slimak Posted June 6, 2024 Posted June 6, 2024 Dňa 22. 10. 2017 at 14:58, Vilma Flinstonova pridal: Pravdaže je to vec páru, či túžia alebo netúžia po potomstve. Ale osobne mi príde prirodzenejšie chcieť deti ako nechcieť, a vadí mi, ak niekto, kto deti nemá, vyhlasuje ženy, ktoré deti majú a riadne sa o ne starajú a vychovávajú z nich poriadnych ľudí, za parazitov. S tým som sa pred pár rokmi stretla na jednej diskusii istého nemenovaného portálu, baba priam chrlila nenávisť okorenenú žlčou a sírou voči ženám-matkám. neviem, čo ju k tomu viedlo, či ona mala nejakú zlú či dokonca žiadnu matku, alebo sama deti mať nemohla a jej závisť bola tak nehynúca, že prerástla v nenávisť, alebo čo, ale nepripadalo mi to normálne, to nebola ani obyčajná bezohľadnosť žien bezdetných voči ženám matkám, s akou sa občas stretnem, ale ani to neviem pomenovať, ešte teraz sa mi ježia chlpy vzadu na krku, ked si spomeniem na prejavy tej osoby. nedopusti Bože žene matke byť v práci takej osobe podriadenou... Ja som chcel mat deti. Ked som mal 18,19 rokov, nie hned, ale chcel si najst zenu s ktorou by to slo. Citát Kľúčovou vecou je ochota mať deti. A keď chýba tá, ani tie najštedrejšie vládne opatrenia s tým príliš nepohnú. https://www.postoj.sk/156986/ludia-uz-nie-su-ochotni-mat-deti-a-ani-stedre-prorodinne-opatrenia-na-tom-vela-nezmenia Uz to pochopili aj na postoji. Poznam ludi, ze nechce mat ani zenu, ci muza - partnerov. Inak aj to by som chapal, ved ked nechces deti naco? Par a nechcu , mozno nemohli, dnes su stari ako my .... Ale ked boli u nas ci my u nich sa tesili z tych mojich deti. Peniaze ci kriza? Ja som si deti robil 2007 a 2009 a vtych rokoch sa aj narodili. Sme uz mali byvanie(aj splatene ziadne dlhy), aj pomaly skoncenu skolu zena, ona zacala chodit na skolu, ked ja som sa vratil z vojny. Teda ked sme mali 28-30 rokov. Teda peniaze unas nehrali rolu. Este ked mas 30 rokov si mlady. Nikdy som deti nepocitoval ako financnu zataz. Lebo nebola. Ani dnes nieje. Aj ked im prispejem na studium v zahranici , desiatky tisic eur. Chcem aby studovali v zahranici. Hokejista so svedska bol vcera u mna, ma rocnu dcerku. Na vsetky vylety co som urobil som robil kvoli detom. Keby nie ich mozno by som nikdy nikam nesiel. So zenou sme raz boli na bycikli dva dni a raz v Spanielsku, to sme uz mali aj deti a sli bez nich. Deti budem mat na sebe zavisle este asi 5 rokov. V dome 3 roky. A som rad.
Recommended Posts