aljak63 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ee... to si neuhadol :lol: ale si na dobrej ceste - je to dole :)
phersu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 tak potom ten co sa pozera niekam do riti :lol: uplne na kraji myslim modra bunda
aljak63 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 tam sa pozera do riti pomerne vela ludi, tak by si to mal specifikovat :lol: a napis radsej ze kolky z prava / z lava ... zdola / zhora EDIT... aha uz si napisal ze ten uplne na kraji! tak AAAANO ! very very good :)
tomassi Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Aljak by som uhádol, ale myslel som, že TOM je ten hore úplne v pravo vo fialovej trigovke, čo vyzerá ako mladý Roberto Mancini
tomassi Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 ono to školská foto síce nie je, ale je taká skupinová a je na nej jeden člen fóra kto úhadne, ktorý a kde stojí ?
tomassi Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 no keď nič, tak nič skúste aspom tipnúť, kt. svetoznáma osobnosť je tejto foto
chrust Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Neviem :) ..... ten vysoký bloňďák mi je povedomý :lol:
Vilma Flinstonova Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 jee, až teraz som objavila túto tému. Tak tipujem, tá kočena v žltom. Alebo žeby ten tmavovlasý fešáčik vzadu v strede? tam môže byť ozaj hocikto.
game Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Vilmuš, všimni si ale, že to je "svetoznáma" osobnosť ... to by sme zjavne mali spoznať ... darmo, nie sme svetoví :)
slimak Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Tomasi ma cez 60 rokov? Na fotke je hviezda ten vstrede - dlhy a stihly - skokan na lyziach - ma napadlo meno Vetori. Yvukovo fetori a idem googlit - kto to bol. http://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_VettoriKto ho nepozna.
iskra Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 :) Jéj! Aj takúto tému tu máme? Aj vďaka nej si práve prezerám fotografie 18-19 - násťročných ľudí, nahlas si opakujem mená... :smile3: budú sa mi dnes hodiť na stretávke po 30-tich rokoch. Už sa teším! :ahooj:
Vilma Flinstonova Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 my malé iskričky - tak kde je malá Vilmuška? :)
game Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 fuha ...ja som ťa videla raz, takmer potme, prítmie tam bolo statočné, pred x rokmi - asi 6 ?, aj to zdiaľky, lebo si väčšinou na druhom konci veštila :)povedala by som, že dolný rad tretie dítě sprava :)
Vilma Flinstonova Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 game: veru nie...tretie dítě sprava nie. :) ale kto ma videl raz - dvakrát, aj to takmer "z rýchlika", asi ma len ťažko môže na takejto fotke spoznať :hmmm:- škoda, že som nenašla fotku zo 4. triedy, to je aj na pobavenie súca snímka.
Vilma Flinstonova Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 nie, ale tú dievčinku som veľmi obdivovala. napomôžem: takú "pózu" tam nezastáva nikto iný. :zubiska:
game Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 v hornom rade to tuším štvrté dievčatko - to bol môj pôvodne druhý tip, ale viac tipov namojdušu nemám :D
Vilma Flinstonova Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 nie-e-e- hoci to bolo veľmi milé a veselé dievča...Aj malá Vilmuška, aj veľká Vilma mala tmavé vlasy. (prírodne až tak cca do 40). A keby malá Vilmuška bola staršia, tá jej póza na snímke by mohla vyvolať v chalanskej populácii zaujímavé reakcie, ale takto prešla nepovšimnutá. :smilieee: Nie je v hornom rade. Zato v tom hornom rade je jedna kočena, ktorá bola herečka, hrávala najmä v rozprávkach, napríklad 1000 a jednej noci. Už sa nevenuje herectvu, ale podniká, len sa nepamätám, s čím. Mala ešte 2 sestry, ona bola prostredná, všetky tri sa veľmi podobali a všetky tri boli výborné speváčky už ako malé deti, ale o tých jej sestrách ako pokračovali, neviem nič.
game Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 tak potom ešte nech nejem - do tretice to tretie dítě zľava v spodnom rade :) a viac tipov už vážne nemám :D
Hellé Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 no jasne..zdvihnuta sukna , nemrava mala :zubiska: ..si trenovala kankan?
D'Ady Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 moje tipy boli naprv dolny 3 zprava, alebo horny 2 alebo 4 zprava, lenze tie uz vypadli...
iskra Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 :) ..ak malá Vilmuška nemá mašľu na hlave... :smile3: .. tak to bude dievčatko druhé zľava, spodný rad ... najtmavšie vlasy, opravujúce si sukničku ..
Vilma Flinstonova Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 no presne - tá malá nemrava, čo trénuje kankán a dvíha sukňu. Skladanú. :agree:
Ryan Giggs Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Na zaklade tejto fotky vznikla pamatna scena z filmu Basic Instinct. :)
game Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 :) Vilma ma inšpirovala, tak to skúsim aj ja ... ale jednoducho nemám fotky z 1. až 3. triedy zš ... a ani si nepamätám, že by sme sa fotili :hmmm: keby áno, mama by ich mala, a poctivo mi ich vkladala do albumu, existovali by ... zrejme fakt neexistujú ... zato to môžem nahradiť dvomi - jednou vianočnou zo škôlky, a jednou neskoršou zo školy, zo 4. triedy ... to asi nebude ťažké :)
Recommended Posts