Sniper Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 A prečo potom čerpáš články z bulváru? Takým médiám stačí informácia JPP a oni sú z toho schopní spraviť udalosť storočia. Vôbec by ma neprekvapilo, keby ten článok bol vymyslený. Ide predsa o čítanosť a tá je veľmi dôležitá pre reklamných predajcov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electric blue Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 neverím na paranormálne javy . ale ak to nie je fejk sme v prdeli [ a niééé, nie je to z filmu bangunan, ten kvázi doku bol práve inšpirovany tymto malajzískym para javom] Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 ... fuh... takže ako sme teda na tom?! bolo prvé vajce alebo sliepka, keďže film bol inšpirovaný parajavom.... existuje predsa len najprv parajav a duchovia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
electric blue Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 @game Ja neviem, povedz mi čo to tam zdrhá cez stenu/ okno (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 @electric blue Ani som to nedopozerala Táto téma nie je vobec pre mňa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Fuj, pred chvíľou som videl také hnusné video, že dlho bude trvať pokým naň zabudnem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts