Skočiť na obsah

Andulqa

Odporúčané príspevky

... a tu je to v slovenčine :

 

Odhalený masový hrob detí vrhá tieň na cirkev v Írsku

 

cirkev v Írsku musí byť priam rozprávková - z rozprávky o macoche.

prešľapy od prechýrených domovov pre padlé ženy po škandály každého druhu až po práve odhalenú ochranu života je tam zjavne všetko.

 

Katolícka cirkev v Írsku čelí ďalším obvineniam zo zlého zaobchádzania s deťmi. Vyšetrovatelia našli pozostatky najmenej 796 malých detí pochovaných v údajnom masovom hrobe neďaleko bývalého cirkevného sirotinca v meste Tuam, informovala agentúra AP.

Podľa britského denníka Guardian boli obete vo veku dva dni až deväť rokov. Katolícky sirotinec bol určený pre deti nezosobášených matiek. Úmrtné listy, ktoré vystavili úrady v okrese Galway na západe Írska ukazujú, že ide prevažne o batoľatá, ktoré často zomreli na choroby a infekcie. Zariadenie bolo v prevádzke v rokoch 1926 až 1961.

Budova, kde bol v minulosti tiež útulok pre bezdomovcov, zbúrali už pred niekoľkými desaťročiami, aby uvoľnila miesto novej zástavbe. Catherine Corlessová uviedla, že podľa jej poznatkov väčšina detí, ktoré zomreli v sirotinci, ak nie všetky, skončili v niekdajšej septickej nádrži.

Už v roku 1944 vládna inšpekcia odhalila dôkaz o podvýžive u niektorých z 271 detí, tie vtedy žili v tuamskom sirotinci spoločne so 61 slobodnými matkami. V úmrtných listoch boli ako príčiny úmrtia uvádzané choroby, deformácie či predčasné pôrody. To podľa AP len odráža skutočnosť, že Írsko v prvej polovici 20. storočia malo jednu z najvyšších úmrtností malých detí v Európe. Hojne rozšírená bola predovšetkým tuberkulóza.

Podľa dokumentov, ktoré historička poskytla nedeľníku Irish Mail on Sunday, boli príčinou úmrtia mnohých detí podvýživa a zanedbávanie. Mnoho detí zomrelo tiež na osýpky, kŕče, tuberkulózu či zápal pľúc. Podľa záznamov umierali aj dve deti za týždeň. „Nemohli si dovoliť detské rakvy?“ pozastavila sa Corlessová nad prístupom rehoľných sestier z rádu Sisters of Bon Secours v rozhovore pre denník Washington Post.

...

 

právo na život majú zrejme len deti, ktoré ešte nie sú narodené. za tie sa bojuje ľahšie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keď som pred pár mesiacmi napísal, že cirkevné sirotince si častokrát vychovávali z detí sluhov, faktograf elfant ma nazval blbcom, ktorý číta beletriu a doložil svoju múdrosť aj faktografickým článkom o vdovách. A pozrime, zdá sa, že faktograf elfant sa zmýlil:

 

Miestni pamätníci si spomínajú, že deti zo sirotinca navštevovali miestnu školu, boli však oddelené od ostatných detí dovtedy, než boli adoptované alebo prešli v siedmich či ôsmich rokoch do cirkevných pracovných škôl, tie boli známe využívaním detí na neplatenú prácu.

Svoje historické štúdie vyhoď do koša, starec. Stoja za prd. ^^

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

teraz poďme na opačnú stranu barikády - na jednej strane zdravo narodené deti, ktoré sa narodili "v hriechu", preto starostlivosť o ne a ich matky bola "domov pre padlé ženy írskeho typu" a smer septik.

na druhej strane lekár, ktorý ignoruje aj zákon, aj život ženy, všetko okolo, aby žena donosila ťažko poškodený plod, s postihnutím, nezlučiteľným so životom mimo maternice. zjavne preto, lebo je nábožensky presvedčený a cíti sa byť nad všetky ľudské zákony.

 

Poľský premiér: Zákon je pri interrupciách nadradený lekárovi

Pôrodník z Varšavy vyvolal pobúrenie, keď odmietol vykonať interrupciu v prípade plodu s vážnymi poruchami mozgu.

Poľský premiér Donald Tusk sa zapojil do debaty o umelom prerušení tehotenstva, ktorá v prevažne katolíckej krajine vyvoláva silné emócie.

Podľa Tuska musia lekári uprednostniť svoje povinnosti voči pacientovi a zákon pred svojou náboženskou vierou.

Premiér vyjadril svoj názor po tom, ako známy pôrodník z Varšavy Bogdan Chazan, vyvolal pobúrenie, keď odmietol vykonať interrupciu v prípade plodu s vážnymi poruchami mozgu a hlavy.

Katolík Chazan tvrdí, že potrat by bol v rozpore s jeho náboženským presvedčením.

V Poľsku sú interrupcie legálne do 25. týždňa tehotenstva, ak je ohrozený život matky, alebo ak je plod veľmi poškodený. O umelé prerušenie tehotenstva môžu požiadať aj obete znásilnenia či incestu.

"Bez ohľadu na to, čo mu jeho svedomie hovorí, (lekár) musí konať podľa zákona," povedal v utorok Tusk.

"Každý pacient musí mať istotu, že lekár vykoná všetky úkony v súlade s právnymi predpismi a v súlade so svojimi povinnosťami".

Žena, ktorej Chazan odmietol vykonať požadovaný zákrok, podala sťažnosť. Poľské ministerstvo zdravotníctva nariadilo preskúmanie celého prípadu.

Chazan je jedným z tritisíc poľských lekárov, ktorý podpísal takzvanú Deklaráciu viery.

Signatári vyhlásenia tvrdia, že interrupcie, antikoncepcia, umelé oplodnenie a eutanázia sú v rozpore s ich náboženským presvedčením.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7233963/polsky-premier-zakon-je-pri-interrupciach-nadradeny-lekarovi.html#ixzz34LS6ytoz

 

zjavne dávno neumrela žena, ako tá Indka v Írsku. to by bolo potom vyriešené tak, ako by sa to pánubohu páčilo.
neverím tomu, že ako vyhlásený pôrodník nikdy nemusel nutne zakročiť ... deje sa to častejšie, než sa zdá. neživé, mimomaternicové a ťažko poškodené plody priamo ohrozujú život matky. ale to je evidentne tak dobre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

umely potrat - je to na tych ludoch. Neviem ako by som sa zachoval.Strkal so pindura aj tam kde som nechcel dieta.(raz mozno dvakrat)

 

 

------------

Bol som pri porode -  a je to zazitok a vas to deformuje. Pri druhom som uz nebol. 

 

tych ludi co to podstupia lutujem - nielen zeny. Ak  zabiju raz .urobia to opat - nema statistiky -  neviem ci este niekedy budu mat deti.

Jeden pripad poznam - a asi nebudu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V súčasnej dobe, trva kampaň proti prof. Bogdanovi Chazanovi, riaditeľovi pôrodnici "Svätá rodina"

pretože on podpísal vyhlásenie o kresťanske svedomí na nevykonávani potraty nenarodených detí.
Okrem neho rovnake vyhlásenie bolo podpísané cez 80% gynekológov

Rozhovor s profesorom sem:
http://www.fronda.pl/a/prof-bogdan-chazan-demaskuje-wszystkie-medialne-manipulacje,38419.html?page=2comments
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V súčasnej dobe, trva kampaň proti prof. Bogdanovi Chazanovi, riaditeľovi pôrodnici "Svätá rodina"

pretože on podpísal vyhlásenie o kresťanske svedomí na nevykonávani potraty nenarodených detí.

Okrem neho rovnake vyhlásenie bolo podpísané cez 80% gynekológov

Rozhovor s profesorom sem:

http://www.fronda.pl/a/prof-bogdan-chazan-demaskuje-wszystkie-medialne-manipulacje,38419.html?page=2comments

 

doktor či profesor, kampaň či nekampaň, doktor Chazan nech si vypíše nad bránu svojej nemocnice: prijímame len zdravé tehotné so zdravými plodmi len za účelom rodenia.

a bude pokoj.

ženy s akútnym problémom patologického tehotenstva, ťažko poškodeného plodu, s mŕtvym plodom, a znásilnené, ktorým zákon povoľuje ukončiť za presne stanovených podmienok tehotenstvo, pôjdu inde. a basta.

lebo doktor Chazan je hlboko nábožensky presvedčený a stavia sa nad zákon.

 

ležala som svojho času celé mesiace na gynekológii.

prípadov, keď lekári museli okamžite alebo urýchlene zasahovať, je viac, než si kto vôbec dokáže predstaviť.

 

čítala - dala som si preložiť prekladačom ten poľský rozhovor s profesorom Chazanom. nech ide do hája. a môže byť najsamlepší gynekológ v celej krajine. ale nie je, jeho bohorovné odmietnutie pomôcť žene s prakticky bezhlavým a bezmozgovým plodom v tele je zle, celé zle.

 

mal zrejme neuveriteľné šťastie, že mu doteraz pod rukami neumrela na neuskutočnený zákrok žiadna žena - ako tá nešťastná Indka v Írsku, ako spomínam vyššie.

tých prípadov mimomaternicového tehotenstva, samovoľných potratov, ktoré treba dočistiť a dosledovať, ťažko poškodených plodov, mŕtvych plodov, ťažkých infekcíí a kdečoho, pre ktoré musí lekár zasahovať, je v takej nemocnici na gynekologickom oddelení neúrekom.

 

pán doktor, keď je taký skúsený, a chce privádzať na svet deti či mŕtve či bez mozgu či bez hlavy či ťažko poškodené, nech sa mu darí.

ale nech neexperimentuje na ženách.

 

takéto svätuškárske reči pána doktora o tom, že nemohol urobiť potrat na plode, ktorý mal ťažko poškodený mozog a hlavu, je hovadina. rovnako ako nechceli pomôcť írski lekári tej indke, ktorá mala v sebe mŕtvy plod.

 

neviem si to ani len predstaviť, že žena s takýmto obrovským problémom vyhľadá lekára, alebo nebodaj leží v nemocnici bezmocne na posteli a lekár jej odmietne pomôcť. precítila som každý ston tej umierajúcej Indky, a každé dýchnutie tej Poľky.

 

lebo lekár v 21. storočí. lebo presvedčený a sám pámboh a nad zákon.

nonsens.

 

viem, o čom hovorím. zažila som.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:zubiska: som si spomenula..nedavno bol Den pocateho dietata a hovorilo sa o tzv. duchovnej adopcii pocateho dietata..

 

ak by niekto nevedel, ide o to, ze clovek sa devat mesiacobv modli, za to, aby sa nejaka virtualne matka nerozhodla pre potrat..nie je to nic zlozite ide iba o par viet, mantru, ktoru treba opakovat..

 

vic info tu  http://www.misie.sk/index.php?option=com_content&view=article&catid=81:rozne&id=419:duchovna-adopcia-nenarodeneho-dieaa

 

pytala som sa mojej katolickej kolegyne, ci reku sa tiez zapojila..ona ze samozrejme

:zubiska:

teda, ze sa bude modlit za to aby sa nejake dieta narodilo vlastne az do Vianoc

 

ked som sa spytala, ze co potom, ked sa to virtulane dieta narodi...odpovedou mi bolo, ze potom uz nic :smilieee: ona uz ma odmodlene..uz nech sa stara niekto iny..take katolicke, nie???

 

paci sa mi tato veta: Modlenie je sposob, ako neurobit vobec nic, a mat pocit, ze pomahas :happyroll:

  • Pridať bod 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

To sú mi veci! Zaujímali by ma len dve maličkosti:

 

Nebolo by praktickejšie vymodliť čestný a spravodlivý život pre živé deti, ktoré každoročne po tisíckach umierajú na následky hladu a chorôb?

A keď sa náhodou neskôr ukáže, že vymodlené duchovné dieťa sa narodilo s homosexuálnou orientáciou, platí táto časť modlitby aj v takom prípade, alebo ju dobrý katolík môže nejakým spôsobom stornovať?

 

.. beriem do Duchovnej adopcie jedno dieťa, ktorého meno pozná iba Boh, aby som sa 9 mesiacov, každý deň modlil(a) za záchranu jeho života, a takisto za spravodlivý a zákonný život po jeho narodení.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

paci sa mi tato veta: Modlenie je sposob, ako neurobit vobec nic, a mat pocit, ze pomahas :happyroll:

 

Ja chápem modlitbu ako  rozhovor so živou osobou, ktorá nás miluje. :) Nie ako ja chcem, ale On...

 

Keď som bola prvykrát   tehotná hrozil mi potrat, začala som silno krvácať, počula som ako lekár vraví sestričke:"Potratí... ak začnú bolesti priveďte ju, urobíme potrat.."

Veľmi som sa bála, že prídem o naše dieťa... s veľkou dôverou som sa obrátila na Boha, prosila o pomoc, že po dieťatku ktoré nosím pod srdcom veľmi túžim(e), strašne ma bolelo už len pomyslenie, že by som mala o dieťatko prísť, prosila som Boha, modlila,  nech   nezomrie, sľúbila som, že prijmem s láskou  dieťa, aj keď budeme mať s ním zdravotné problémy, keď bude aj ťažko... ale zároveń modlila som sa, že nech Boh rozhodne, nie len  ako ja chcem.., ale On..

bolesti našťastie neprišli, dôverovala som Bohu, lekárom, aj sebe... v tom čase prišiel nový lekár, ktorého som doposiaľ nepoznala, nasadil mi injekcie, krvácanie ustupovalo, ležala som v nemocnici tri mesiace, mala som rizikové tehotenstvo, no porodila som syna :) bol váhou menší.., to, čo u iného dieťaťa je bežné, my sme museli  viac "bojovať" x rokov, ale vyrástol z neho zdravý, inteligentný, pekný, mladý muž.

pri druhom tehotenstve problémy neboli žiadne.

 

pred x rokmi som ležala v nemocnici na gynekológii, čakali sme na zákroky... pristúpila ku mne mladá žena a spýtala sa, či idem na potrat. ja som odpovedala, že budú mi brať vzorku, lebo mám nádor..

na druhý deń nakukla do mojej izby, prišla sa rozlúčiť, že ide domov po zákroku. pýtala sa, čo ja. Ja čakám na výsledky a tak skoro domov nepôjdem...čaká ma operácia.., neviem, čo bude...popriali sme si šťastie... často si na ňu spomeniem, ako sa má... bolo to stretnutie veľmi krátke, ale silné...

každý človek si zodpovedá za svoj život, za svoje rozhodnutia, každý má v sebe hlas svedomia, každý asi sa snaží v tej chvíli robiť, ako najlepšie vie... mal by.. tak aby sa mohol sám sebe pozrieť do očí..netreba odsudzovať ľudí, treba žiť čo najčestnejšie, s láskou, s dôverou v seba, v iných... a dôverovať aj Bohu, lebo On aj v tých najťažších, najnámahavejších chvíľach stojí pri nás nielen v šťastí, ale aj v trápeniach, On nám dodáva silu .. On si zaslúži našu vďaku, dôveru,  poklonu,  našu lásku..

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Nebolo by praktickejšie vymodliť čestný a spravodlivý život pre živé deti, ktoré každoročne po tisíckach umierajú na následky hladu a chorôb?

A keď sa náhodou neskôr ukáže, že vymodlené duchovné dieťa sa narodilo s homosexuálnou orientáciou, platí táto časť modlitby aj v takom prípade, alebo ju dobrý katolík môže nejakým spôsobom stornovať?

valcik

veriaci človek sa modlí za všetkých bez výnimky :) a okrem modlitby sa snaží aj pomáhať dobrými skutkami, podľa svojich možností..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tieto modlitby považujem za výbornú formu autosugestívneho cvičenia a som presvedčený, že v tomto ohľade aj fungujú. Každá žena, potencionálna budúca matka, ktorá strávi pár minút denne počas trištvrteročného obdobia pohrúžená do takejto modlitby, týmto spôsobom ovplyvňuje aj svoje vlastné podvedomie. Ak sa potom ocitne v situácii, v ktorej sa bude rozhodovať medzi interrupciou a pôrodom, je veľká šanca že sa vďaka takejto psychickej príprave rozhodne dieťa donosiť za každých okolností, aby neprišla do konfliktu so svojim vnútorným presvedčením a to aj v prípade, ak by čelila negatívnemu nátlaku partnera alebo rodiny. Iný zmysel v nich ale nevidím, pochybujem že sa vďaka modlitbám zajtra roztvorí nebo nad Afrikou a božská ruka nakŕmi státisíce hladujúcich.

 

Podobné formy autogénneho tréningu praktizujú aj budhistickí mnísi, alebo aj psychológovia, ktorí sa síce neobracajú k božstvám, ale ich meditácie a psychické cvičenia sú pre toho kto ich praktizuje rovnako účinné, ako modlitby. ^^

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Holt, farári sú vyštudovaní a šikovní psychológovia. To, že nerozumieš ich cvičeniam a hrám, vôbec nevadí! O to lepšie fungujú. Ale ak si presvedčená, že modlitbami za ruské deti nejako zlepšuješ ich život, len do toho! ^^

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

... doktor Chazan nech si vypíše nad bránu svojej nemocnice: prijímame len zdravé tehotné so zdravými plodmi len za účelom rodenia.a bude pokoj.

ženy s akútnym problémom patologického tehotenstva, ťažko poškodeného plodu, s mŕtvym plodom, a znásilnené, ktorým zákon povoľuje ukončiť za presne stanovených podmienok tehotenstvo, pôjdu inde. a basta.

On nepotrebuje zavesiť tento nadpis, pretože táto katolicka pôrodnícka klinika je všeobecne známa medzi varšaviakmy, vzhľadom k gynekologické služby, ktoré svedčia o najvyššej európskej úrovni, a prof. B. Chazan má veľkú autoritu, ktoré vďačí za svoje znalosti a morálku

 

V tejto klinike prave boli prijatý ženy s akútnym problémom patologického tehotenstva.

Táto žena mala problémy s počatím, preto sa rozhodla pre umelé oplodnenie (in vitro),

ktoré vykonávala v inej nemocnice.

 

http://www.fronda.pl/a/dzierzawski-dla-frondapl-nienawistnicy-z-wprost-i-innych-mediow-aborcyjnych-wkrotce-beda-uciekali-z-podkulonymi-ogonami-1,38569.html

http://www.fronda.pl/a/moralisci-bronia-klauzuli-sumienia,38565.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

doplnok k prispevku # 256

čítala - dala som si preložiť prekladačom ten poľský rozhovor s profesorom Chazanom. nech ide do hája. a môže byť najsamlepší gynekológ v celej krajine. ale nie je, jeho bohorovné odmietnutie pomôcť žene s prakticky bezhlavým a bezmozgovým plodom v tele je zle, celé zle.

... pán doktor, keď je taký skúsený, a chce privádzať na svet deti či mŕtve či bez mozgu či bez hlavy či ťažko poškodené, nech sa mu darí. ale nech neexperimentuje na ženách.

Experimenty na ženach robia gynekológovia, ktorí vykonávajú umelé oplodnenie in vitro.
Podľa poľského práva, môže lekár odmietnuť vykonať potrat, a to aj bez odôvodnenia rozhodnutia.

by však naznačujú, gynekológa, ktorý vykonáva také postupy, vec však je, že nie existuje žiadny oficiálny zoznam gynekológov vykonávajúcich potraty (diera v zákone)  :lol: 

 

Płód nie ma czaszki, ma częściowo rozwinięty mózg i wodogłowie. Nie ma szans na leczenie, według lekarzy dziecko w trakcie porodu lub niedługo po narodzinach czeka śmierć. To również śmierć marzeń jego rodziców. Małżonkowie 13 lat starali się o potomka, na in vitro wydali oszczędności życia. Wobec ciężkich wad płodu matka decyduje się na aborcję. "Nie chciałam dopuścić, by moje dziecko cierpiało" - tłumaczy dziennikarce "Wprost", która w poniedziałek opisała sprawę.

Manželstvo 13 rokov sa snažia o dieťa, na in vitro vydalo svoje celoživotné úspory
(tučne pismena - môj preklad)

zaujímalo by ma, prečo toto manželstvo nie vrátilo si na profesora so žiadosťou o liečbu neplodnosti,
napríklad sa snaží NaPro-technológiu, ale vybrali umelé oplodnenie v inom klinike?
Čo oni si myslía, že tento profesor je Pán Boh a stiahne čas?
To je para reklama umelé oplodnenia, nechajme to na veterinárom,
nech robia oplodnenie zvierat in vitro

http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139046,16138524,Chazan__Nie_znam_lekarza__ktory_wykonuje_aborcje.html

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

to je ale milé stvorenie, ak sa narodí, bude to krásne bábätko. Mi nehovorte, že to nie je život.

 

Chápem ženu s ťažko poškodeným plodom, ktorá sa rozhodla pre zákrok.

Len nechápem, že sa pre zákrok rozhodne osoba, ktorá je zdravá, má správny vek, má dobrého muža, ktorý má slušnú prácu, má bývanie, ale má jedno - dve - tri deti, ale dalšie splodené neplánovane nechce. To naozaj nechápem.

Podobne nechápem, ak pár má už niekoľko vážne postihnutých detí, ale plodia ´dalšie a ´dalšie potomstvo, lebo snáď daktoré konečne bude zdravé a až sa oni pominú, tak ono sa postará o chorých súrodencov. Takých rodičov, čo chudákovi zdravému potomkovi pripravia taký osud, by som škrtila! (nie je to vymyslené, videla som taký dokument pred pár rokmi v TV).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

niekoho v tejto nešťastnej krajine a za súčasnej celé mesiace trvajúcej migrantskej kríze a zmietania sa Európy v kdejakých kŕčoch nič iné netrápi, len neustále sa znižujúce, štatistikami vierohodne doložené čísla interrupcií, ktoré rapídne rok čo rok klesajú ...

 

aj to robia veľmi veľmi čudne:

 

Interrupciu spojili s utečencami - čudná kampaň pochodu za život

 

zmasírovali dohromady kdečo, kresba na úvod, ktorú vyprodukoval ktosi z pochodu veľmi mediálne a marketingovo zdatný, je hodne mimo, aj pre odborníkov:
 

 

Kresba podľa neho nie je žiadnym oficiálnym logom podujatia, ide len o jeden z mnohých obrázkov, ktoré k téme na sociálnej sieti zverejnili.

Expert na marketing a reklamu Marian Timoracký nevie, čo si má o takejto kampani myslieť.

„Ja tomu jednoducho nerozumiem. Vidím v tom snahu za každú cenu našróbovať na pochod za život tému utečencov. Takéto neprirodzené spájanie tém je v konečnom dôsledku kontraproduktívne. Nie je z toho zrejmé, či sú organizátori za alebo proti,“

 

 

denníkN prináša rozhovor so 17 ročnou školáčkou, ktorá bude pochodovať, a že by v referende hlasovala rovnako, ako celá jej širšia rodina, trikrát ano, keby už mohla pre vek. fajn.

platený článoček, ktorý nevypovedá o ničom, len o výchove v jednej rodine a školáčke, ktorá nepozerá Farmu a má toľko kresťanských aktivít, že ledva stíha týždenne hodinu na kostol.

absolútne najdôležitejšia informácia:

Do Bratislavy prídu skoro ráno a počas dňa sa plánujú stretnúť aj s ďalšími členmi KDMS, ktorých by vraj v Bratislave malo byť veľa. Nič iné okrem pochodu a stretnutia s kamarátmi asi nestihne. Večer sa totiž vracajú domov.

 

https://dennikn.sk/243443/ma-sedemnast-chysta-sa-pochod-aby-chranila-zivot-pred-narodenim/?ref=tit

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked som ako decko s otcom hraval sach, po zlom tahu som si narokoval na opravu. Otec mi to samozrejme dovolil, raz, dvakrat, trikrat.. Nakoniec ma nechal "vyhrat". Dodnes sa cudujem, ze ho to neprestalo bavit. 

 

Presne tak, ako male decko sa spravaju tito pro-life organizatori. Nezvladli referendum, tak skusaju ine cesticky, teda skor bulvary na namestiach a cudoval by som sa, keby ich niekto bral vazne.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

čítanie o tom, ako traja bohatieri v parlamente

mienia spasiť svet, meniť zákony, priznať mnohé a mnohé práva embryám, od prvého okamihu počatia, zároveň odobrať mnohé práva ženám, od okamžiku,

keď budú ich návrhy prijaté, vrátane bezcennosti ženského života v porovnaní so životom poškodeného či život ženy ohrozujúceho plodu, teda vrátane absolútneho zákazu interrupccií, vrátane absolútneho zákazu umelého oplodnenia, akejkoľvek asistovanej reprodukcie a pomoci bezdetným ženám, a vrátane pokračovania myšlienok neúspešného februárového referenda dovedených do úspešného konca ich vízií.

 

traja páni poslanci horujúci za každý život a zhluk buniek okrem života hotového človeka, keď je náhodou ženského pohlavia, sú páni:

Kuffa (klub OĽaNO), Kvasnička (bez poslaneckého klubu) a Mikloško (KDH).

 

dosť hrozivé čítanie, páni poslanci plánujú od 1.marca 2016 viac, oveľa viac, v oveľa širších kontextoch a súvislostiach.

 

Ženy v zajatí schopnosti reprodukcie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov