Skočiť na obsah

Len tak - o všetkom ...


Jozef50205

Odporúčané príspevky

Len tak nezáväzne pokecať,potárať o všetkom čo život prináša, včitane srandičiek , vtipov, humorných situácii,poohovárať,poradiť a aj pomôcť / samozrejme v čom sa dá /, doporučiť najlepšie riešenie problému aj toho najchulostivejšieho, ako využiť svoje danosti v osobnom raste, osobne zaujmy a hobby, hudba a kultura vseobecne.

Jednoducho všetko čo vas forumákov trápi, čo vás neminie a chcete sa vyžalovať a aj poradiť i pomôcť, ale aj vaše skusenosti pre ostatných,ako sa vyhnúť zbytočným problemom, pomôcť v škole s nejakou prácou, alebo skúškami, diplomovou prácou, ale i v praktických ručných a zručných záležitostiach, zohanť nejaku vec alebo možno podpisy znamych osobnosti , kapiel , spevakov, zohnať kontakty na určité organizácie a známych ľudí, znamych lekárov a terapeutov , doporučiť najlepšie zdravotnícke zariadenia podľa vlastných skúsenosti a skúsenosti najbližších.....

 

Všetko o všetkom = čo nám forumákom môže pomôcť a poprípade zábaviť sa .... ;) :lol: :) :)

 

A začnem teda ako prvý ------- Poradte mi :

 

chcem kúpiť do mojej firmy 3 stolove PC - kvalitne, cenovo dostupne a pretoze nie som odborník poradte aj parametre....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 9
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Jozef50205

    5

  • game

    3

  • RoSo

    1

  • Duda

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Katasrofalne pocasie , ale padaju miliony, vlahy je malo, takze Boze vdaka, i ked som cely den ako pod poriadnou davkou heraku.

Krb , prasakjuce drevo,nohy v teple, a ked to ide aj nieco ine v teple (?!/ dobre vinko a kvalitna cigaretka / moj absolut zlozvyk/ a nejaka fajn muzicka, alebo staci i ten zvuk dreva a ohna. :) :lol: :) ;)

 

 

 

Asi aj takto si tuto temu predstavujem , o nicom a o vsetkom .......

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

o niečom konkrétnom ťažko .... o tom, aký počítač, je tu téma, o tom, aký notebook, je tu téma ... o hudbe sú tu témy, o filmoch sú tu témy, o knihách sú tu témy, o počasí je tu téma, o tom čo ma irituje, je tu téma, o dileme je tu téma .... o zlozvykoch sú tu témy, o všetkom možnom sú tu témy ....

 

ok ... o krbe nie je : buď ho niekto má, alebo nemá - namiesto krbu mám teplovzdušné čudo, ktoré mi ohrieva zmrznuté nohy ... alkohol nepijem, fajčiť som prestala, frustrovaná som v poslednom čase dostatočne, depku mám takú, že sa z nej neviem vyhrabať, ale aj o tom je tu téma ... a nie jedna ...

 

celý deň sa snažím myslieť optimisticky, je to nanič, záhradkár nie som, studený dážď mi nerobí práve kvitnúcu náladu ...

 

no ... tak akosi ... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale game aj to patri k zivotu , aj depka , a ak mozem doporucit prosim ta , nepijes, nefajcis,urcite ani obezna nie si, takze kolko s chces dozit? Moj priatel - lekar hovori, Jozef telo musi ist do hrobu zluntovane.... ale teraz trocha vazne, doporucujem minimalne tvoju oblubenu muziku, aromoterapiu a bylinkove caje, a ak mas priatela,manzela alebo niekoho, tak iba potesit sa.... Ak budes chciet poradim ake caje a ake vone, ale ved toho su plne noviny a casopisy. :lol: :) :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dudojenka,

ty vidíš aspoň niečo pozitívne ... to už je niečo ... :lol:

 

 

Jozef, asi prídem raz na jedno stretko, aby si videl, ako vyzerám ... alebo radšej nie.

po celodennom uhučaní v práci potrebujem ticho, obľúbenú muziku som na podnet jedného priateľa trochu vymenila ... lepšie povedané, znovu mám obľúbenú muziku, čaje pijem, kávu nepijem, alkohol neznášam. dlho predlho som bola na pn, krčná chrbtica trpí povolaním, aromaterapiu nemám rada, snažím sa meniť zamestnanie, strácam jedného kamaráta, jedného výnimočného som našla ... a mám strach, aby som ho nestratila, krb nemám, vymenila som knihy za net, ešte nie tak dávno som vyfajčila 30 cigariet denne, stresy ako u každého sú na dennom poriadku, moje telo aj duša sú dosť zluntované ... v tom, v akom stave ísť do hrobu, problém nebude. ... hm ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak skus kamene, ja som celozivotne zatazeny na kamene, ale to je uplne o inom, caje pijes to je fajn, tiez lubim caje

s lieciviek, len s tym rozdielom - ja tie bylinky aj zbieram, aj susim a aj uskladnujem, a hlavne rozdavam, ale posledne 2 roky som to zanedbal, asi aj preto lebo som musel mnoho preexpirovanych vyhodit . Tiez patrim medzi tych co velmi lahko podlahnu vplyvu pocasia, ale vzdy mi pomahali zeny a priroda, oboje zboznujem a milujem samozrejme aj s tymi cajikmi.

Ak mas dobreho priatela, je to viac ako vsetky poklady sveta, to sa neda porovnat s nicim, snad jedine s nasim zdravim, ani jedno ani druhe sa neda kupit. Drzim palec . :lol:

 

Dudojenka

 

fajn bral by som to taktiez, len pridal by som tam bylinkove soli :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To som ja.... nie si sama , obycajne emotivni a citlivi ludia ovela vacsmi podlahnu , ako ini, a raz bude urcite lepsie, v mojom mobile mam uvitaciu vetu :"Ak nejde o zivot, ide o hovno ... " a snazim sa tesit z kazdej malickosti, pretoze zivot pozostava z takychto malych pixelov a tie utvaraju jednen velky obraz a to je nas zivot, a ten mame iba jeden,einz,one,odin,uno..... a hlavne je tuti absolut kratky, sme nic a velke nic dajme tomu oproti hviezdnatej oblohe, ktora je tu od vekov .

Zi a nechaj zit - je moje druhe heslo, bud ohladuplny a laskavy k nevinnym-tretie heslo,pomôž a bude ti pomahane- stvrte a posledne..... Prehodnot vsetko pre a proti v svojom ja , pre davaj do popredia a nad kazdym pre skus si priradit nejaky novy podton, ktory dalej rozvijaj , a takto pokracuj , opakuj si to v pamati do nekonecna, ale pritom si aj sprijemni svoj vzhlad,obydlie iba nejakymi malickostami , co kolkokrat uplne postacuje..... vacsmi sa odviaz od seba samej a hlavne co zabija a ubija je stereotyp , skus to zmenit, zivot je svina, :lol: ale netreba sa tomu pocitu podavat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov