dead Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 prva sprava, co sa hra na muchotravku je game :)
D'Ady Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 nase tablo, na tu dobu neslychane... v case, kedy sa "nosili" standarne konzervativne tabla s pravidelne usporiadanymi a do lajny zarovnanymi fotkami slusnych studentov v slavnostnom outfite, nas jeden zo spoluziakov nakreslil v komixovom style (i ked v kvadrach a satach - podla fotografie)Najvacsim problemom bolo prehovorit riaditelku skoly, aby sa tiez dala nakreslit. Nakoniec na intervenciu nasej triednej suhlasila a poskytla svoju fotku asi 20 rokov staru ;)My sme boli odhodlani vystavit tablo aj bez toho... 2
game Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 šikovné a pôsobivé ... klobuk dolu pred spolužiakom :klobuk:
Vilma Flinstonova Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 a ktorýže si ty, nech vieme?Ani my sme nemali klasické tablo s fotkami zarovnanými do lajny, nemám jeho zostrih, ale mali sme fotky rozstrihané na pásiky a nalepené s medzerami medzi tými pásikmi, v strede bola celá trieda dokopy, a tieto pásikové neviemakotonazvať okolo tej jednej celotriednej ako satelity okolo Slnka. Náš riaditeľ a ani triedny s tým nemali žiadny problém, obaja boli takí normálni. Možno pohľadám ročenku našej školy a ak by to tam bolo, šupla by som to sem. :smilieee:
D'Ady Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 a ktorýže si ty, nech vieme?vsak hore su menovky :zubiska:
game Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 tie menovky - možno sú na vine moje oči, vidím tam čierne mazance :) ale aj tak skúsim :) ... povedala by som ľavý rad /stĺpec/ smerom nahor do špičky trojuholníka, štvrtý počítajúc od základne smerom nahor by mohol byť D'Ady /pred ním sú tri čierno tieňované obleky/
Vilma Flinstonova Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 žeby v tom ľavom rade 4. zdola? To vyzerá na takého vtipálka...
D'Ady Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 :thumbsup:ja sa nehram, vy ste sa dohodli :zubiska:
Vilma Flinstonova Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 no vidíš, každá iným spôsobom, ale prišli sme na to :zubiska:
game Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 noooo :) ... ja som raz dávnejšie, keď nás D'Ady kdesi vyzval, že na nete v pohode nájdeme aj farbu jeho očí, tú farbu jeho očí našla ... ... tak som si teraz spätne skúsila odvodiť jeho 19 ročnú podobu, a musím povedať, že keďže sme ho našli, D'Ady sa nám priveľmi nezmenil :)
D'Ady Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 a Vilma urcite podla toho, ze sa podobame s mojou sestrou :D
game Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 tento rok je rokom stretávok, pretože mám dva gymple, a okrem toho sme v tom jednom ročníku v BŠ boli hodne zaujímavý ročník,konalo sa aj ročníkové stretko v BŠ, aj triedne z BŠ,a teraz sa rozhúpalo aj šalianske gymnázium a bude aj tretie stretko... aby v nás vzbudili zrejme nostalgiu či čo, poslali k oznámeniu aj fotku s príhodným nápisom (keby sme boli náhodou zabudli medzitým) " ... takí sme boli " :) nuž ano, nostalgiu vzbudili, takíto sme boli - ale je tam len asi tretina triedy, bola to pracovná sobota s brigádou v meste, a porozdeľovali nás... je tam jeden starší pán, ktorý sa tam strčil, ktorý nás mal akože na starosti, spomínam si, že si vôbec starosti nerobil, či robíme a čo robíme, stačilo sa tak občas tváriť, aby zato po nás nejaký výsledok vidieť bol :) takže tretina triedy, aj ja, mali sme tam sladkých 17... 2
Vilma Flinstonova Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 vari si sa tam prefarbila? samé tmavovlasé baby tam sú, a čo sme sa videli, si mala svetlé...iba že by som mala vlčiu tmu...hanbím sa jak ten pes, ale veru si ťa neviem stotožniť so žiadnou z tu tých slečien... :hanba: :bezradny:
game Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 mám tam svetlé :)je to taká nedobrá fotka, aj čb, celé to trochu skresľuje, ale mám ich svetlé... svetlejšie, než brunetky celkom určite :) pri pohľade na tú fotku - aj keď nás je tam niečo vyše tretiny z triedy - mi vlastne napadlo, že ja som bola v triede jediná blond... tie pravé blondíny sme vzácne :D
Vilma Flinstonova Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 no mne tam najsvetlejsia pride ta kocka v bundicke s bielym zipsom a bielymi pozdlznymi pasmi na rukavoch...
game Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 a Vilma vyhráva čierneho princa a dobrý pocit :) ano, to je ona :)
Vilma Flinstonova Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 jaká chutná cica :) teraz mi prídeš taká seriózna, a tam vyzeráš tak nezbedne :)inak ja som hľadala blondínku aj predtým, len som tam žiadnu nevidela...dobrý pocit mám a na čierneho princa už sa neviem dočkať :) 1
iskra Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 ja som spoznala game, podľa fotografie, čo postla, kde je odfotená ešte ako dievčatko s mačičkou. podoba ostala :) 1
Vilma Flinstonova Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 no vidíš, keby si sa ozvala skôr, mohla si mať čierneho princa ty :)
iskra Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 v poslednom čase som v takom rýchlom pracovnom kolotoči, som rada, že vás stíham aspoň ako tak čítať, a teraz už aj napísať. som spokojná, že game darovala čierneho princa a ty Vilma vyhrala, lebo sa s ním so mnou podelíš, ta ne? :) keď ho zješ, nevadí, potešia ma nabudúce aj 1-2 bonbóny Raffaella. :)
Vilma Flinstonova Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 v poslednom čase som v takom rýchlom pracovnom kolotoči, som rada, že vás stíham aspoň ako tak čítať, a teraz už aj napísať. som spokojná, že game darovala čierneho princa a ty Vilma vyhrala, lebo sa s ním so mnou podelíš, ta ne? :) keď ho zješ, nevadí, potešia ma nabudúce aj 1-2 bonbóny Raffaella. :) kludne, nie som predsa držgroš :)
Recommended Posts