Nox Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 V jakýmsi hudebním klubu s pár lidma ze třídy...od jedenácti nebylo slyšet vlastního slova, no...ale zase když už se s nima uvidím jen půlrok tak aspoň to...
Bijou Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Takže Silvester bol super, boli sme s Čízym a ďaľšími 11 ľuďmi na chate, ktorá bola úplne najkrajšia na svete, v nádhernom zasneženom rozprávkovom prostredí, jazierko na pozemku, no paráda... aj keď 30. bolo lepšie podľa mňa, už dávno som sa tak nepobavila, čudujem sa, že nemám svalovicu na bruchu z toho nekonečného smiechu :lol:Samotný prechod do nového roka si vôbec nepamätám, ževraj sme aj odpočítavali, aj ja som tam bola, ale neznámo mne nič po 23. hodine :) no aspoň som to neprespala ako niekto... :) Veľmi zaujímavé bolo nepočuť odvšadiaľ pyrotechniku, no super super super...;)
tiborco Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja som zažil najkrajší a najlepší Silvester :lol: Bol som spať u priateľky,cítil som sa skvelo,jej rodičia sú v pohode,milý :) ,ale najdôležitejšie bolo,že som s priateľkou bol 24 hodín spolu,skvelo sme sa zabavili....proste nádherne strávený čas s mojou Soničkou :)
gh0strider Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 nakoniec v praci s kolegami so sampanskymi a sipkami :lol:
arwiel Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 o 22:00 som prišla k úrazu, celkom dosť vážnemu, i keď som to hneď po páde nevedela, až keď som si vyzliekla sveter, ktorý bol deravý a celý krvavý... ranu na ruke mi stačilo vidieť raz a už nikdy viac nemusím... s drahým sme sa potkli a obaja sme padli, ja dolu a spadla som na televízor... drahý mi to dával do poriadku, nemali sme obväz tak roztrhol tričko, čo som mu dala už neviem pri akej príležitosti... stále sa so mnou rozprával a ja som odpadávala... nevidela som a strácala som aj sluch, bolo mi strašne zle... potom som to akosi rozdýchala, vyprázdnil sa byt a my sme sa milovali... a potom sme išli von a pri Resete sme sledovali ohňostroj... s drahým v objatí som stála presne pod ohňostrojom a obaja sme sa smiali... ja s rozseknutou rukou a on s odtrhnutou ladvinou...všetci mi to typujú na 5-7 štychov... nebola som si to dať zašiť, mám to zalepené a ešte stále keď sa toho dotknem mi je na odpadnutie... obaja s drahým sme ubolení, samá modrina, škrabance,... krásny Silvester! :lol:
Sniper Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 s drahým sme sa potkli a obaja sme padli, ja dolu a spadla som na televízor...Mohla by si tento jav nejako bližšie opísať? :) To čo ste robili?? :lol:
arwiel Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 no, čo sme robili, to si nechám pre seba, ale nešlo o nič perverzné... tesne pred pádom sme boli v objatí, zakopli sme a padli, ja prvá dole, takže som ešte aj jeho stiahla na seba a podomnou starý nefunkčný televízor.... teda, ten bol tak trochu bokom... ja mám ľavý bol v prdeli a on pravý....
Jovzin Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hmm no moj silvester som vobec necakal ze tak dopadne :) Planoval som ako kazdy rok s naj kamaratmi ist von a trosku nieco pochlastat :) Nakoniec som skocnil s milovanou osobou v aute ;) potom na namesti pozerali ohnostroj v objati teda pozerali sme uz iba koniec ohnostroja ;) a potom sme sli dokoncit co sme zacali v aute ;) Ale nakoniec nebolo z toho az tak vela ;) kedze no proste sme skoncili iba pri vrchnych castiach odevu a podobne ;) .... :lol:
phersu Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja som zažil najkrajší a najlepší Silvester :lol: Bol som spať u priateľky,cítil som sa skvelo,jej rodičia sú v pohode,milý :) ,ale najdôležitejšie bolo,že som s priateľkou bol 24 hodín spolu,skvelo sme sa zabavili....proste nádherne strávený čas s mojou Soničkou :) Tu to velmi zavani sexom ;) Ja som mal silvestra O.K. Cely den som bol doma aj s frajerkou pozerali telku, potom sme si pripili a isli sme sa prejst von. Proste silvester ako ma byt
chrust Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kde budete tráviť Silvester?V papučiach :lol:
arwiel Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 chcela by som silvester prežiť sama...... ale to nik nepochopí... :lol:
susanna Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dufam ze ho prezijem v praci, nechcem oslavovat nic, chcem vymazat tento den
chrust Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 My máme celozávodnú dovolenku od Vianoc až do 6.januára :lol:
Desdemona Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Vyzerá to tak, že tiež budem mať papučový silvester :lol: :)
Aikaterine Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Silvester...čím viac ľudí sa pýta, či s nimi budem, tým mám väčšiu chuť byť sama :lol:
pralinka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 bud ideme s mojim milym na chajdu na stredne slovensko, alebo ostaneme v BA a uvidi sa :-) podstatnejsie su pre mna vianoce ako silvester
chrust Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Silvester... čím viac ľudí sa pýta, či s nimi budem, tým mám väčšiu chuť byť sama :lol:Tož nasaď tiež papuče.... a kámoškam povedz pá puča :)
doll Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tento rok mi 31.12 vychadza ze budem v praci :lol: samo ze nie do vecera, ale uz len ucast na pracovisku narusi akciu na sposob chatovacka vybavili chatu na Vrsatci... a ja uz len cakam co nam povie vedenie z Ameriky, lebo sme poziadali o skratenie "roka" na 30., respektive 29. 12. tfuj tfuj, snad to vyjde :)
Nokia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tento silvester budem pravdepodobne v prahe :lol:22 mi zacina celofiremna dovolenka..niekedy medzi 26-28 utekam do prahy a odidem odtial asi az tretieho :) juch uz sa tesim, od kamosky z bytu je super vyhlad z kopca na prahu tak dufam ze v noci vybehneme do snehu a budeme kukat ohnostroj nad mestom :)
lopata555 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 ľudia neviete o dajkaej dobre chate na Silvestra? .............. pre 8 ľudí ...............
lopata555 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No ono sa to skomplikovalo v lete, kvôli neočakavanim okolnostiam ...........
chrust Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tak hádam niečo schopného ešte pozháňate....možno vás to vyjde darhšie,ale to je druhoradé.Hlavne aby bola dobrá zábava :lol: .Držím palce.
Ryan Giggs Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 v noci vybehneme do snehuNo, tak podľa poslednych zim to vyznieva dosť hlupo. Priam až sci-foidne. Ale, kiež by si mal pravdu.
Recommended Posts