Andulqa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja mam v stredu velmi tazku skusku, ona by ani nebola taka tazka, ale ta profka to je prvotriedna krava co si na studentoch vybija svoje komplexy pravidelne sa stava ze dava otazky ktore sme ani nemali v materialoch :-/ tak som sa uz dnes ucila, ale vobec sa mi nechce :lol: :) :)
Sniper Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 ake je zlate pozorovat tu aktivitu prvacikov.. :lol:Ale prosím ťa aká aktivita :) Náhodou mi sadli otázky :)
cizy Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no tak dnes som utiekol hrobarovi z lopaty a urobil som skusku z predmetu ktory opakujem na E + som urobil z anglictiny a potom este aj z informatiky ci ako to mam nazvateste ma cakaju 3 skusky, kazdopadne kreditov mam uz dostatok a tak som uz naisto v letnom semestri zajtra o 10.00 mam skusku, ted som si bol dat vytlacit papiere, je toho 54 stran definicii, mam nato celu noc takze nespim
Nokia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 cizy a pomaha nespat?ja si papiere vzdy buchnem pod vankus a pekne sa vyspim, nieje nic lepsie ako prist na skusku pekne vyspany :lol:
cizy Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no ako kedy, nemam na vyber, ted sa ucit neda je tu moc velky ruch este
phersu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Vcera som spravil skusku y toho najtaysieho co mame tak uy staci porobit len to lahsie, a keby som nespravil taku blbu chybu tak by bola este ja lepsia znamka no co uz
Andulqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 spravila som na C! :lol: ;) samozrejme som dostala aj taku otazku, kam som netusila ze co, ale som to nejako dobre obkecala ;) no a potom sa ma pytala nieco este, mohla som mat B, ale nevedela som co vlastne chce pocut, ale som spokojna :) takze vsetko hotove, uz len prace nejake odovzdat :) ;)
Sniper Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Bol som na skúške z teórie politiky, mali sme vysvetliť čo je to konštitučná monarchia, vysvetliť rozdiel medzi politickou mocou a politickým vplyvom a popísať vertikálne rozdelenie moci. Bolo to celkom ľahké, triezvo to odhadujem na 85% minimálne, ale keďže skúšajúci inú známku ako Fx na prvej skúške nedáva tak si idem zistiť kedy je opravný termín :lol: :) :)
hisham Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Axel, hento čo si vymenoval sa práve idem učiť na NOSku :lol: Tešíme sa :)
Sniper Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 hišamita ťažké to nie je, a keď si to pozrieš celé tak je tam dosť logických súvislostí, horšie je keď máš profáka, ktorý ťa prevetrá na troch skúškach a pustí ťa až na dekanskom :lol: možno...
hisham Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jasné, že na VŠ to máš iné. Držím palce :lol: (nie ešte stále sa mi nechce ísť učiť)
cizy Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 no ja som dnes nespravil, buduci tyzden mam opravny, chybali mi 4 body
Bijou Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 mám šťastie ako hovado a druhé Áčko v indexe :lol:
Sniper Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Držím palce:) chybali mi 4 bodyto bola tesnotka :lol: druhé Áčko v indexeTo tam ja mám dávno ;) Ja nad dnešnou skúškou nemusím rozmýšľať, z počutia iných viem, že to bude Fx pre každého :)
doll Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 dnes som sa zacala ucit na sobotnajsiu skusku z personalneho managementu :lol: ... ako ma ta personalistika strasne nebavi...
phersu Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Uz mam po dalsej skuske, len vysledok budem vediet az za dve hodiny neznasam toto cakanie, ked sa mi neoplati ist ani na privat a dve hodiny cakat a rozmyslat ci odidem v smutku alebo bude "huba dúle"
arwiel Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Anglický jazyk 1 Ruský jazyk: Dejiny a kultúra abs. Úvod do filológie abs. Rečové cvičenia a počúvanie 1 Praktický jazyk 1 Špeciálny jazykový seminár 2 Fonetika 2 Slovenský jazyk: Úvod do štúdia literatúry abs. Ortografia 3 ... ostatné tri mám budúci týždeň a pravdepodobne už nebude opravný, takže: Úvod do štúdia jazykov 4
doll Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 spravila som skusku z personalneho managementu :lol: sice na E s odretymi usami, ale bola som taka stastna :) konecne znova pol roka pokoj
Mgr. L.E.G. von Trips Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 more ucenia. Bankovnictvo skoro nikto nespravil, takze zajtra, ked sa pojdem pozriet na vysledky, predpokladam, ze nas rovno aj zapisem na opravny. lenze to potom budem mat v jeden den s Podnikanim, a to je asi najtazsia v semestri. nevraviac o tom, ze este mi ostava jedna zo semestra predminuleho :lol:
Nokia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 zajtra rano o osmej skuska z distribuovaneho spracovania dat... no som zvedavy :lol:
Sniper Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ja ešte furt nemám tie madafaka výsledky z Teórie politiky :lol: Kľúčová skúška s najväčším počtom kreditov.A som sa dozvedel že ešte stále je k dispozícii opravný termín z dejín :) Takže niekto neurobil ani na druhý pokus :)
Bijou Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja mám zajtra o ôsmej skúšku, viem zatiaľ asi 10-15 strán z cca 150. Polovicu som ešte ani nečítala. No ak to zajtra spravím, tak sa 100% potvrdí : "Blbí majú šťastie" :lol:
tomassi Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja som si dal na zajtra 2 skúšky, tak dúfam, že spravím, bo by som chcel už bakalárkou začať
arwiel Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ak nespravím dnešnú skúšku, tak si to pôjdem rovno hodiť... :lol:
Recommended Posts