Sniper Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 To máš dobré, aspoň už nemusíš čakať ako ja, furt nemám ten výsledok :lol:
Nokia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 vcerajsia skuska za D, uz len jedna a semester uzavretytento semester ide jedna basen, prijdem napisem spravim nic sa nestaram :lol:
Bijou Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 uz len jedna a semester uzavrety tento semester ide jedna basen, prijdem napisem spravim nic sa nestaramj, u mna tak isto :lol: dnešná za C, nechápem, čím som si zaslúžila toto pekelné šťastie, vedela som 2 otázky a nevytiahnem si práve jednu z nich ? som šikovná na ťahanie :)
arwiel Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ako som predpokladala, včerajšiu skúšku som nespravila... :lol: chýbal mi bod... :)
tomassi Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dnes z Dejin SCLG a soc myslenia - ASoc. politika - B mám po skúškovom a začínam 18.2.to iba tak, aby ste aspom zo mňa mali radosť
arwiel Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 zatiaľ nemám nič... včerajšiu skúšku som spravila, čo znamená, že môžem šprtať na ústnu... furt sa mi to kopí a som z toho v piiiiiichi.. :lol:
tomba Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Skuskove obdobie uzatvorene,Obcianske pravo procesne za C a kriminologia za D,v pomere venovanie sa tomu/hodnotenie je to excelentne :lol:
Daekin Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hadajte preco som dnes o takomto case tu??Spravna odpoved je C: Mam dnes skusku. Som v skole a cakam..... A keby toho nebolo dost, tak zajtra mam dalsiu....... Drzte mi palce...pls. Este ze aspon Pravo mam za A. :lol:
Tom182 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Blizky Vychod za A...plny pocet..krasa :lol: len ma uz serie ze nam dnes zase jednu skusku presunuli na buduci tyzden..a 2 co mali byt o tyzden su o dva...takze pri dobrej konstelacii skoncim 7.2....otrasne..a nejake volno je kde? :) :)
Sniper Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Vraj z nášho ročníka bolo skoro samé Fx, niektorí sa dokonca na toho profáka chcú sťažovať. Teraz si ja s tým Céčkom pripadám ako bifloš :lol:
Bijou Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 tak ak zajtra spravím písomnú mám už fajront :lol: :) :) keby sa to stalo náhodou, bolo by to krásne, ale ešte som nezačala čítať materiály, strašne ma to nebaví ;)
cizy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 spravil som predposlednu skusku na D este ma caka ta posledna v utorok na opravnom termine
Bijou Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a je to tu! skúšky hotové. KONEČNE !!!Na to, že som tomu celému venovala minimum času dopadlo to nad očakávania... :lol: :) :)
pralinka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja mam v utorok poslednu matiku :lol: a ak to vyjde tak potom uz veget, konecne si oslavim narodky, a tyzden na to hor sa na hory :)
arwiel Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 v pondelok robím druhýkrát teóriu literatúry... mám toľko ťahákov, že ak to nespravím, tak ma porazí...v stredu mám staršiu slovenskú literatúru a opäť už druhý krát... a opäť to istia ťaháky...v štvrtok mám ústnu z fonetiky a fonológie a spolieham sa na to, že som dobre opísala na písomných a tá známka pre neho niečo bude znamenať...ak mi toto vyjde, tak už je to všetko... :lol: ak mi to nevyjde... :)
pralinka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja som tento rok nepouzila zatial ani jeden tahak lebo to nebolo mozne, na prvakov u nas strasne striehnu :lol: :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja som pocas celeho doterajsieho univerzitneho studia nepouzil ani jeden tahak. nechcem opakovat predmet (pripadne rocnik) len kvoli takejto prkotine. a ak aj opakujem, mam na to zavaznejsie dovody :lol:
cizy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ja pouzivam tahaky a bomby furt, bez toho si to ani nedokazem predstavit....no najhorsie je ale ze vacsinu skusiek mam ustne, aj tuto v utorok dpc
Nokia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 v prvom rocniku som pouzival tahakov kopec a este dobre vymyslenych vsak kto sa ma tie zvasty ucit, ale cim som dalej tym som lenivejsi si vobec tahaky robit a kedze predmety su aspon pre mna lahsie kedze su to veci z mojho oboru uz ich ani moc nepotrebujem :lol:
arwiel Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ťahák dúfam pomohol, opisovala som ako divá ešte aj od susedky... :) zajtra budú výsledky... :) a teraz hŕŕŕ učiť sa na stredu a štvrtok... :lol:
Sniper Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ja som na každú skúšku mal ťaháky, okrem dejín (takže dva som doteraz vyrobil). Nepoužil som ani jeden lebo to čo som tam mal zapísané na skúške nebolo :lol: :)
pralinka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 u nas opisovat nie je sanca :lol: okrem toho ze vacsinou 4 ludia robia dozor, sedime tak, ze sa sedi len v kazdom neparnom rade, a medzi nami su vacsinou este dve miesta volne, a osoba o dve miesta dalej ma uplne ine zadanie ako ja... a to je uz uplne na prd :) prakticky to vyzera tak, ze v poslucharni pre cca 300 ludi, nas sedi 50 ... a sme rozhadzani ja mam zajtra matiku :)
Recommended Posts