Skočiť na obsah

Zachránili ste niekomu život, alebo ste poskytli prvú pomoc?


Jozef50205

Základy prvej pomoci  

1 člen hlasoval

  1. 1. Ovládate základy prvej pomoci?



Odporúčané príspevky

Život prináša aj veľmi zložité situácie, kedy jednoducho musíte konať , a v okamihu. Mne sa to stalo , keď som bol už v podstate skoro mládenec, zachránil som topiaceho spolužiaka v rieke . Určite mnohí z vás máte rôzne zážitky a keď ste aj neboli aktérmi , videli ste to alebo počuli. Rozpovedzte svoje príbehy alebo len tak zamudrujte.... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 8
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • game

    1

  • gh0strider

    1

  • Jozef50205

    1

  • Vilma Flinstonova

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

hlasovala som áno, absolvovala som viacero školských kurzov, plus naposledy autoškolácky. Nemala som ešte príležitosť praktizovať. Myslím, že keby išlo do tuhého, neváhala by som vyskúšať teóriu naostro. Sama som nikoho nezachránila, bývalý frajír vytiahol kamaráta z vody, nechcem o tom hovoriť, nedopadlo to práve bez následkov...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prvú pomoc som ešte nikomu neposkytla, ale raz som vytiahla topiacu sa sesternicu z vody (vykĺzla z kolesa) a raz som vďaka jednej šatke zachránila ked nie život tak aspoň som zabránila utŕženiu nepekných zranení jednej spolužiačke.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 rokmi...

hmm...bežné zranenia viem ošetriť. Také tie život ohrozujúce som nemala príležitosť ošetrovať a dúfam, že ani nebudem mať.

neviem, či aj toto sem patrí, keď sa mi 2ročná dcéra dusila s laryngitídou, vedela som, čo robiť a aj som to urobila. Odkedy mala také dačo prvýkrát, vždy som mala doma potrebnú výbavu na takéto situácie.

Ak sa možnou záchranou života, alebo aspoň zdravia, dá nazvať prichýlenie susedky a jej detí ohrozovaných ožralým agresívnym partnerom, ktorý si odsedel čo to v base za práve takéto skutky, tak áno, zachránila, aj keď nie práve podaním zdravotnej pomoci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov