Skočiť na obsah

Televízne a mediálne a civilné hyeny


Nokia

Odporúčané príspevky

od spravodajstva ocakavam spolahlive, presne a detailne informacie o diani vo svete. lahostajne ci sa jedna o pocasie, tlacove conferencie, svetove recordy, katastrofy, ci dopravne nestastia. ulohou spravodajstva je informovat ma o udalostiach, ktore som (z pochopitelnych dovodov) sam osobne nemohol zaznamenat, resp vidiet na vlastne oci. a to realisticky, podrobne a zblizka. ine ma nezaujima.

setky informacie co idu zo sveta sem k nam su tak filtrovane a cenzurovane , ze setko co mas natlacene do hlavy tou debilnou televiziou ma od pravdy tak daleko asi ako robert rosenberg od oblecenia
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

asi by som mohla aj rozumnejšiu vec robiť, než pozerať správy ...

nestačí, že na jednej nemenovanej tv idú od siedmej večer kriminoviny, od pol ôsmej by mmali dávať normálne správy, prešlo z nich pätnásť minút a v normálnych tv novinách som videla jedného utopenca, ktorého ťahali spod prúdu lanom omotaným okolo bielej nohy, vyťahovanie kúskov bývalého bieleho koňa z plytkého hrobu v lese, nehodu a smrť dvoch mladých chlapcov, nehodu kamiónu s prázdnymi fľašami, neznámeho, ktorý v Málinci napadol sekerou koňa, po pripomienke, že v tej dedine boli nedávno dve vraždy ... zlá karma číňanov na nich privolala zemetrasenie, povedala Sharon Stone ....

ach jaj

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To je jedna z vlastností človeka - vyhľadávať ťažkosti iných. Je to iba obchod, sledovanosť TV. Ľudia sa radi boja. Virtuálne. Keď dojde na lámanie chleba, tak pochopia, že ku zlu a násiliu sú tí, čo tak robia, vychovávaní aj cez obrazovku, aj cez hry. Mladí po tých vojnových a násilných hrách niekedy ani nevedia rozlíšiť realitu od virtuality. Bezcitnosť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

nechapem ako mozu nieco take povolit vysielat, resp vobec natocit

To bohužiaľ nechápem ani ja. Mňa striasa už pri hranom filme, v ktorom niekomu „akože“ podrežú krk, nieto ešte pri reportáži, ktorá sprostredkúva priebeh skutočnej udalosti. Ja osobne som na chuť relácie Reflex nikdy neprišla, spočiatku som predpokladala (a tajne dúfala), že budú vysielať najmä pozitívne reportáže, ale ako vždy, prerátala som sa. Neustále som mala šťastie na rôzne nádory, choré deti, anorexiu, extrémnu obezitu, jedenie vlasov, vraždu, smrť. Ok, uznávam, že sa všetky tieto vymenované udalosti dejú v našej spoločnosti, možno o tom treba hovoriť, ale stále a všade..? Televízne noviny už ani nepozerám, pretože jediná pozitívna vec, ktorá vyčarila človeku úsmev na tvári, bol akýsi Jožo Kubáni a jeho reportáže o zvieratkách.

 

Na druhej strane úplne chápem, že tieto relácie mali u ľudí úspech – čo si všímam, citlivosť mnohých ľudí klesá na minimum. Vôbec nemajú problém sledovať smrť v priamom prenose a keď reportáž nie je dostatočne napínavá, jednoducho prepnú. Mňa nadchnú zábery Nového Zélandu, iného zranený vodič, ktorého prevážajú do nemocnice. Homo sapiens, ktorý ráno o tretej trieska opätkami, keď kráča dole schodmi, a potom buchne dverami, až ma nadhodí v posteli, nemá podľa mňa problém takúto reportáž natočiť, a už vôbec nemá problém pozrieť si ju, pretože mu chýba citlivosť už pri základných veciach, ako je prirodzená úcta a tolerancia k ostatným.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ryan, nemyslela som to vzťahovačne, iba som sa na okamih zamyslela, či som nenapísala nejakú nadpriemernú hlúposť. :lol:

Tak to úplne chápem, ja mám ten istý problém - písala som o tom v téme Vzťahy so susedmi, a je to čoraz horšie. :) V celom vchode sme asi jediní, čo dvere zatvárajú ticho, ostatní nimi trieskajú a ani sa nezamyslia, či tým náhodou niekoho nevyrušujú. Včera na najvyššom poschodí asi do 00:00 na celý dvor bliakali opité Angličanky a nikomu z našich susedov to nevadilo. Práve preto píšem, že takí ľudia s reláciami typu Reflex problém nemajú, keďže im už pri takýchto jednoduchých a banálnych veciach chýba citlivosť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Na tieto novinárske hyeny, mám tento názor..............................................................................................

.

............. (to by mi neprešlo), potom obligátne

" za nás to nebolo". Hyenizmus a podobné výrazy slobody na úkor slobody iných prevzaté zo slobodného západu sme si mohli odpustiť - je to legálne svinstvo, s tým sa skutočne nedá nič robiť. Jedine nedívať sa alebo nekupovať bulvár ............to je ale nonsens, že tieto svinstvá majú u našich divákov a čitateľov najväčší úspech.

Cat the P. neďaleko píše tiež, že citlivosť ľudí klesla na minimum. Z filmov, správ, dokumentov, kde dnes vidíme za hodinu toľko mrtvol ako naši rodičia za celý život aj s vojnou.

Absolútna bezradnosť slušných ľudí, dôkaz prevahy zla nad dobrom.

 

 

Poviem Vám takto, než naslávnejšie krváky made in USA, to si radšej pozriem dokument Ruja veveričiek na Poľane.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

nie je treba pchať sa do sanitky a do zošrotovaného auta k umierajúcim ... to je už žiaľ takmer bežné

 

stačí na to kvázidobročinný program a vŕtanie sa v hojacej sa duši desaťročného dieťaťa

 

"dobročinnosť " pre oči, z ktorej som za celý čas videla úplne náhodou pri prepínaní tv asi minútu dokopy, a moderátora menom Rozboril, od ktorého slabšieho a nesympatickejšieho ťažko nájsť, bez ohľadu na to, že v tejto relácii teraz robil pre svoju tv nadprácu v relácii, ktorá je zameraná na ľudské nešťastie, modré z neba je len dekorácia.

aj 20 000 eur pokuty

 

Markíza a jej moderátori a redaktori s obľubou ponúkajú v nejednom svojom programe „správnu dávku emócií“. V Modrom z neba ich bolo priveľa.

 

Slabšie sociálne pomery, radosť detí pri mori a štáb Markízy, ktorý plnil skromné sny neúplnej rodiny - potiaľ bolo všetko v poriadku.

Problém nastal, keď sa do centra pozornosti moderátora dostával najstarší desaťročný syn a pripomínanie toho, ako sa pred rokom pokúsil spáchať samovraždu.

Narážky na smutnú udalosť sa niesli celou reportážou. Problematický bol hlavne rozhovor, kde sa Rozboril snažil Dáriusa priviesť k tomu, aby o smutnej udalosti hovoril. „Bolo to aj horšie, že? Tebe sa stala taká škaredá vec, som počul. Hej?" dobiedzal moderátor do chlapca, ktorý o tom zjavne hovoriť nechcel.

 

„Si si chcel vtedy niečo urobiť?" Napriek očividným psychickým problémom chlapca a jeho odmietaniu, moderátor pokračoval, až kým chlapec nepovedal, že sa chcel „zabiť". Rozplakal sa a s plačom ušiel. Televízia to pustila spomalene a záber na plačúce dieťa doplnila melodramatickou hudbou a prestrihom na most, odkiaľ chcel skočiť.

 

Slzy, plač a Dáriusove odmietanie bolo v reportáži viackrát. Dieťa sa odmietalo ukázať aj na záver reportáže na javisku. Prišlo len po prísľube Rozborila, že mu nedá nepríjemné otázky.

 

Reportáž z októbra minulého roka pobúrila vychovávateľku a aktivistku za práva detí Natáliu Bláhovú. Tá podala podnet na licenčnú radu. Chlapec bol dlhodobo liečený na psychiatrickom oddelení a v tom čase bol v domácej liečbe pod kontrolou odborníkov.

 

„Pán Rozboril mu svojimi neodborne a nešetrne kladenými otázkami spôsobil niekoľkokrát hysterický záchvat a toto jeho konanie sa odvysielalo," napísala Bláhová.

 

Podľa rady došlo k zobrazeniu psychického utrpenia maloletého. Televízia porušila ustanovenie zákona, ktoré zakazuje nenáležitou formou zobrazovať maloletých, ktorí sú vystavovaní fyzickému alebo psychickému utrpeniu.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5264051/rozboril-to-s-emociami-prehnal.html#ixzz0gsOvLwOa

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rozplakal sa a s plačom ušiel. Televízia to pustila spomalene a záber na plačúce dieťa doplnila melodramatickou hudbou a prestrihom na most, odkiaľ chcel skočiť.

Takýto psychoteror nevyvíjali ani eštebáci. Gratulujem Markíze a špeciálne Rozborilovi! :lol:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

takyto teror vyvijali estebaci, dokonca aj horsi, ale o inom som chcel.

Pre tvorcov programu by bolo idealne byt na mieste planovaneho skoku, aj s prenosovym vozom a mat:

 

1) uspech pri prehovarani samovraha, aby neskocil, vratane zaznamu, alebo

2) dobry uhol zaberu pre kameramana, v pripade ze by skocil, aj napriek, alebo vdaka, prehovaraniu psychologa stabu televizie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hlavne v prípade, keď ide o desaťročné dieťa.

nie každé desaťročné / deväťročné / chlapča chce skočiť z mosta, aby ukončilo biedu a vysmievanie sa kamarátov.

 

takže: zoberieme nebožiec a ideme na to.

najprv chce skočiť z mosta, lebo vo svojej malej hlave to vyhodnotil ako jediné východisko z biedy

potom sa to rozmazáva, a konečne sa dostane do rúk psychiatrom, ktorí na ňom pracujú celé mesiace

 

potom príde TV Markíza, a ponúkne mu lízatko.

dá im slnko a vodu a pocit, že sú šťastní, a chlapcovi zostávajú zlé spomienky kdesi za chrbtom, pomaly šednú

 

ale TV Markíza takto nemá ten správny doják ... treba rozplakať ľudí pri pozeraní tejto nehoráznosti, lebo efekt je v r..i.

 

tak si zoberieme do parády najzraniteľnejšieho člena rodiny, páni, to bude príbeh !

 

a človek, ktorý si hovorí ktovie prečo moderátor, je slabý ako čaj už celých pätnásť či koľko rokov, ale zoberie všetko, aby si flek udržal, zoberie do ruky nebožiec.

 

stačí dúfať, že fanúšikovia relácie si poplakali, chlapca možno dajú do poriadku nanovo psychiatri, TV markíza pokračuje veselo ďalej a moderátor si v zrkadle každé ráno pozerá do očí bez toho, aby musel opľuť zrkadlo.

dúfam, že mali ináč všetci šťastné detstvo.

 

 

nechcem z toho robiť väčšiu drámu, než to už je.

ale detská duša sa ťažko hojí. a berie so sebou veci do dospelosti. či chce, či nechce.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

isteže, bez tej by to nefungovalo.

neviem, čo hovoria píplmetre, ani ma to nezaujíma, lebo tv markíza a jej shity nepozerám už roky, / okrem jediného krimiseriálu NCSI v každý štvrtok od desiatej do jedenástej večer! / ale čo čítam po nete ako reakcie na túto záležitosť, pozerajú to vo veľkom ľudia, čo potrebujú sami seba uistiť, že sa niekto stará, že chudáčkom tá dobrá tv pomohla, a utierať slzy krajíčkom zástery.

 

keď je markíza tv, ktorá pustila k sebe mojsejovcov, a dokázala klesnúť do suterénu, nedivím sa, že tam držia netalentovaného servilného pána moderátora Rozborila, ktorý odjakživa pôsobí ako ukričaný násilne zabávajúci varietný zabávač, ktorí prijme bársčo, len aby sa udržal

od samého začiatku mám z neho ten pocit, a toto ho rozhodne nezmenilo.

 

dokážem si predstaviť, že domovská tv svojich moderátorov tlačí do toho, aby relácie tohto typu robili čo najemotívnejšími či najsledovanejšími, to vyplýva zo samotnej politiky tejto suterénovej tv - keď sa nechajú

 

kam až zájde Rozboril ?

- skutočne talentovaný a rešpektovaný moderátor sledovanej relácie a úspešnej televízie sa nemusí nechať dotlačiť do takejto situácie.

 

na ďalší prešľap Markízy a pokutu sa dávno zabudne, ale Rozboril bude ten ukričaný, netalentovaný, o flek sa bojaci násilne vtipkujúci varietný uvádzač, čo zobral dieťaťu lízatko

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Presne tak. Nielen ze ludia si to ziadaju, ale dokonca najviac ludi si to ziada. Preztoze komercna televizia prisposobi kazdy format najvacsej casti cielovej skupiny, pre ktoru je urceny.

 

Jednorazova pokuta ich samozrejme neodradi, pretoze sledovanost stale vynasa vacsi zisk a to, ze sa o tom hovori, je proste reklama pre tu relaciu. Pritom nie kazdym, kto to uvidi, to musi byt vnimane zaporne. To ze sa nad praktikami dotycnej tv pravidelne pohorsuje a ignoruje ju hrstka narocnejsich, moralnejsich alebo intelektualne zalozenych osob, je pre komercnu tv, sledujucu vzdy trend, stred, mainstream, uplne nezaujimave, pretoze to su vsetko okrajove, statisticky bezvyznamne chvosty Gaussovho rozdelenia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Emocie su dneska beznym pracovnym nastrojom v TV relaciach. Bohuzial. Ci uz pozitivne alebo negativne, to je celkom jedno, hlavne ze sa to divaka nejak dotkne, ze ho to nenecha lahostajneho...Takze Rozboril si moze madlit ruky, lebo velka cast ludi si po tomto skandale sadne k Modremu z neba len preto, aby videlo co este Rozboril predvedie tentokrat. Sice maju Rozborila v zuboch, ale k TV si sadnu. Co sa konkretne Modreho z neba tyka, to som nevidel asi ani raz, takze nechcem nejak hodnotit, ale napr. Posta pre teba, tu som mal moznost vidavat (keby som chcel), ale tiez som to hned prepinal, pretoze sa mi nepacilo to nabadanie na urcite emocie, ucelove vzbudzovanie napr. lutosti. "Ako ste sa citili?" "To bolo strasne, ze?" "Muselo to byt pre Vas tazke..." a pod. Strasne sa mi prieci to vzbudzovanie urcitych pocitov, manipulacia s ludmi, takze to nesledujem. V jednej zahranicnej TV som raz videl relaciu s nazvom "Odpust mi". Kazdy kto chcel, citil sa v niecom vinny, tak mohol prostrednictvom TV obrazovky poziadat o odpustenie nejaku osobu. Samozrejme, tiez to bolo vedene tak, aby tam bol prebytok emocii, slzy, stastie...Bohuzial, tiez som tomu neprisiel moc na chut. Chvilkami som mal pocit, ze ta ziadost o odpustenie cez TV obrazovku je aj akasi menej uprimna, akokeby to malo v sebe znamky aj urcitej sebaprezentacie toho, kto sa ospravedlnuje. Asi sa to meni pripad od pripadu, ale pripada mi trosku zvlastne ziadat o odpustenie cez TV, kde na mna kuka x milionov ludi. Proti gustu ziaden disputat, len medzi 4 ocami to mne osobne vyhovuje viac :lol: Celkovo, ked to zhrniem - nesledujem tieto programy, nic mi to ndava, prepinam.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

myslim, ze sa pozabudlo na fakt, ze kazdy, telkou osloveny clovek, ci uz v modrom z neba, posty a inych relacii, moze odmietnut pozvanie, a tym padom aj vrtanie sa v spomienkach, citoch, povacsine smutnych a nestastnych,.... ved kde bola mama toho spominaneho dietata???

 

ja napriklad modre z neba pozeravam na nete stale, aj ked z ineho dovodu, ako len aby som samu seba uistila, ze niekto niekomu pomaha, ako spomenula game, aj si poplacem a hlavne mi to sem tam pomoze si uvedomit, ze moj na prd den, oproti trapeniu inych je nic, a castokrat sa sny splnia niekomu, kto si ich naozaj zasluzi a potrebuje, aj ked sa nevyhne rypaniu v rane, ale uprimne, kto dnes uz uplne nezistne pomoze? snad len ti darcovia, ktori vysnivaju sen, ale zrealizovat ho uz nedokazu...

 

a spravy? tak to nemusim, vrazdy a tragedie, zlociny a umrtia, aj ked sa to deje, nezatvaram pred tym oci, ale dobrovolne odmietam kazdy vecer sediet a prijimat povacsinou negativne spravy...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď len tá mama nebola alebo nie je úplne retardovaná, vedela, do čoho ide

rovnako, ako to vie každý jeden človek, ktorý sa na takúto reláciu prihlási, je jedno, či je to pošta či modré či ružové

 

kdesi som sa dočítala, že sa v niektorej takejto relácii stretli aj mama s dospievajúcou dcérou, ktorá ju tam pre čosi pozvala, pritom spolu bývajú v jednom byte a vidia sa denne.

 

je to na ľuďoch, a podľa mňa tam idú ľudia, ktorí potrebujú z nejakého, akéhokoľvek vnútorného dôvodu, tých môže byť dosť, ukázať pred kamerami, akí sú vďační a banujú čo porobili a hľadajú odpustenie a aha, ... je mi to jedno, keď im to robí dobre, v pohode, nech sa ukazujú.

 

keď si tieto relácie nájdu divákov, dobre ... keby si divákov nenašli, nevysielajú ich, neboli by výnosné.

 

existuje však istá hranica, ktorá sa nemá prekračovať ... prirovnanie bude škaredé, ale basmani veľmi rýchlo spravia poriadok s ľuďmi, ktorí ubližovali deťom ...

v konečnom dôsledku je jedno, či si teraz mädlia v modrom z neba ruky, rozboril nemá priveľa priaznivcov, a zostane to na ňom, že tam trápil decko.

 

z týchto a podobných akýchkoľvek emotívnych podivností som za te roky videla tak pri prepínaní programov dokopy zopár minút, prípadne keď náhodou zostal zapnutý televízor na nesprávnej stanici.

nebudem to pozerať, lebo bolesť a radosť človek prežíva v srdci, nepotrebuje k tomu stotisíc divákov, a viem, že okrem mojej bolesti je x onakvejších, že môj deň na prd je nič proti utrpeniu obrovského množstva ľudí. že sa zabíja, vraždí, že bez rúk a nôh a bez zraku a kdejako sa musia deti a ľudia prebíjať životom. ja si tiež poplačem pri ťažkých osudoch. môj batoh od toho ľahší nebude, skôr ťažší, lebo pomôcť neviem.

 

nemusím na to pozerať nejaký program, dramaturgami vyčačkaný emóciami a na podvedomie a city pôsobiacou hudbou a infantilnými poznámkami nejakého moderátora bez štipky charizmy.

 

radšej si pozriem dokument, niečo, čo je o tom, ako to tí ľudia robia, aby prežili.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

==nemusím na to pozerať nejaký program, dramaturgami vyčačkaný emóciami a na podvedomie a city pôsobiacou hudbou a infantilnými poznámkami nejakého moderátora bez štipky charizmy==

na to, ze si ten program, resp programy pozerala len par minut, vies celkom presne o com to je... :)

 

ako spomenul nietko vyssie, kolko ludi, tolko chuti, niekto ano a iny nie, ty napriklad vies, ze tvoj na prd den je nic v porovnani s inymi, ja napriklad potrebujem obcas preplesk, aby som sa spamatala, ze dievca nie je koniec sveta, a ten mi niekedy da aj modre z neba... a ze obcas zachadzaju za urcitu hranicu,.. ja sa nemusim pytat, ci zasli pridaleko alebo nie, dotycni ucinkujuci dokazu sami zhodnotit co im prijemne je a co uz nie, ved ak by som nechcela aby sa mojho dietata vypytovali na citlive temy, tak sa ######a ako matka, sestra, pribuzna ozvem...

pre mna, je v modrom z neba viac pribehov,z ktorych by sa ludia mohli poucit a zamysliet sa nad sebou,zivotom, je to relacia robena na city, ale aj ked mi z batoha neubudne, viem, ze ked zajtra pojdem do prace a "stara bosorka"na voziku mi bude zrat nervy, tak jej neodvrknem po slovensky, stara krava neotravuj, ak nie este horsie... mozno by neskodilo obcas ludom pozriet aj takyto pribeh,ktory ta chyti za srdce, snad by boli ludia k sebe aspon trosicku milsi,ale to uz sa rozplyvam snad nad niecim nemoznym, ved modre z neba pozeraju len ludia, ktori sa uistia, ze niekto niekomu pomaha a ze ja nemusim...

mne je dokonca moderator, bez stipky charizmy sympaticky :)

 

ale.. ak ja pozeram modre z neba, stupa sledovanost, tym padom aj sponzor investuje peniaze, ci dary pre ludi, ktori to potrebuju, alebo si nemozu dovolit, tak tym padom pomozem aj ja :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:lol:

na to skutočne netreba pozerať celé relácie, aby som zistila, čo to je, a mám sakra dosť rokov na to, aby som nejakú skúsenosť s tv programami mala :)

... okrem toho stačí si pozrieť upútavky na programy, občas sa zabudnúť a neprepnúť, a zrazu sa pri rozhovore spamätať, že preboha, čo to pozeráme / teda čo to tam ide / ...

 

mala som jednu skúsenosť so starou chorou jedovatou bosorkou, v skutočnom živote, ktorá mi v citlivom období života veľmi ublížila, a dodnes si myslím, že to, čo ma postihlo, bolo akýmsi činom jej dielo, aj skutočné, aj podvedomé ... ale nebudem s tým utekať pre kamery, ani som jej nenadávala v nijakom jazyku ... veľmi pravdepodobne ju ani nenapadlo, čo spôsobuje.

viem, je to zložité. a život sám je sakra zložitý a bolí. ano, koľko ľudí, toľko chutí, ja tieto relácie pozerať nemôžem.

 

okrem toho, už len ísť sa poďakovať mame, ktorú niekto vidí denne, je prinajmenšom čudné ... a že v tom medializovanom prípade tá matka pristúpila na to, alebo nezakročila, keď spovedali tak citlivo jej syna, do toho vidí hlavne ona, prečo.

 

a okrem toho som si spomenula na jednu vec:

kedysi dávno, neviem odkedy ide pošta pre teba, ale raz náhodou mala zapnutý mama koniec jednej časti. neviem už, o čo tam išlo, niekto niekomu kedysi pred polstoročím nejako ublížil, a niekto si zmyslel, že teraz už nastal čas a odpúšťa tomu druhému a išiel s tým pred kamery ... a ten druhý dotyčný sa za príšerne ťažkej hudby, v emóciami nabitej kamerami prepchatej sále - neobjavil. jednoducho neprišiel.

moderátorka potom povedala, že bla bla, ten dotyčný zvolil možnosť nezúčastniť sa - a to bola taká jediná skutočne pravdivá a úprimná časť celej tej veci.

jednoducho neprišiel. možno bol len ťažký introvert. možno len nepotreboval prezentovať ani seba, ani svoj príbeh, ani city, ani sa dojímať ani sa dať poznať pred celou krajinou.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ako citam, tak aj postu pre teba mas celkom odsledovanu :lol:

 

nie o tom som chcela... nikto nikoho nenuti nieco sledovat, takisto nikto nikoho nenuti sa niecoho takeho zucastnit a pripustam, aj ked s postou pre teba nemam vela skusenosti, ze niektore pripady su riadne pritiahnute za vlasy, ale kolko ludi, tolko chuti, hold kazdy sme iny a takto je to fajn, kazdy uzna za vhodne co sleduje, comu sa venuje a ako travi cas, mne sa modre z neba pozdava, nepride mi to ako hyenizmus a to je vlastne vsetko, co som chcela napisat... pekny vecer

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov