Skočiť na obsah

Koncesionárske poplatky


tomassi

Odporúčané príspevky

Našťastie huste.sk to zaistilo, ale už to nebolo úplne ono. A ten komentátor :lol: ako keby to komentoval z nejakej krčmy :)

Tie konc. poplatky len tak nenechám, včera som sa fakt nasral. Nechápem načo ich máme platiť keď STV nevie zabezpečiť ľuďom to čo chcú pozerať ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mal som podobný problém, ale huste to vyriešilo. I keď ku koncu mi to vypadlo tak som to riešil Slovenským rozhlasom :lol:

 

Ináč tú trojku fakt chytá strašne málo ludí čo tak počúvam v okoli.

Raz sme aj volali na bytové že nech to spustia miesto tv nautik alebo podobnej veci a odpovedali že to by si každý mohol zavolať a povedať si čo chce. Že treba petíciu alebo čo :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No ešte šťastie ja trojku chytám bez problémov takže včera som mal problém akurát v tom že som prepínal pár minút / nevedel som sa rozhodnúť medzi hokejom a futbalom / ale potom vyhral hokej lebo futbal sa nedal pozerať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prečo by sa futbal nedal pozerať? Veď Angličania hrali dobre. :lol:

Inak, už davno som zistil, že jedine rozumne a kvalitne medium u nas je SRo. Na nich sa da vždy spoľahnuť. A je dostupne prakticky všade.

 

(Ne)dostupnosť Trojky je bohužiaľ udel menšich miest. U nas je niekoľko spôsobov ako ju naladiť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ryan Giggs

 

Už keby nešla trojka v druhom najväčšom meste republiky tak by to stálo za vyjadrenie občianskej neposlušnosti.

Ja viem že sa nám to vo väčších mestách smeje, ale len pokiaľ nepríde faktúra za odvoz smetia, či daň za psíka.

Ináč minule som pozeral na českej telke ako prechádzajú na digitálne vysielanie, tiež je to riadna sranda keď je potrebne k telke dokúpiť nejaký setobox, či o čom to tam stále mleli.

Mňa na digitaly vie riadne rozčúliť keď spadne a zväčša v tom najnevhodnejšom čase. To analog „zazrni“ ak je nejaká búrka, lejak, či sneženie, ale funguje a dá sa pozerať. Digital spadne a v tom lepšom prípade ostane na obrazovke pexeso.

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ono je to trochu zložitejšie. Treba si uvedomiť, že DVB-T je zatiaľ v skušobnej prevadzke. Preto nie su vychytane všetky muchy. Datovy tok je slaby, taktiež ešte nie su "napevno" určene frekvencie, preto môže dochadzať k rušeniu napr. od kablovych operatorov, ktory vysielaju na rovnakych frekvenciach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ta kablovka mi fakt už lezie na nervy. Stále niektorý program „hraje“ nekvalitne, dlhú dobu to bol eurosport. Tak to cele, asi kvôli ponosom zákazníkov, prerobili. Domový dôverníci vycapili na nástenky nové frekvencie a za dva týždne už na piatich či šiestich kanáloch menili frekvencie zase.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 10 rokmi...

takže koncesionárske poplatky

 

1. ako docieliť, aby platili všetci, čo ich zákon platiť zaväzuje?

2. a ste vôbec zástancom koncesionárskych poplatkov?

1. Už to docielili nie ceľkom správne k čomu sa vyjadrím v bode 2

 

2. Dosť nešťstné riešenie lebo nie každá domácnosť ktorá má elektrinu má aj možnosť naladiť si TV signál. Toto ma napadlo z toho ako som v minulosti riešil panelák ktorý nemá spoločnú anténu (pre nezáujem obyvateľov), kde montáž vonkajšej vlastnej antény je nemožná keďže byt je na nižššom poschodí a okolo sú iné činžiaky čo tienia signál, a izbová anténa je nepoužiteľná keďže vysielače sú ďalej ako ich dosah, a nechceme platiť súkromníkovi (operátorovi) za distribúciu signálu. Jedným slovom domácnosť kde je nemožný príjem signálu cez anténu prečo má mať povinnosť platiť za službu ktorá je neprístupná???   

 

A ešte zaujímavé je že údajne zakázali niektoré české kanály vysielať operátorom ale čo s týka spoločných antén tak:

Legislatíva: Limity sú dostatočné - V STA môže byť šírený program, ktorý dokážete „chytiť vo vzduchu“, takže ani pri českých alebo rakúskych programoch z presahu nie je problém. Zdroj: živé.sk

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

koncesionárske poplatky mali byť zrušené už dávno - ak chce štát prevádzkovať televíziu, nech hľadá zdroje inde, a nie aj u ľudí čo ju nesledujú. druhá možnosť by bola STV zakódovať, a kto by ju chcel pozerať, tak by si ju zaplatil, čím by sa dosiahla férovosť v poplatkoch.

 

a čo ti Tomáš nie je jasné ohľadom českých TV? STA predsa nie sú ziskovou činnosťou - na šírení programov v nich nikto nezarába, preto tam môžu byť aj tie programy čo v káblovkach nie. ostatne, rozvod signálu tuším do 100 účastníkov sa podľa zákona nepovažuje za káblovú televíziu...

nerieš hovadiny a radšej rozpošli životopis, niektorí by sme chceli ísť na balet :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Dnes u nas bola poladovica. Bola od vcera vecera. Poprchalo a zamrzlo. Tak som posolil okolo domu vyjdem na chodnik pred dom a tam kamienky. Ja byvam na konci mesta - cez ten chodnik prejdu traja ludia, v pracovny den aj postarka. Posypali ho. Ja som tam hodil trosku soli.

 

Som prekvapeny ze sa o ten chodnik zaujimaju ale, aj ona u nas bola aj poladovica - ja so nevedel po svojom chodniku si ist pofajcit dalej. Ani po trave to nebolo lepsie.  Dobre. Inak neviem co budem robit s tymi kamienkami. Zhrabnem a ######nem na cestu.

 

Som milo prekvapenym nasim mestom. 

 

Nebola velka zima, len to naladie, zena rozmrazovala autu 20 minut. Ved aj do prace prisla o pol hodinu neskor, ucitelky zpoza kopca nemali sa sancu dostat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov