Skočiť na obsah

ME 2020 vo futbale na Slovensku?


tomba

Odporúčané príspevky

Ceskomoravsky futbalovy zvaz uvazuje nad usporiadanim Majstrovstiev Europy v roku 2020 s tym, ze by Slovensko bolo ich partnerom v usporiadani.

 

Cely clanok tu

 

Aky mate na to nazor? Slovensko by malo mat 2-4 moderne stadiony s kapacitou nad 30 000,ak by chcelo byt rovnocennym partnerom (celkovo je treba 8-10 stadionov).

 

Dovolte mi povedat moj nazor:

 

:) :lol: :)

 

Toto je proste neskutocne,slovensky futbal je v sr.ckach a oni tu snivaju o takychto projektoch...Ukazkovy zastieraci manever,aby sa odklonilo od skutocnych problemov vo futbale...Aj ked iniciativa vysla pravdepodobne z ceskej strany,tak kazdy normalny psychicky zdravy slovensky funkcionar slusne podakuje a odmietne...A generalny manazer Tomas este zadre,ze za 13 rokov sa da vselico spravit aj na Slovensku...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 12
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • tomassi

    3

  • Stevo98

    2

  • bobsapp

    1

  • funebrak

    1

Top prispievatelia v tejto téme

už včera som o tom počula komentáre ... veľmi sa podobali tomu tombovmu názoru ...

 

nebodaj na Tehelnom poli ? či kde ?

nehovoriac o stave slovenského futbalu ...

 

pripomenulo mi to jeden prastarý reklamný slogan nejakej cestovky : snívajte s nami ... :lol: nj

 

 

 

aj keď sa zdá, že to bude až v 2020 - pomaly sme dvadsať rokov po revolúcii a kde sme ? nie je tá doba až taká dlhá ... a zázraky sa nedejú.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja by som to ani nepovazoval za vtipne, mame rok 2007 , takze budeme debatovat o par rokov, keď to bude pravdou. My jedine mozme byt povdacni za danu ponuku, hlavne ak nas futdbal je v takom srabe ako je. Teraz to vidíme až príliš čierno, o 3 -6 rokov to uz nemusi byt pravda, rastu noví nádejni hráči , i SFZ nebude naveky okupovať Laurinec / každý čo len trocha normálny, zaťatý pre slovenský šport by z tohto postu po takých balancoch odišiel sa schovať do myšacej diery, ale predsednícky stolec je asi výnosny... a panu Laurincovi záleži iba na sebe/.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ďakovavať za návrh síce môžme, ale ani o 15 rokov mi nepríde reálny

 

šport číslo 1 na SVK má problém usporiadať MS, ktoré sa konajú každý rok

 

a to, že taká futbalová krajina ako ČR nemá ani jeden 30tis štadión, na finále treba 50tis, dokonca sa k tomuto číslu ani nepripribližuje celý tento návrh krčí a hádže do koša

 

Štadióny SR a ČR

to už aby sme začali s prestavbou, resp. výstavbou nových

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

A tak hovorilo sa aj o roku 2024 už :lol:

Treba sa pozerať dopredu. Napríklad taký Japonci chcú MS 2018. Ale ak ich nedostanú, nič sa nedej. Icha hlavný cieľ sú MS 2050 a víťazstvo na nich...No a to je asi porovnateľná "fikcia" ako Slovensko organizátorom ME :)......aj keď tri 30 000. štadióny by nemal byť taký velký problém....aj keď :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

Musim suhlasit, ze za 13 rokov sa skutocne da stihnut vela. Postavit 3-4 moderne futbalove stadiony s kapacitou 30000+ nie je problem za 3-4 roky pri normalnom tempe vystavby, cize zacat sa nemusi hned od 1.januara 2009. Ako vsetci vieme, cele je to otazka financii, ale ani tie by pre takyto projekt nemal byt problem zohnat...Bratislava a Kosice maju nove, moderne stadiony uz dlhsie v plane, takze treba trochu pozmenit projekty, supnut to na 30000 a do roku 2012 uz mame hned take dva, peniaze by na to urcite boli. Problem je vsak v ludoch - mame neschopne, skompromitovane, korupcne vedenie SFZ a vsetkych dalsich podzvazov a tak je tato myslienka momentalne nerealna. Ak by ku kormidlu behom 5 rokov prisli skutocni manazeri, ekonomovia, PR a marketingovi odbornici, tak by sa tieto ME kludne v roku 2020 mohli uskutocnit aj u nas :lol:.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

presne

30000 štadióny postaviť problém nie je, hlavne keď sú už načrtnuté projetky (Košice, Žilina, Bratislava, prestvba Trnavského, Prešovského)

no prečo SFZ sa nepridá a nezvýši tak kapacitu na spomínaných kvótnych 30000, keď to s tými ME myslia tak vážne?

odpoveď bohužiaľ poznáme

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 13 rokmi...

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ostatni-do-oci-bijici-podvod-fotbalovy-zapas-skoncil-absolutnim-trapasem-2963938

Tuto temu este nezavreli. Ti tmavi vedeli ,ze maju prehrat,ale v 81 minute im dali gol(teda vedeli aj kedy dat gol maju - im to umozni biely). Potom 93 a 95 si pustili take dve. Jedine divadlo zahral ten brankar. Ze akoze hra. O tom isto vedel,jediny hral. Keby bol slusny clovek, nemal na ten zapas ani nastupit, ci v 81 minute odist z ihriska.

https://www.google.com/search?q=stadion+klagenfurt+forest&tbm=isch&ved=2ahUKEwj546Tm9M_0AhUfwLsIHT-oCJAQ2-cCegQIABAA&oq=stadion+klagenfurt+forest&gs_lcp=CgNpbWcQAzoHCCMQ7wMQJzoICAAQBxAeEBM6BggAEB4QEzoICAAQCBAeEBM6BAgAEB46BggAEAUQHjoGCAAQCBAeUJoNWMYdYIQgaABwAHgAgAGAAogBmweSAQU2LjEuMZgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=AmWuYfnaHZ-A7_UPv9CigAk&bih=722&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enSK744SK744

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov