majuska Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 nemohla som ho na pokoji, bolo ho vsade plno a zavadzal, ako z bryndy? jesitny pouchlik musi byt smrtelna kombinacia :lol:
game Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 poťuchlík a chemikálie sú ešte stále o duchoch, deti moje ? :lol: pripomenulo mi to trochu Cantervillské strašidlo - tiež sa ho snažili vyčistiť jeho krvavé strašenie americkým čističom na všetko. on sa tam utopil minulý rok čiže maximálne legendy môžu byť jeden rok :) tak teraz neviem. o nejakom utopenom chlapcovi, ktorý sa kdesi zjavuje ako duch sa popísalo kdekade hodne, to je len jeden rok ? alebo bol aj iný prípad ? minulé leto som čítala kdesi o nejakých deckách, ktoré ho videli a dokonca to dávali aj v tv, že sa zjavuje duch utopeného chlapca to je totožný prípad ?
dead Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ono to bude tým, že sú to fotogeneticky modifikovaní duchovia a hanblivi su, nie je ich skoro vobec vidiet
elfant Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 dead, snad necakas od ducha ze sa bude otrcat ako playmate 2009 ? poťuchlík a chemikálie sú ešte stále o duchoch, deti moje ? :lol: pripomenulo mi to trochu Cantervillské strašidlo - tiež sa ho snažili vyčistiť jeho krvavé strašenie americkým čističom na všetko. samozrejme ze je, v ZSSR dokonca jeden cas skusali na sibirskych duchov DDT ale velmi to nezaberalo, dokonca ich po popraseni nebolo ani lepsie vidiet :)
majuska Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 tak skusim americky cistic na vsetko. Nebola to nahodou coca cola? Tam by hrozilo ze strasidlu este doda energiu. Ostavam pri slovenskom "krtkovi"
Sniper Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 elfant ty sa vyžívaš v tom keď strašíš bezbranné ženy? Ty Lomikel :lol:
majuska Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 bezbranne zeny??? GAMEEEEEEEEE !!! Za poslaednych par dni sa citim vselijako ale bezbranna ozaj nie. Ja len potrebujem nejake rady a tu sa radi o 106.
elfant Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Neberiete to vazne, ale taketo veci nie su len tak ... vsak uvidite co este bude ked sa Lomikel nastve naozaj :lol:
game Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 počujte.nesrandujte.práve mi napadlo, že v poslednom čase sa občas stane, že nejako hlasno prebublá voda v kanalizácii, či v záchode, nič, len čistá voda, len to tak raz do mesiaca zabuble a vydá hrozný zvuk môže to byť Lomikel ?!naštvaný na to, že prečisťujeme odtoky lúhom a bielime mu kožu ?!?! :lol: :)
majuska Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Tak vidis Axel, aj Game. Game, u mna to vobec nebola cista voda co bublalo, asi ma Lomilel viacero tvari. elfant, co hrozne nas moze s game postretnut??? ked sa potuchly a jesitny Lomikel nastve? :lol: Citala som kedysi: Lomikare Lomikare ..... ale to asi bolo o inom. :)
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Najhorsie je na tom to, ze sa nevie, coho vsetkeho je Lomikel schopny. V 1965 sa uz tak nastval, ze pretrhol hradzu Dunaja pri Cicove, tak by nebolo velmi mudre brat ho na lahku vahu. Ked tak pozeram na havarie vodovodnych potrubi kdekade po meste, ktore su cim dalej tym castejsie, tak by som sa priklonil v tomto k jehovistom a dal im za pravdu, ze sudny den sa blizi. Az na to, ze im to prd pomoze, lebo Lomikel je kruty a nemilosrdny, splachne vsetkych zaradom. Je navyssi cas, aby sme sa zacali spravat k potrubiam a kanalom sa nalezitou uctou a pokorou, inak nam to vratia.
majuska Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 K potrubiam a kanalom sa spravam s uctou, odkedy viem aku ulavu mi dokazu priniest. :lol: Aj tak... Co viac mozem??? Ta voda vyzera hrozivo, som na stastie na kopci ale aj tak. Uz som bola dvakrat "odrezana od sveta" takze som volila kopec.
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Zatial najviac nastvali Lomikela vtedy, ked vyrobil potopu sveta, aj ked v Biblii to prisudili inemu bozstvu ... to ani kopce nepomohli. A uz zacal topit ladovce
majuska Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 noemovu archu mam skoro pod oknami, rata sa? Lomikel zacal od ladovcov, vraveli ze boli klamstva ze koli globalnemu otepleniu. Lomikela nikto nespomenul, bude dobre presibany co urobit aby sa nezlostil?, prestat s chemiou kanalovou?? ci tie zariekavacky?
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Kult Lomikela upadol casom do zabudnutia a preto je teraz problem zistit, co by na neho zabralo.Stari ludia, co to vedeli, uz vymreli a tieto znalosti su stratene. Archa pod oknami nikdy neuskodi ...
game Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 V okolí priehrady pri obci Veľké Uherce, odtiaľ je nut, vraj straší duch boli tam už aj policajti a aj kňaz a nevedia vysvetliť čo to je No takže je už zopár očitých svedkov, kt. toho ducha videli na vlastné oči vraj sa jedná o jedného chalana, kt. sa na priehrade utopil v lete údajne pobehovall okolo priehrady v oblečení, v kt. ho pochovávali podľa mňa je toto výmyseľ ako u podobných udalostí a jedná sa čisto o problém psychológie davu, o kt. písal Gustave Le Bon už roku 1891 Dav nerozlišuje subjektívne od objektívneho tak som sa v tejto duchárskej téme prehrabala, a našla som presne rovnakú historku o duchovi utopeného chlapca - preto mi to bolo známe, čo písal lopata tu, preto som napísala, že straší už pár rokov: že vraj neďaleko Vrbového straší, konkrétne v dedinke Chtelnica, pred rokom sa tam utopil chlapec a teraz niektorý vravia že tam straší jeho duch, dokonca som počul že minulý víkend boli na jednej chate čo je priamo pri priehrade kde sa to stalo a že v tej chate strašilo :lol: ... no neviem čo je na tom pravda ešte sem dávam jeden link že sa vraj aj "objavil" na jednej fotke :) http://tvnoviny.sk/spravy/regiony/chtelnica-nad-priehradou-sa-objavil-duch-utopeneho-chlapca.html miesto činu je rôzne, ale ten prvý je z roku 2007 a x podobných kolovalo už veľakrát predtým, o takmer každej priehrade a jazere, kde sa niekto utopil ten starší prípad bol spred troch rokov z priehrady z Veľkých Uheriec, príbeh a mladý chlapec a duch a kamráti je to isté, a krk by som dala, že kolovala kdesi vtedy fotka rovnaká alebo totožná s tou, ktorá koluje o tri roky neskôr z druhej priehrady z Chtelnice preto je nám známa aj fotka, ináč všetci duchovia na fotkách hlavne odkedy je photoshop vyzerajú rovnako : ) hm. kedysi na starých fotografiách boli priehľadné a éterické, dnes chcú byť hlavne hrôzostrašné a zelanavé ... :)
majuska Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 co tak skusit google??? stari ludia len ustnym podani?? to je potom v haji :lol: google: Lomikel nemá ruky – nepotrebuje ich, lebo nepracuje. ... Žalobej objavil a vydal Theodor Rosi Field vo svojej zbierke Lomikel na dliasňoch“. ... Není dobr ani zel bůh kanálů Lomikel. Peklu vzdoroval, ale Kustřav ho zadávil.
elfant Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Není dobr ani zel bůh kanálů Lomikel. Peklu vzdoroval, ale Kustřav ho zadávil. to su len vymysly odpadlikov, doteraz sa vsetcia, co to tvrdili, utopili ... :lol: game Tych nafotenych utopencov bolo naozaj uz viac a dost sa fotky na seba podobali :)
majuska Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ja viem plavat, dobre plavat, ale to je asi fuk. nakoniec ani duchovia utopencov neexistuju, nie su dost etericky, je len jeden jesitny Lomikel na ktoreho je kazdy kratky? ci sme si ho s game pohnevali chemiou nevie nikto a mozeme len dufat ze to ma rad.
game Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 zozbierané obrázky, notoricky známi a menej známi duchovia, samé príšernosti :lol: možno tam bude aj lomikel, keby na mňa kukalo čosi z nejakého tmavého kúta, asi by to bolo veselé :)jeden sa tam vzdialene podobá na môjho súkromného ducha z detstva :) http://www.youtube.com/watch?v=u6trH81xpko&feature=related
game Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 dááávno tu nebol žiadny poriadny duch, tohto som si požičala, je to taký pravý anglický, síce nie zo starobylého pubu ... to mu značne uberá na pôvabe :cem: poriadny duch má chodiť po nociach v starých anglických vidieckych staveniach, ten moderný nábytok mi tam rozhodne vadí ten náhly odchod pripomína klasické animované duchárske historky, niečo ako casper, či tak niečo .... frrr, a už je preč ! bezpečnostná kamera zachytila ducha !
dead Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vMajSH4e-pk kludne sa zasmejte tomu prechadzajucemu tienu na konci chodby :cem:
game Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 jj, zabav sa, smrťáku, takéto dávali v počiatkoch rozširovania internetu na stránky puberťáci :cem:
Eiensama Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dead, ti motyku medzi oci hodim, ved uvidis.
dead Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 myslel, som ze ta to aspon trochu rozhadze :cem:
Recommended Posts