Mgr. L.E.G. von Trips Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 v noci na dnes som kompletizoval nejke veci na filozoficku a spal som zase len dve a pol hodiny. zvlastne je, ze sa citim uplne sviezo a nechce sa mi spat a napriek tomu, ze som rano ani nic nestihol zjest, vobec nie som hladny. to je pekne, ale jednako sa idem teraz najest a potom vyspat. aby som vecer mohol nerusene komponovat.
Bijou Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 v noci na dnes som kompletizoval nejke veci na filozoficku ty chodíš, na filozofickú? _Ja som myslela, že na Management, či na obe? či ako? :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ale ano :lol: , riadne studium mam na FMUK. na FIFUK mavam tzv. predmety mimofakultneho studia (ako latincina, praslovancina, stara anglictina a podobne). kazdy semester tam mam jeden den vyhradeny pre tieto veci.
phersu Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ja to kašlem dnes ráno som sa dozvedel že u Fottu z filozofie bude ústna :lol:
Tom182 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 a nebyvala ustna vzdy? my sme mali aj pisomnu aj ustnu...ale s nim sa da aspon fajn pokecat :lol:
Ronja Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jééé, my sme mali dnes sociálno psychologický výcvik z asertivity...tak som asertívna až, až.... :lol:
aljak63 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 V 1.semestri sme mali pisomnu a v 2. ustnu ... Ale ved Fotta je v pohode, a ani sa mu nedivim ze dal ustnu, aspon vsetkych uvidi, aj tych co cely rok nevidel ani raz :lol: A nahodou sa s nim da v pohode pokecat, proste mily clovek, aj tak nedava Fx-ka.
nutrinka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 dneska mi volala spolužiačka, že mám Ačko z predmetu, na ktorom som za celý semester nebola :) no nie je to super? :) len budúci týždeň na narodeniny, posledný deň pred voľnom!!!, píšem tri zápočtovky, to už nie je také super :lol:
phersu Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 priznali mi štipko :) ;) :lol: ;) ;) :) a anglinu som vytiahol na B
Bijou Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ako prospechove? congratulations, to je celkom slusna palka, som pocula.. to sa ti uz an neoplati brigadovat :lol:
phersu Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 prospechove nie na tom sa bude este len pracovat, len na nasej fakulte je to s prospechovym tak akoby si hadzala sipky trafis stred tak tomu daju aj ked sa snazis ako dilino... proste davaju ako chcu takze priznali mi "iba" socialne ale pekna ciastka to je aj tak...
Bijou Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 aha, ja mám tiež sociálne a nesťažujem sa, ale aj tak popri tom brigádujem, nech nahrabem niečo na leto, len škoda, že ho mám teraz už naposledy, budem musieť dvakrát toľko veľa pracovať :lol: zišlo by sa aj prospechové ešte k tomu, ale to s mojím len-tak-tak prechádzaním cez skúšky môžem zabudnúť :) no po dnešnom pekelnom dni budem rada, ak budem v štúdiu pokračovať :)
Nokia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 dnes prva skuska v tomto semestri, cely vikend som sa na to vyflakol tak teraz si to este rychlo pozeram hodinku dve, verim ze vsetci milosrdni budu stat pri mne :lol:
phersu Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 taktiež prvá skúška za mnou moc som sa do toho nepozeral ale aj tak Aa do latiny som ani nepozrel a taktiež za A týžden začína skvele len aby sa to nepsoralo
Desdemona Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jooj dneska bolo v škole vynikajúco, dokonca ani dvojhodinovka fyziky mi nepokazila náladu ;) Z matiky som dostala dvojku a plus za štvrťročku 1/2!!!!! ;) :) ;) No šak nie, ked som sa biflila celé dni...už mi z toho šibalo :lol: Písomka zo španielčiny bola celkom ľahká, takže dúfam v jednotku :) A ešte k tomu som spala plných osem hodín...super deň ;)
Nokia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 vsetci milosrdni stali pri mne a skuska uspesne za D :lol:
arwiel Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ja to nespravííím! tú skúšku v utorok... nestíham sa to učiť, nejde mi to do hlavy, neviem rozlíšiť príčastie od prechodníku... všetko sa mi zlieva... som zúfalá... nemyslí mi to! ja to nespravím! vylejú ma zo školy... nenájdem si prácu... matka ma vydedí... nebudem mať ako platiť nájom.... skončím na ulici... umriem od zimy a hladu... alebo sa dovtedy zabijem... božéééééé!!!! :lol:
lopata555 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 umriem od zimy a hladu... alebo sa dovtedy zabijem... božéééééé!!!! Ak by bol len toto problém ja ťa ubytujem :lol:
arwiel Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ďakujem, lopatka, snáď mi to život zachráni... :lol: pomôže mi energy drink aby mi to pálilo? lebo káva mi pomáha len mať otvorené oči, na mozog neúčinkuje...
valcik Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 arwiel, energy drink je nanič, budeš z neho akurát viac roztržitá. uvar si ginko čaj, perfektná vec na povzbudenie pamäte a okrem toho aj upokojuje nervy. :-)
arwiel Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 áno o ginku viem, len už som proti jeho účinkom imúnna... asi som ho nemala v minulosti toľko piť... ale čo si pomôžem, chutil mi... a k téme:moja včerajšia žiadosť na čas, aby som si mohla pár vecí rozmyslieť stroskotala hneď dnes ráno, keď som ešte ani nemala oči rozlepené... asi mi už vypršala lehota.... :lol: chcem čas... niektoré veci, najmä také, čo majú ovplyvniť môj život do budúcna, si vyžadujú čas na premyslenie...
Eiensama Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 asi ma vykopnu zo skoly :lol: zabudla som na to, ze si mam zariadit bakalarku a atd a ani na angline ani na rustine uz nic neberu... do.. hm. :) :) a ak ma ani nevykopnu, tak mi tym pohrazia ako tak vzdy robia a o hodinu neskor mi povedia, ze este tu je sanca. typicka UKF... naco brali tolko ludi, ked im to potom nevychadza a maju malo ucitelov ;)
lopata555 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 typicka UKF... naco brali tolko ludi, ked im to potom nevychadza a maju malo ucitelov A to si ešte nebola na SPU
Proteus Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Nečakajte, že vám všetko dajú k nohám. Vysoká škola vás má pripraviť aj na život a v živote vám nikto nič nedá zadarmo. Treba sa obracať a nie spať na vavrínoch. Treba bojovať a snažiť sa. :lol: Nie ste už na základnej škole. vysoká škola je aj o samostatnosti. takže nevyplakávať a zabojovať.
Recommended Posts