Jump to content

Recommended Posts

Posted

Už by to malo ísť... Nemôžeme si predsa dovoliť, aby ste prišli o pohľad na tak skvelý nožík :lol:

Posted

Jéj, je tam aj píšťalka. :lol: A má to aj rádio? Tuším tam vidím anténu.

• 4 months later...
Posted

Čo myslíte, koľko ľudí sa zmestí na jednu fotografiu? Aj tak na to asi neprídete, tak vám to prezradím :lol:

Na tejto snímke z družice IKONOS je 70 miliónov hinduistov, ktorí sa zišli, aby sa vykúpali na sútoku posvätnej Gangy a Jamunyasi 15 km od mesta Allahabad. Ľudí je tam z výšky 677 km vidieť len vďaka jednotným purpurovým kúpacím uborom. :)

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

Tusim na tej foto aj vidno, ako ti ludia boli strasne spinavi :lol: nalavo cista voda, pri kope ludi a smerom doprava uz znecistena :)

• 3 weeks later...
Posted

chvíľu som váhala, kam toto vlastne dať ... rozhodla som sa pre rôzne zujímavosti ... ako veľmi zaujímavú výhovorku pre šéfa :lol:

... prečo dnes nemôžem pracovať :)

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

no ešte jedna spomienka na divoké 90. roky ... aj u susedov ... ehm :lol:

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

Obrázok

Polnoc v kanadskom meste Yellowknife

Obrázok

naproti tomu poludnie v ruskom meste Severomorsk

:lol:

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

Ajk, perfektné ...

ja sem pre zmenu dávam samé nechutnosti ... ale čo už ... toto si zvolili ako originálne riešenie ľudia ... sme všelijakí :lol:

Obrázok ehm...

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

Co chces, ved to je originalne a dobre, navyse zo strany na stranu zladene. Inak uz som videl toho Lenina z Antarktidy. Bronzova busta.

• 5 months later...
Posted

karavan :lol:

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

• 5 weeks later...
Posted

Dnešné denníky priniesli informáciu o zaujímavej nehode v Japonsku:

Japonský motorkár si nevšimol, že po náraze do bezpečnostnej bariéry si pod kolenom amputoval nohu a bez končatiny prešiel asi dva kilometre. Cítil síce neznesiteľnú bolesť, ale to, že mu chýba pravá noha si všimol až na najbližšej križovatke...

http://zaujimavosti.sme.sk/c/3439569/Zauji...i-zo-sveta.html

Posted

tak teda neviem ... :lol:

kedysi dávno ako deti sme si rozprávali podobnú historku o šoférovi, ktorý v horúčave vystrčil z auta ruku a podobne mu ju rýchle protiidúce auto "amputovalo" ... neviem, či to bola pravda, ale zapamätala som si to, asi to na mňa dosť zapôsobilo v tých časoch / dokonca ako šofér nevystrkujem ruku z auta dodnes - len ako spolujazdec :) /

jaj - ano : k historke patrí aj to, že si to tiež všimol až po chvíli ...

takže - všetko tu už raz bolo ? nič nové pod slnkom ? :)

Posted

Informáciu priniesli okrem SME aj ďalšie dnešné denníky, a odvolávajú sa na internetové stránky japonského denníka Šimbun. Ja nehodnotím jej pravdivosť. To by som musel vidieť aspoň foto. :lol:

Ale zas celkom nemožné to nie je. V tom prípade môžeme Japoncom závidieť prah bolesti.

Posted

nespochybňujem pravdivosť správy :lol:

len ten "detský" príbeh zrejme skutočne zapôsobil na mňa silnejšie než je osožné - často si na to pomyslím a práve včera pri jazde ma to napadlo zasa ... hrozné je, že sa to zrejme skutočne môže stať :)

:)

• 2 weeks later...
Posted

Penis podpálila svojmu bývalému manželovi počas pozerania televízie jeho žena v ruskom hlavnom meste, informovala miestna polícia.

Manželka stratila nervy a zapálila mužovi pohlavný úd, keď pozeral televíziu a celkovú pohodu si spríjemňoval popíjaním vodky. Na otázku, či sa mužovi pohlavný orgán v budúcnosti zregeneruje v plnej miere, policajná hovorkyňa odvetila: "To je teraz ťažké predpovedať."

http://dnes.atlas.sk/kuriozitky/119689/mos...manzelovi-penis

Posted

:)

ehm ... nechápem :lol:

to mu tam vyliala tú vodku, či ako ? alebo to horí ako fakľa samé od seba ? a kde on zatiaľ bol, kým ho ona podpaľovala ?!

;) :)

Posted

Dá sa predpokladať, že si pomohla tou vodkou. A zrejme bol už pod vplyvom svojho národného nápoja. :lol:

Posted

hm :lol:

trochu kruté zakončenie vodkovej pohody

neviem si predstaviť, ako to tá manželka práve robí, ale ten manžel musel byť hodne spríjemnený, keď precitol až keď horel ako fakľa ...

hm :)

Posted

no vsak vodku netreba podpalovat pol hodinu, to je par sekund

Posted

neviem si predstavit zenu, ktora riskuje podpalenie manzela doma v byte. co sa neboji, ze by sa jej mohli chytit zaclony? :lol:

Posted

Mapa SR pre Blavákov

:lol:

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

mozno tak pre 14 rocnych zadubenych hip hop pocuvajucich nevzdelanych debilkov

Posted

tak ešte svet podľa Američanov :lol:

Obrázok

a ešte jedna ešte americkejšia mapka sveta :)

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

USB kľúč

Obrázok

edit.obr.prel.na FTP.g.

Posted

hrozné ... tí ľudia neinternetovo závislí / alebo internetovo nezávislí :) / vôbec nechápu tých internetovo závislých :)

vy tomu rozumiete ?! :lol:

Kvôli závislosti na internete mu odsekla ruku

Ťianga Minga z čínskeho mesta Čcheng-tu prišlo porušenie sľubu draho. Po narodení syna prisahal svojej manželke, že sa bude venovať rodine a prestane surfovať po internete. Keď jeho žena zistila, že Ťiang svoj sľub nedodržuje, odsekla mu pravú ruku.

Ťiang sa po sľube, ktorý dal manželke, síce nejakú dobu bez internetu obišiel, ale čoskoro začal tajne chodiť do kaviarní, kde sa cez internet rozprával s dievčatami. Pri jednej návšteve kaviarne ho jeho manželka Che Ling pristihla.

"Surfoval som na internete a odrazu som stratil cit v pravej ruku a kurzor sa prestal pohybovať," povedal Ťiang. "Potom som si všimol, že moje ruka leží na myši a všade strieka krv."

Na súde sa Ťiang snažil presvedčiť sudcu, aby jeho manželku prepustil. Hovoril, že všetko je jeho vina, pretože porušil daný sľub. Súd o jeho žene zatiaľ nerozhodol a pojednávanie odročil na neskôr.