Ignatius Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Tak a konečne posledný výsledok prišiel dnes večer (pre detailistov včera :lol: )Umelá inteligencia - A ja som jaká bifla - tento semester samé A... a najlepšie na tom je že neviem vôbec ako a nechápem - ale neriešim :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ja zatial: Latinska syntax (t.j. vetna skladba) - AFinancne trhy & institucie - DManagerial decision making - DManagement informacnych systemov - ESpanielsky jazyk - A este mi ostavaju dva. so seminarom k diplomovej praci tri.
Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 na FIF UK dnes Idg. Grundwissen und Entwicklung der Ursprache - A :) :) ostava uz len matematicke modelovanie ekonomickych procesov :lol:
Eiensama Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 jo, ach, tiez uz mam niekolko dni po :] som velmi rada - presla som prave tie najdolezitejsie skusky, bo som sa prave ich bala. keby ich nedam, tak ma vykopnu :lol: uz len odovzdat vykaz a tu skolu niekolko mesiacov neuvidim... krasna myslienka :]
Ignatius Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Tak, dva výsledky skúšok po včerajšku poznám, oboje B... na dva výsledky čakám, ale snáď som spravil, tak bych mohol mať už pokoj na chvíľu...
Recommended Posts