cheki Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Na com ste sa najviac zasmiali??neviem aku si uz mam kuknut...ja som sa najviac krcoval asi na Ali G In Da House alebo Borat....a taka ta z jednych best asi Hele vole, kde mam faro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Tak tento žáner skôr nemusím....Ale keď komédia tak skôr Drž Hubu alebo 50x a stále po prvý raz.Ale najradšej mám humor typu Kiss Kiss, Bang Bang alebo Zbal prachy a vypadni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 tiez mam radsej komedie toho typu ako napisal bobsapp :lol: teraz sme nedavno kukali Hot Fuzz, to bolo celkom dobre, anglicky humor a tak :) haluz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 rata sa aj Snakes on the plane? lebo to bol neskutocne vtipny film :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheki Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 zbal prachy a vypadni bol fajn film....este sa mi strasne pacil klub sracov...ale mam rad aj ine comedie...ale ked sa chce clovek nasmiat tak toto su take riadne slehy :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ked tak rozmyslam najviac som sa nasmial asi na Sandlerovkach (to su filmy s Adamom Sandlerom) :lol: no a potom este na filmoch typu Drz hubu a RRRRRrrrrr! :) :) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 jjDrž Hubu a RRRrrrrrrsú pecky moc nmusím filmy typu Kameňák, Účastníci zájezdu a pod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Pamätám si talianskú komédiu Nástrahy veľkomesta, videl som ju len raz a aj to pred rokmi ale veľa si pamätám doteraz. Dobrý film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Najlepšie som sa zasmial na Drž hubu, Wasabi, Road Trip, Kdo hulí ten umí, Sexi Party ostatné ma až tak nechytili ešte Alexine hlášky v 50x krát a stale poprvé Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheki Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Drz hubu nepoznam ale asi si to kuknem ked vraveti ze to bolo dobre....road trip bol super...ale viac sa mi pacil EUROTRIP...to bolo fakt krute :lol: ako bolo tam troska zosmiesnene slovensko...ale to mne osobne vobec nevadi kedze ide o komediu...sexy party bola fajn...ale nejak ma to nazaujalo...teda okrem tej herecky...ta ma zaujmala az moc....inak tam bola fajn scenka ked im dali tie kolaciky:D....btw uz je aj dvojka...si asi v sobotu kuknem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duda Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ali G :lol: Austin Powers vyhráva :) Jaaj zabudla som Armagedon : Americké súčiastky, ruské suciastky, aj tak všetky vyrobil Taiwan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 no jasne... EUROTRIP nemal chyby :lol: a este by som pridal Freddy Got Fingered ...to bolo tiez bohovske :) Tom Green nema chyby hehh Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Adams æbler , aj ked sa nejedna o cistu komediu, dalej Big Lebowski, Naked Gun, Hot Shots, The Gods Must Be Crazy, A Night at the Roxbury, Taking Off... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheki Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 no tak ten big lebowski je kultovy film...THE NUMBER ONE :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pralinka Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Klub sebeovladania s Jackom NicholsonomMeet the Parents s Robertom De NiroAbout Schmidt s Jackom Nicholsonom aa mojou srdcovkou su Pelisky :) :) :lol: nemam rada privelmi "crazy" komedie, mozno sa clovek pri nich rehoce ako blazon, ale neoslovia ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Klub sebeovladania s Jackom Nicholsonom Snad si Chcela povedat s Adamom Sandlerom a Jackom Nicholsonom, vsak? Lebo v tom filme nehral uplne tu najhlavnejsiu rolu Nicholson... Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 crazy komédie nemusím vôbec, nikdy mi nič nehovorili, nudili ma a namiesto smiechu znervózňovali, namiesto uvoľnenia som bola podráždená už aj z piatich minút sledovania akejkoľvek crazy, a to nehovorím o teenagerských tzv. komédiách ... nj preferujem slovný humor, humor, ktorý trochu treba hľadať, ktorý je za slovami a za činmi, herci zameraní vyslovene na humor ma veľmi neoslovujú, nemám ich veľmi v láske, je ich viac, jeden z nich je Chevy Chase ... a je ich ešte zopárďakujem, neprosím v aj vážne mienených filmoch, v tých skutočne dobrých, sú iskričky humoru, to je humor, ktorý viem oceniť z tých mojich filmov ma momentálne napadli filmy Musíme si pomáhat / Polívka / a Lepšie už to nebude / Nicholson, Hunt / Link to comment Share on other sites More sharing options...
pralinka Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Snad si Chcela povedat napisala som presne to, co som povedat chcela... :lol: ja mam rada jemne komedie :) take ceske asi najviac.... spominane Pelisky, Vratne lahve, Pupendo... ale pacili sa mi aj nase Ruzove sny s Jurajom Nvotom a Ivou Bittovou, alebo Sladke radosti s Emilom Horvathom ml :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klingonka Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Pamätám si talianskú komédiu Nástrahy veľkomesta, To nebolo náhodou o takom týpkovi čo išiel na traktore do mesta ?? A mal taký mini byt, všetko sa tam rozkladalo. V "Klub sráčov" bola super hudba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheki Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Ten klub sebaovladania som nikdy nevidel cely...ale bol to celkom dobry film...nie uplne dobry pretoze ked to kukate 10x a nikdy nedokukas tak je to take onicom...celkom fajn bola aj trestna lavica s adamom sandlerom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Pamätám si talianskú komédiu Nástrahy veľkomesta "Severino!" "Jak si mne poznal?" "Podle hlasu" Je to ono? Dobre si pamatam? A strihanie nechtov velkymi kliestami? Ak si mam spomenut na dobru komediu, tak snad Rat Race (Milionove preteky) s Cuba Gooding Jr., Whoopi Goldberg ci s Rowanom Atkinsonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiborco Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 No tiež som sa asi najviac nasmial na Drž hubu :) Fakt skvelá komédia a so skvelými hercami :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ja som sa hodne zabavil na českej komédii Cesta z města. hrajú tam Bolek Polívka Tomáš Hanák. Celkovo české komédie patria k jedným z najlepších Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 pozrela som si Jedna ruka netleska a rehotala som sa jak maly Jojo.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Pupendo, Pelisky, Barber shop, strasne rad mam Kusturicu a hlavne jeho Zivot je zazrak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts