Skočiť na obsah

Andulqa

So svadbou / bez svadby?  

24 členovia hlasovali

  1. 1. Môj postoj k sobášeniu je:

    • Kladný a mám v úmysle sa ženiť / vydávať- prípadne som vydatá, ženatý .
    • Záporný. Neuznávam to / nepotrebujem / nechcem.


Odporúčané príspevky

tak som bola skusat saty, aj som si vybrala dvoje, este pojdem raz buduci tyzden, uvidim ktore to bude, asi tie prve, ale zavisi od toho ci budu mat moje cislo, lebo tieto boli kusok male :-) ale obe sa mi pacia :lol: na chvilku vam ich sem dam :)

 

edit: no, ale moc sa rozhodnut neviem :) raz sa mi pacia jedny, raz druhe, raz oboje ;)

 

edit2:saty odstranene ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a teraz by si mala zakázať sediminovi prístup sem!

aaale, sak on sem tak casto nechodi :-) a saty potom zmazem :-) aj ked on ich videl, len nevie ktore si vyberiem a keby aj vedel tak to zabudne :lol:

 

 

sranda ze doma mi zas vsetci povedali ze tie prve, asi uvidim na dalsom skusani, ked je to take nerozhodne :) inak je to celkom sranda skusat svadobne saty, asi este zbehnem len tak do nejakeho bratislavskeho salonu :) ale az ked budem mat napisanu diplomovku ;)

 

dakujem vsetkym za nazory ;) :-*

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

..neskoro, ale predsa: PRVÉ! :lol:

 

(trocha mi prekážajú tie priesvitné ramienka, ale fotka často klame.)

 

zdá sa mi, že ti oveľa lepšie sadnú, pri svadobnom tanci to oceníš! nech sa rozhodneš ako chceš, prajem ti aby ste mali peknú svadbu. :-)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak pravda, v tych prvych vyzeras... uzsie v istych miestach :lol: ale tak to by som ta tiez musela vidiet na vlastne kukadielka, aby sa to dalo najlepsie posudit... fotky mozu tak trosku skreslovat.... ale tie druhe su princeznovske, take milucke.... ocuj, andulqa, a budes tam mat aj nejake sperky? :) ukaz, na tie som ako straka, vidim nieco co sa blysti, a prstiky sa mi kleptomansky k tomu stahuju :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:lol: ani jedny..ten tortovy strih ti nejde...hladaj dalej... ;) ...

 

..jeje svadby..sranda..ja mam stastne manzelstvo..nemame spolocne priezvisko, obrucky nenosime, vyrocie svadby neoslavujeme..svadobna cesta nebola..vlastne uz ani neviem kedy som sa vydavala....teda den..rok si pamatam :)

 

Andulqa..blahozelam a uzi si to... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale tie priesvitne ramienka ee..skor samodrziaca podprda bez ramienok pod tym potom

to nie su priesvitne ramienka, samozrejme ze to tak nebude, ale to bola skuska a podprdu nemam este specialne kupenu a mala som taku aku som mala a nezvesila som ramienka, tak si to odmyslite :lol:

 

ani jedny..ten tortovy strih ti nejde...hladaj dalej...

nemam cas ;) a podla mna toto urcite nie je tortovy strih, lebo take som praveze nechcela, lebo by ma to rozsirovalo ;) ale mozno si pod tortovym strihom predstavujeme kazda nieco ine :) Mala som na sebe aj ovela vacsie saty s sirsou suknou a to bolo praveze divne na mne, tie prve maju uzku suknu, len mierne do A, aspon ja mam ten pocit

 

no uz to dam radsej prec :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Manzelstvo vnimam ako prirodzeny "step up" od vztahu k niecomu viac hodnotnemu...

Ak je vztah zalozeny na laske, nevidim dovod, preco neist dalej. Ak je dovod neist, potom je kdesi vytvoreny alibizmus a "zabrana" - cize nieco nie je v poriadku..

Maznelstvo je maximalny kompliment dany partnerovi, ze ho akceptujete a beriete si ho ako vasu chybajucu polovicku v zivote.

...

Uznavam, su ludia, ktori sa v zivote popalili, a maju zabrany zopakovat to 2x. Ale jedno je iste, vzdy vo vztahu "bez papiera" bude priestor pre otazku "preco" ma nepoziada o ruku / preco ona nehovori o svatbe

Mozno to jedinci nepriznaju, ale vo vnutri sa to usadi...

 

btw: druhe :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to su tie iste :lol: ale tie jedny su oblesknute, lebo tam bolo zle svetlo.....nemam rada oblesknute fotky lebo su take rovne, nemaju tiene poriadne a tak, ale dobre ich tam vidno tak som to tam dala :) tie ramienka su krive, lebo to som mala len prispendlene, ale tak to si nejako domyslite :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 týždňami...

Manzelstvo nie je o papieri. Ked si uvedomis ze s tym partnerom ti je dobre, nechces ho menit a vies si predstavit s nim zivot dlhodobo(naveky) a chcete mat dieta tak sa rozhodnete, ze sa zoberiete (navzajom si to potvrdite). Tam ide o tu zodpovednost, nie len za seba ale uz aj za rodinu. Chlap a zena spolu spolupracuju aby co najednoduchsie, najefektivnejsie zabezpecili svoje potreby, sny. Zarabanie penazi, byvanie, upratovanie a pod.Uz nemyslis prevazne na svoje potreby ale najprv na rodinne potreby.

 

Zo zenou sme chceli zabavu(dobre sa najest, napit, zatancovat pri zivej kapele a podebatovat, zena biele saty a kyticu), zabavit sa spolu s rodinou a priatelmi tak sme ju mali. Mas to len raz za zivot preco nie. Radi chodime na cudzie svadby a radi sme to vratili. Myslim ze zena vytancovala po polnoci aspon tolko penazi co ta sou stala. :lol:

 

Nemenil by som.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov