Skočiť na obsah

Klub slobodných alebo dlhodobo nezadaných


Linkman

Odporúčané príspevky

pred 15 minútami, doll napísal:

Samozrejme kde nie je vôľa, nie je cesta

no, som pragmatik - vždy a všade, preto než niečo začnem snažím sa odhadnúť budúci vývoj ... preto je mi jasné, že by som napríklad nemohol vyraziť na spoločný víkend do TN, keď mi za ten čas nemá doma kto zvieratstvo nakŕmiť. čiže akákoľvek vôľa padá na praktických / technických záležitostiach.

pred 21 minútami, game napísal:

dom, kde už treba opraviť a prerobiť snáď všetko,

tak to zas pŕ! :smile: na mojom dome mám s výnimkou strechy porobené a opravené prakticky všetko ... strechu neriešim - škridla napriek tomu že Hitlera pamätá, nezateká, tak nie je dôvod. na budúci rok sa chystám korýtka vymazávať, a strecha sa môže vymeniť v budúcnosti, ak by si niektorý z potomkov založil rodinu a chcel tam spraviť podkrovné bývanie.

dom ma stál príliš veľa času, peňazí, úsilia a roboty, na to aby som ho opustil a presťahoval sa k nejakej známosti - mňa už z neho len vynesú!

  • Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 3 minútami, clovek2 napísal:

dom ma stál príliš veľa času, peňazí, úsilia a roboty, na to aby som ho opustil a presťahoval sa k nejakej známosti - mňa už z neho len vynesú!

no ale presne o tom hovorím :smile: ... na tom dome bolo treba pracovať neskutočne veľa, aj teraz na ňom pracuješ :kiss::agree:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ešte k tomuto sa vrátim

Dňa 16. 8. 2021 at 23:30, clovek2 napísal:

medzitým som v robote takmer rozbehol jednu zoznamovaciu akciu, ktorú som ale ukončil skôr ako začala

a toto s tým súvisí

pred 8 hodinami, game napísal:

myslím,  že v časoch netu je to ešte trochu ťažšie

stretám v robote jednu majsterku z výroby, chodí občas do našej budovy nejaké veci fasovať ... štyridsiatnička, okatá, usmievavá, dobre rastená ... vysoké šťanie, pod tričkom asi tak trojky, tmavé dlhšie vlasy :thumbsup: občas sme vo výťahu prehodili pár viet, a vyzeralo to, že by som jej nemusel byť celkom voľný ... dokonca si kolegovci všimli /ich oddelenie chodí k obedu pred nami/ že keď odchádza z jedálne, tak pozerá či tam som ...

ale reku, kým sa pustím do prieskumu bojom, tak zabezpečím nejaké základné spravodajské informácie. tak som odchytil bývalého kolegu, ktorý teraz robí na inžinieringu ich oddelenia

- Pišta, potrebujem vyzistiť info o jednej babe od vás

- Ale neviem či ju poznám ...

- Poznáš, včera sa pri tebe pristavila v jedálni

- Aha, už viem. volá sa XY a má YZ rokov, viac neviem

- Tak teda zisťuj: kde na stupnici slobodná - vydatá - rozvedená sa nachádza, či a koľko detí má, odkiaľ je, ako to má rada, a prípadne koľko za to berie :laugh:

Pištu som dlhšie nestretol, ale meno a vek som už vedel. kolegov fasbúk nám toho veľa nepovedal, akurát že na fotkách je bez prstienku a že pravdepodobne rada pečie sladkosti :bingo: tak reku uvidíme, čo mi o nej povie ujo Gúgeľ ... začal som googliť, a z výsledkov som stratil záujem o čokoľvek - z bývalým manželom mala firmu, a okrem nej fungovala ako konateľka asi v ďalších šiestich. neviem či robila niekomu bieleho koňa, alebo ozaj podnikala, ale na ich spoločný sídliskový byt má záložné právo banka + je tam asi 6 plomb od daňového úradu, a okrem toho dlží ešte aj sociálnej a zdravotnej poisťovni - skrátka, dlží kde sa pozrie. trvalý pobyt má v bytovke patriacej mestu, čiže asi nejaký sociálny byt...

kolega, keď sa na ňu vypytoval, tak som mu ukázal čo som našiel, rezolútne vyhlásil, že to predsa nemôže byť ona :laugh: no reku, tak mi povedz aká je v tomto malomeste pravdepodobnosť, že sa tu vyskytujú dve ženy s rovnakým menom a ešte aj rokom narodenia ... uznal že prakticky nulová

týmto považujem odpovede na otázky okolo zoznamovacích aktivít za dostatočne zodpovedané, a na dobu neurčitú vlastne nemám v téme čo písať :oook:

  • Haha 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja len toľko podotknem že mne vytýkajú stále aký som lúzer a neviem čo ale keď zoberieme do úvahy situáciu v akej sa tá žena nachádzala (exekúcie, nezaplatené dane, dlhy na odvodoch) ja mám všetky tie veci v poriadku. Tak niesom na tom až tak zle.

Dňa 23. 12. 2007 at 20:46, Linkman napísal:

Chyba mi to, to drzanie za ruky, pohlady, dotyky, bozky, nežnosti, chyba mi ten pocit ze niekoho clovek ma kdo ho lubi, koho moze lubit ... citim sa taky oné taký nekompletny :)

Mne ste vyčítali že čo ja chcem od žien že držanie za ruky, objatia, pohlady, dotyky, bozky... A ondili ste. Tu je odpoveď aj sám Linkman to spomínal keď zakladal tému. Veď čo je na tom že chcem osobu ktorá ma má rada, ktorá mi pošle sms že ma lúbi, proste teší sa že môžeme byť spolu. To vôbec nieje o majetkoch, peniazoch, zuboch a pod. Mám na mysli presne tie isté veci ako Linkman.

To že ja som neni ženám sympatický z pohľadu príťažlivisti to je iná téma, tu len hovorím že niesom nejaký oný za to že chcem so ženou len byť a otázka typu: čo by si s ňou robil? Je nemiestna. To proste ide samo.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Tomáš nehraj sa tu na chrumkaveho. Zabudol si napisat, ze ty hlavne chces prechadzky, dotyky a hrabanie sa vo vlasoch. Spolu s tym sa ti paci, ako by ta zena obskakovala. Tvoje predstavy o vztahu skoncia najviac tak pri prechadzkach pri Vahu a chodeni po jarmokoch. Nezavádzaj tu ostatnych.

Napises vzdy len to, co sa ti paci. Keby sa tvoje temy spristupnili vsetkym, len by cumeli. 😉

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 9 hodinami, Tomáš napísal:

Mne ste vyčítali že čo ja chcem od žien že držanie za ruky, objatia, pohlady, dotyky, bozky... A ondili ste. Tu je odpoveď aj sám Linkman to spomínal keď zakladal tému.

Ano písal to Linkman, pred takmer 14 rokmi, keď mal 25. Ty máš 40, tak neviem, čo sa tu ondíš, ty hotový chlap.

  • Haha 2
  • No neviem, neviem 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 5 hodinami, secretka napísal:

to sú iba sny neplnoletého študáka,

Ehm,  v skutocnosti sa bavime o emocionalnej vyspelosti tak 2 rocneho.  Neplnolety studak je o dost dalej.

A specialne by pes  jasne zdielal tomasove preferencie  :)

:preklad: ( velmi slaby, je to zrejme neprelozitelna slovna hracka)

Kto je  tu chlapik na jedlo  ( oops, chcel som povedat dobry chlapik)

JA som chlapik na jedlo,  ja som velmi chlapik na jedlo.

 

AA.thumb.png.7ffbcf4891f5b64b5eea709c6ef4e3ff.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 22 hodinami, electric blue napísal:

nuz co smrdi grosom  :biggrin:

no, a keďže sa necítim byť dostatočne kompetentný k riešeniu jej finančných problémov, tak sa bližšiemu kontaktu oblúkom vyhnem :laugh:

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov