Skočiť na obsah

Moja dilema - prosím zopár rád


Jovzin

Odporúčané príspevky

ja si nemyslim ze jovzin potrebuje odbornika, on len potrebuje skusenosti, par krat popadat na hubu/vtaka, a potom dostane rozum, uvedomi si o com to je byt vo vztahu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Podľa mňa potrebuje, však až panický strach má...čiže v tomto prípade to nie je len o skúsenostiach, to by tu riešil tak o polovicu menej vecí...a myslím si, že v dnešnom svete je normálne ísť odborníkom (psychiater je lekár ako každý a psychológ taktiež má svoje opodstatnenie)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ano, je to normalne

ale nie ked sa tam ide trepat 24 rocny mladenec ktory posobi dojmom 16 rocneho zmateneho pubertiaka a nevie si utriedit veci v hlave

chlapec potrebuje kopance, ponaucit sa z chyb aby si uvedomil, ze veci ktore robi, to ako zmysla, nie je zrovna najstastnejsie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ludia mam stale pocit ze si myslite ze si nedam od vas poradit pripadne vysvetlit nieco. Ja si fakt dam a berem vsetky vase posty co pisete vazne a snazim sa v nich najst nieco co si musim vstiepit do hlavy.

Pokial este len hladas, alebo sa o to len snazis, tak to je malo. Skus si vstepit do hlavy jednu vec, ze by si mal robit daco s nedoverou, o ktorej tu pises dokola. Od toho sa odvija aj ostatne. Ked to len "odfajcis" niecim podobnym ako

Ale tak ja neviem fakt neviem preco musim mat taku bludnu fantaziu a predstavoavat si tie najdebilnejsie mozne veci...

tak sa nedostanes nikdy nikam.

A nemusis mat taku fantaziu, to je prvy nezmysel. Trochu na sebe pracuj, lebo je to hlavne tvoj zaujem.

Mozes pokracovat aj tom, com doteraz, ze napises na forum o novom probleme, ale po case to prestane aj tak ludi bavit a ostanes so znackou vecneho Horrora.

 

Najhorsie pre teba bude mozno to, ze to pravdpodobne prestane bavit aj Stevulika, a nasledne mozno aj vsetkych dalsich Stevulikov, ktori pridu po nej.

Aj ked, mozno najdes nejakeho, ktory sa "najde" v opatere nesvojpravneho decka ...

 

... ako povedala jedna osoba, najlepsie pre teba by bolo, keby si ta nasla nejak Mongolka, o dve hlavy vyssia od teba, ktora by ti dala preplesk hned v tom momente, ako by ta zacali napadat nejake nezmysly :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pracovat o sebou je tazko, tisickrat popisany problem ho neriesi, myslim skor musi nieco prezit, nieco co cisti veci na dolezite a malicherne. Teraz je to zhluk informacii a velka hlava.

 

fakt je ze pokial neveri sebe tazko uveri inym ludom. A ti ini sa mozu aj potrhat

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmmm no pekne prispevky. Teraz len zacat sa konsolidovat. Mozno ako pise aj tiborco trebalo by mi zajst k nejakemu psychologovi. UZ som 2 roky nebol u toho mojho odkedy pracujeme na dome. ASi by ho trebalo ist navstivit. Bolo by tu u polovicu menej mojich prispevkov. Pekny den prajem vsetkym :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Mam plan. 30 000 v cash. Ano podarilo sa mi to najpi.. okrese nasporit.

Mam plan aby som o tie peniaze neprisiel vydrazit, niekde na zapade kde je praca, byt. Ziskam za 75% nejaku nehnutelnost. Ja by som to aj tocil kupil predaval, mozno byto islo a ja bol v zisku len mozno 5 rodin by som vyhodil na ulicu.

 

Ten plan asi zrealizujem inu moznost nemam,ale skoncim na prvom byte. A aby som ich nemusel vyhodit im ponuknem najom. Je to blbost?

 

---

som ako jozin,absolutne neskuseny, ja nikomu ublizit nechcem. A budem sa snazit...

 

Proste chcapete to? Mate nejaku radu?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Byt realitny magnat, ktory sa vypracuje z nicoho?...hm.

 

1. By si musel mat velmi dobre kontakty a informacie, aby si nasiel naozaj dobre reality a podhodnotene.

2. Dalsie kontakty, aby si ich naozaj predal za taku dobru cenu.

3. Nie len v zahranici, ale aj v SK mas take pripady - ale tvojou konkurenciou su ludia, co maju zrejme este lepsie informacie.

4. Nevyhnes sa riziku, ze dojde k dalsim otrasom ekonomiky a ceny realit mozu spadnut, cim by si len prerobil.

5. 30,000eur nie je natolko prevratna cena, aby si na tom mohol moc zarobit. Povedzme, ze za to kupis nehnutelnost - a predas ju o 33% drahsie. Zarobil si 10,000eur. Ale tento predaj nepojde tak rychlo, pocitaj mesiace, kludne aj min. pol roka. To mas 1,666 euro za mesiac, minus naklady. A to vsetko pri riziku, ze to nepredas, ze naklady prudko narastu, ze to budes mat na krku dlhu dobu, alebo predas s minimalnym ziskom.

 

Cize - kludne do toho chod, ale nedavaj do toho vsetky bubaky. A poriadne si prekontroluj miestny realtiny trh a nejaku dobu ho sleduj - trebars aj zopar mesiacov nech vidis, co sa deje. A viem ze to je uplne zbytocna rada, ale povedal by som, ze aby to zacalo byt zaujimave, bolo by treba aspon 10-nasobok investicie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov