Skočiť na obsah

V čom som sa mýlil...


Sniper

Odporúčané príspevky

EU je len kopa obrovskej byrokracie, ktorá radšej na svoje územie pustí hordy ekonomických prisťahovalcov z tretích krajín

Presne. EU je len ťažkopádna, zastaralá organizácia ktorá iba brzdí vlastnému rozvoju štátov. A predtým som si myslela že keď budeme v EU tak to bude lepšie. Ale bude to ešte horšie, lebo budeme musieť svietiť sviečkami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Tento tyzden som zachytil informaciu vraj nejaki chlapici dosli s tvrdenim, ze spojenci pocas prvej vojny v Zalive odskusali malu jadrovu bombu. Zachytil to niekto?

 

Inak, dnes som si v jednom knihkupectve listoval v knihe o vojne v Afganistane. Jedna kratka kapitolka bola venovana situacii v sovietskej armade. Vladol tam tazky nacionalizmus a Rusi sa stavali obetami utokov vojakov inych narodnosti, prave kvoli tej vojne. Dokonca doslu ku akejsi vzbure a bojom medzi Rusmi a ostatnymi... Najma chlapom z Pobaltia sa do tej vojny velmi nechcelo...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Mylila som sa, keď som si myslela, že EU pomôže Slovensku.

 

Najprv to vzeralo ako: Hurá, budeme niekam patriť! Ale myslim, že Slovensko ešte nie je dosť zjednotený a národne uvedomelý štát na tak veľké zmeny. Veď sa pozrite na ten chaos. Ľudia sa ešte nestihli riadne zžiť so samostatnosťou, ale už musia meniť neexistujúce hodnoty kvoli par krpatym politikom čo sa chcú hrať na veľkých.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

aky by bol dalsi vyvoj, keby sme nevstupili do EU?

 

na to sa nedá odpovedať ., otázky typu čo by bolo keby ................. ale to že sme vstúpili do EU bolo dobré hlavne kvôli tejto kríze čo je teraz , trochu nás to aspoň drží pri živote ...........

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 mesiacmi...

O com su nase volby? Preco tam mame stale tie iste a uz nechcene kreatury? Nechcene, lebo klesa ucast. Idu volit skalny(rodinny prislusnici a priamo zainteresovani na vysledkoch volieb), potom ti co nechcu niekoho ineho, volia proti. Ako je mozne ze tie neschopne ksichty tu stale su a nemame moznost zvolit niekoho ineho, nik nieje schopnejsi? Lebo tie ksichty si sami zvolia svoje kandidatky, teda kto bude za nimi, ci uz na zvolitelnych ci inych miestach. Ako ich mozme poslat do prdele? 20 rokov tu otravuju a robia si co chcu.

 

O com su nase volby? Ludia chodte volit a poslime ich uz na penziu, nakradli dost.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

slimak, pokiaľ by boli skutočne až natoľko nechcené, tak v politike zrejme už dávno nie sú. Myslím, že za posledných 20 rokov tu už boli strany, ktoré sa pokúsili preraziť aj s novými tvárami, pokiaľ sa však vôbec dostali do parlamentu ostali stranami na jedno použitie... Ľudia budú naďalej skôr voliť strany a politikov, od ktorých už trochu vedia, čo od nich môžu očakávať.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Matka mala nazor, ze komunisti robili chybu, ze ludom nedali moznost vycestovat - zit -zarobit peniaze na zapade. Ze im nedovolila to co bolo relativne mozne v juhoslavi(nerozoberajte ake tam boli realie, my sme ich nepoznali).

 

Mne sa zda ze spravili chybu ze nedovolili sa zucastnit volieb sucastnym demokratom. Mohli vladnut vecne. Vlastne oni im to 89 aj dovolili a vladnu vecne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 10 rokmi...

Myslel som si, že kríza 2008-2009 je to najhoršie, čo som mohol zažiť. Teraz po 12 rokoch som zistil, že som sa mýlil, COVID je ešte horšie. Uvidím, čo zistím v roku 2032, v čom som sa zmýlil. To už budem mať 54 rokov. Desivé číslo.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

k tomuto... sme pred dvomi dňami rozprávali s kamarátom, že sme si kedysi mysleli, že sme sa narodili v mieri, relatívne všetko v poriadku...
a nič mimoriadne sa nás týkať nemôže. skutočne sme si to mysleli, keď sme mali  - násť a prvých - dcať....   
 

odvtedy sme tu mali ale toľko všeličoho, že viac sme sa mýliť nemohli.
zmena režimu bol len korpus torty.
rozdelenie krajín, kolkovanie peňazí, zmena kčs na sk, divoké 90. roky a mečiarizmus, 11.9.2001, ďalšie vojny v zálive,
SARS, MERS, ebola, invázia migrantov za svätým grálom,
Za Všetko Môžu Rusi,
Trump americkým prezidentom, kríza 2008, nedoliečená, prorokovaná kríza 2020....
a šup, všetko to zmetie a vrhne nás späť titerný vírus. zmätené predstavy ľudí, čo je karanténa, ....
hah.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov