aljak63 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Čaute cestovatelia. Nazov temy hovori jasne... Kam sa chystate vycestovat najblizsie? Do ktorej krajiny alebo mesta, ci destinacie uz coskoro zavitate a potrebovali by ste mozno poradit od ostatnych kto tam uz bol,... alebo sa mozete s nami podelit o vase dobre alebo zle skusenosti v tej ktorej krajine, alebo kludne mozete napisat ako sa vam tam pacilo a co ste pozoruhodne videli na vasich cestach, popripade co vrelo odporucate... Proste vsetko o vasich cestovatelskych planoch v najblizsej buducnosti :)
cizy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 chystam sa ak vsetko pojde ako ma v juli do rumunska, moldavska a ukrajiny, cize by mi padli vhod nejake rady kto tam v poslednych rokoch bol. a taktiez neviem ci je lepsie ist zhora najprv ukrajina, alebo zdola najprv rumunsko ,a spat cez ukrajinu. zatial sa mi paci viac varianta B, kde mi do karat hra aj celkom lacny let z viedne do bukuresti, ktory mam vyhliadnuty a vyjde v prepocte 1400sk a trva cca 2 hod, co je urcite na zaciatok prijemnejsie ak cestovat 22 hodin vlakom...
weirdo Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 uvazujem nad Amsterdamom, hoci v lete by som sa tiez niekam vytiahol na nejaky last minute .. Thajsko by dobre padlo.
chlapeczjuhu Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 hmmm ja by som chcel vidiet vychodne slovensko. este som tam nikdy nebol. hlavne tie pravoslavne drevene kostoliky.
Tom182 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 zaciatok jula..na 5 tyzdnov...Kahira - Egypt - Jordansko - Syria - Libanon - Turecko...ak vsetko pojde tak ako ma tak v auguste na 2 tyzdne do Marokaa v septembri 3-4 tyzdne Turecko - vychodne Turecko - Iran - Gruzinsko :lol:jaaj..pocitam dni do zaciatku leta
aljak63 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 nooo ako samotny zakladatel temy som sa este nevyjadril, tak je na case... buduci tyzden zamierim do Stockholmu - moj 1.dotyk so Skandinaviou :lol: no a v lete, pocas celeho mesiaca JUL pride dlho ocakavana expedicia po Blizkom vychode ... :) vsetko to zacne v Kahire, navsteva pyramid a inych staroegyptskych pozoruhodnosti, prechod cez Sinai, potom plavba cez Suez do Jordanu - tam je na plane obzriet krasne miesta ako Petra, Wadi Rum, Amman, Mrtve more, ... z tade do Syrie - tam obtiahnut cely trojuholnik Damascus - DeirEzZor - Aleppo ... a v trojuholniku samozrejme vsetko co bude po ceste (Palmyra, Hama, Apamea, ...) - dalej na skok do Libanonu - hlavne Baalbek a Beirut! A potom opat cez Syriu, az do Turecka cez Adanu, do rozpravkovej Cappadocie, potom hl.mesto Ankara, a zakoncenie v krasnom Istanbule ... a potom uz len domov Kade Lahsie! a potom este na september sa crta Roma a Firenze ;) nooo a este mimo planov je maj a august - mozno nejaka Italia - asi Dolomiti a tak :) to je zatial asi vsetko co sa na tento rok crta...
Nokia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no takze po tomto vikende v Prahe som sa rozhodol ze byvanie budem riesit az ked to bude nutne (mozno po skole odidem niekam inam) takze teraz si budem uzivat peniaze na cestovanie :lol:rad by som pobehal mesta ako Kodan, Stockholm, Oslo, Pariz, Rim, Lisabon, Barcelona a potom nejake pekne prirodne miesta napr vo svajciarskych alpach alebo tak :)
starsi Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ešte je tu jeden moment, kde na to vziať a nekradnúť :lol: Plánov by bolo, ale peňazí nieto. :)
arwiel Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 kedysi som sa chystala na Nový Zéland...teraz mi stačí ísť za mesto na chatu...
Bijou Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 2. júla - Rumunsko, Moldavsko, Pridnestrovie, Ukrajina... teším... a keď sa stihneme vrátiť včas tak na Pohodu, snáď vyjde lepšie počasie ako vlani na Hodokvase...potom, ak by boli keše tak september - Amsterdam, ale to sa ešte nechystám, je to ďaleko...
arwiel Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 vlastne, v treťom ročníku na VŠ by som sa rada dostať do Moskvy... :lol: okrem toho by som rada išla opäť navštíviť Krakow... :) a Praha.... :)
nutrinka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 no ja sa chystám zo školy 1.5. /prípadne ešte 8.5./ do benátok na tri dni, potom pravdepodobne až v polke septembra Rím a Florencia, iné plány nemám, možno keby sa dalo, tak do poľska
Godefroy Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 hej..vyzerá to tak, že Benátky budem musiet mat naordinované aj ja. Ale teším sa na ten september, zatiaľ to vyzerá na Turecko a možno ten Tomov Irán.
weirdo Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dneska ma zacala lakat Venezuela, ked som videl tie ceny .. takze asi kaslat Thajsko :lol:
Tom182 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 akurat v novom cisle Ludia a Zem je hlavnou temou Venezuela...a ked si ju kupis a precitas tak uz budes mat rozhodnute :lol::)
weirdo Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no ani citat nemusim, Isla Margarita sa da v Super LM ponukach najst na 10dni s AI za 25 litrov a to uz je co povedat :lol:
aljak63 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Vo stvrtok sa chystam do Italie ... aj ked len na skok (3 dni)! VENEZIA ma volá :lol:
cizy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 uvidime aka bude financna situacia, ale radi by sme este ak stihneme v auguste navstivili Polsko, Litvu a Lotyssko
Nokia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 kua moje plany sa nejak zuzili :lol:ale prvy augustovy tyzden by mi uz nic nemalo prekazit dovolenku v mnichove :) a praha prijde na rad asi az na jesen...a medzi tym...neni dovolenka :)
tiborco Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja by som sa rád chystal niekde, no ale žial tento rok to z viacerých dôvodov pravdepodobne neyjde(vlastne už pár rokov mi v tejto otázke nejak veci nevychádzajú...) :lol:
cizy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 tak pobaltie sa nakoniec nekona, ale v dnoch 23.8. - 27.8. ideme do Norska do Osla :lol:
Nokia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kua furt nejaky chaos :lol:mnichov sa o tyzden posuva, mozno este stihnem prahu aj cez leto a premyslam ze z mnichova este na par dni niekam vybehnut :)
Nokia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no takze zajtra odchadzam do mnichova a odtial s najvacsou pravdepodobnostou smer benatky :lol:
aljak63 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Moje cestovatelske plany tohto roku sa chylia ku koncu, ale predsalen este v Septembri vyrazam na 5-dnove objavovanie antickeho raja - ATHENS! Tesiiiiiim sa velmo velmo uvidime aka bude financna situacia, ale radi by sme este ak stihneme v auguste navstivili Polsko, Litvu a Lotyssko a preco rovno nie aj Estonsko? :lol:
Recommended Posts