Nokia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 no to je moja predstava a pevne verim, dufam ze sa mi vyplni a bude sneh, romantika :lol:
aljak63 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Potesil ma Lopatov prispevok (to som necakal ze toto slovne spojenie niekedy pouzijem :lol: ) A ešte pridávam rozpis našich zápasov všetky budú v priamom prenose na STV 3 Štvrtok 1.1.2009 00:30 - Slovensko-Fínsko Huraaaaa ... Aspon jedna dobra vec na Silvestra v Telke co bude stat za to!!! :) Bude to iste dobry zapas, pretoze myslim ze prave toto bude klucovy zapas v boji o postup zo skupiny. No este je prilis skoro to hodnotit, nemozem predsa podcenit Slovakov, ked nehrali este ani zapas!
lopata555 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Pridávam sa. Aljak to vystihol Silvester v Tv je posledné roky úplne biedny takže tak isto budem pozerať hokej ............... Ale budem na opačnej strane a budem fandiť Slovákom. Som zvedavý ako budú pripravený ...........
weirdo Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 chystam sa byt v Brne na koleji s frajerkou. bude prdel, lebo mama mi pribalila do tasky liter Finlandie :lol:
lopata555 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Takže aj tento Silvester budem abstinovať, budem na kofolke a podzemnice olejnej fičať, o polnoci pôjdem pozrieť ohňostroj na námestie ................
doll Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Takze do prace sa nejde..ani na avizovany Vrsatecje chalupa na Zliechove, partia ludi....bude sa varit gulas, vinko a podobne dobroty :lol: jou jou, zajtra vecer balim a vratim sa asi az v piatok :)
Ryan Giggs Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Myslel som si, že Silvester prespim, tak ako obyčajne, ale keď už davaju ten hokej... :lol:
Nokia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 nakoniec sa mi dnes naskytla moznost silvestrovat u kamosa na dome v madarsku, takze ideme tam :lol:
littlewitch Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Krásneho a hlavne veselého Silvestra praje všetkým malá witch
lopata555 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Aj ja vám prajem krásneho Silvestra a ešte krásnejší Nový rok
arwiel Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 tohto roku bodem na priváte v NR s drahým, Stalinovými slzami, ruským šampanským a spolužiačkou z ruštiny.... okolo polnoci sa vyberieme na námestie...
Desdemona Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Takže ľudkovia všetkým vám prajem krásneho Silvestra, užite si ho podľa vlastných predstáv a najmä všetko najlepšie do nového roku, veľa zdravia, šťastia, lásky a aj samozrejme mnoho eur do peňaženiek :lol:
chrust Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Prajem všetkým mnoho zdravia a šťastia v tomto roku :lol: .S týmito dvoma kartami sa už dá hrať dobrá hra :) ....a ako bonus,každému prajem splnenie jeho najväčšiej túžby,či túžob. :)
doll Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ..no ja dufam, ze prislovie "ako na Novy rok, tak po cely rok" nebude u mna az tak moc platitsice zaver bol pekny, ale tesne po polnoci som sa s drahym pohadala :lol:
Sniper Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nebyť finančnej krízy, ktorá ma čoraz viac znervózňuje to mohol byť celkom fajn rok a aj Silvester (ktorý bol aj tak fajn).
game Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 toto bol skutočne super silvester ... upratovala, varila, polovicu prerevala, a išla spať, lebo som dnes bola do večera v práci ... úplne normálny silvester ... hm... keď tak premýšľam, naposledy som pila detské šampanské, tentokrát ani len to ... : )
lopata555 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 No môj Silvester bol dobrý ............. dal som si z kamarátom 2 deci vína, pozreli sme ohňostroj a šiel som pozerať domov hokej .................. ale mohol byť lepší ..................
weirdo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 boze ci som sa zase rozbil .. este teraz mi hovoria, co som vystrajal a vobec sa nepametam :lol:
chrust Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Tak to si musíš weirdo na najbližší Silvester dať opáčko,aby si si spomenul.Ne tak ?!? :lol:
lopata555 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tento rok by sme chceli z partiou KONEČNE osláviť Silvestra na chate v Tarách ... ešte dúfam že tá chata bude naša ... :) ale ak by nevyšlo no tak budem doma o kofolke a arašidoch :lol:
game Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ale teraz je to tu vážne ... :lol: kto bude spať ako zvyčajne, kto bude jasať, kto sa ide kam baviť, kto bude kde, čo varíte na Silvestra, čo mávate na silvestrovskú večeru, pozeráte tv program ? zoberiete si dobrú knihu či o polnoci poviete: tak dobre no ... :) hm ? :)
lopata555 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 tak ja tohto Silvestra strávim po prvý krát s partiou ... síce iba vonku a na zábave ale tak vždy lepšie ako nič ... no a čo jem ? samozrejme kapra a hranolky a tento krát nebudem pozerať tie relácie na Silvestra :lol:
Aikaterine Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 tento rok opäť Silvester doma, s knihou, bez jedla, o polnoci si štrngnem so stromčekom a dobrú noc..ale plánujem ho osláviť dodatočne s kamoškou na chate v sobotu.. :lol:
Ryan Giggs Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja budem spať, ako obyčajne. Resp. o 22:00 pozriem hokej (Slovensko 20 - Švajčiarsko 20), pripijem si a až potom pôjdem do "peľuhy". :lol:
Recommended Posts