Skočiť na obsah

Televízne a mediálne a civilné hyeny


Nokia

Odporúčané príspevky

do Pošty pre teba by som šla, keby som sa chcela stretnúť s nejakou kamoškou alebo s niekým, koho som už strašne dlho nevidela a ku komu som mala nejaký dobrý vzťah, a nijako inak by sa mi nedarilo sa s tou osobou spojiť. Ale vidí sa mi choré tam ukazovať, ako ďakuje niekto svojim rodičom, ktorých vidí dosť často na to, aby im to mohol povedať aj bez kamery, a podobne.

Modré z neba nepozerávam, vidí sa mi to ako citové vydieranie. Ľudia, dojímajte sa, akí sme dobrí, že sme tomu či onomu dopriali to či ono! Nie je to smutné, že veľa takých ako ten či onen si to či ono nemôže dovoliť nikdy v živote sám bez pomoci, resp. len s pomocou svojich blízkych bez medializácie? Nie je to smutné, že sú ľudia odkázaní na dobročinnosť bohatých? Pripadá mi to celé hrozne falošné.

A k tým záberom z rôznych nešťastí - ja by som sa - byť pozostalá - nedala natáčať, nedovolila by som, aby ma celé Slovensko videlo zničenú a zlomenú, ani za prasa! Keby ma natáčali proti mojej vôli, resp. pustili to do TV proti mojej vôli, zažalovala by som ich. Takú publicitu by som naozaj nepotrebovala.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Z tych tragedii mam zly pocit a teraz nemyslim na lutost z toho, co sa stalo, ale na sposob a predovsetkym intenzitu, s akou su prezentovane v mediach. Na cloveka, citatela a divaka doslova utocia emociami a pritom sa ho vobec nemusia tykat, aspon nie na takej urovni. Emocie sa stali ..tovarom. Ludia na socialnych sietach sa predbiehaju v zakladani skupin a rataju pocet lajkov, ktorymi sa ma udajne vyjadrovat sustrast, Otvorim si fb a vyzera to tam, ako keby kazdemu friendovi zomrela polovica rodiny. Prcic, kde to sme??? Nechcem vediet, aky dopad ma tato hysteria na pozostalych, na ich mieste by som asi usiel do lesa. To je podla mna este smutnejsie, ako ta, nepochybne hrozna udalost.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nemusí to byť do prčic, aj bez toho to stačí ... Demitra bol mimoriadne sympatický človek, mimoriadne charizmatický a mimoriadne obľúbený ...

a mimoriadne známy - všetci, čo sú takto na očiach celého národa, s tým musia počítať, aj ich rodiny, že proste na očiach sú.

je to desivé pre rodinu. ale to je desivá akákoľvek tragédia,

a známi ľudia sú osoby verejné ... to tak proste je.

prejde to, a ich prvoradou úlohou nie je teraz čítať net a noviny ... a okrem toho konkrétne o tomto človeku sa dočítajú dobré veci.

nech im je to trochu úľavou ... iste nebude, ale národ ho mal rád.

 

Demitra je trošku národný poklad, bol aj vtedy, keď sedel a odpovedal na otázky spolu s manželkou pred MS pred kamerami ... patrí to k tej verejnosti. aj zdieľanie žiaľu k tomu patrí.

 

žiaľ, hyenizmus tv je známy ... to je iná vec.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na markíze v správach mal priamy vstup do vysielania z Trenčína moderátor, ktorý sa s Demitrom osobne poznal. Myslím, že sa poznali aj rodiny. Bolo strašné pozerať ako o tom má hovoriť a bolo mi ho strašne ľúto.

Mne sa zdá, že presne takéto nešťastia médiam nahrávajú. Skrývajú sa za to, že informujú, praju sústrasť, ale hlavne chcú dostať emócie na úplnu hranu únosnosti. Proste im by sa páčilo, keby sa ten moderátor tam v priamom prenose rozplakal a psychicky zrútil.

Bahnia sa v smútku a v nešťastí kohokoľvek. A ak je to známa osoba, tak z toho sa snažia vyťažiť maximum.

Hnusné.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Demitra bol mimoriadne sympatický človek, mimoriadne charizmatický a mimoriadne obľúbený ...

a mimoriadne známy

 

Nebudem to rozvijat dalej, aspon nie v tejto teme. Len kratko. Tu nejde o dan za popularitu, toho si zname osobnosti, aj ich rodiny musia byt vedome /aj ked si prave nemyslim, ze otravne telefonaty novinarov blizkym obeti spadaju pod toto a su preto z nejakeho dovodu prijatelne/, ale doslova o citove vydieranie. Aj ked sa ma ta udalost vobec netyka, som donuteny potykat sa s nou a spracovavat ju.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

médiá zohrávajú veľkú rolu,

no sociálne siete a spol. nám ukazujú, že človek nemusí pracovať v TV, rozhlase, tlači,. . .

a môže byť hyenou

 

http://www.zahlasuj.eu/milion-lajkov-pre-pala-demitru

z uctenia si pamiatky sa stala atrakcia

Modré z neba a spol. pri tom vyzerá ako chudobný príbuzný

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je to nechutné.

 

 

Iné bolo, keď včera na Marče moderátor pred Zimákom sa len veľmi ťažko prekonával, to aj na mňa spravilo dojem. Ale nakoniec to zvládol.

 

 

Ale keď vidím, čo sa okolo toho deje, tak už je toho moc.

 

Co nase..ale aj ceske.. take idnes hned zacali otravovat Rachunkovho brata..este len prisla informacia o tom, ze sa zrutilo lietadlo.

 

Kokos, tie svine sú schopné ho hneď zobrať troma kamerami, pod nos mu strčiť štyri mikrofóny a spýtať sa: "Čo hovoríte na to, že sa dnes zabil váš brat?" Ja by som ich tam pozabíjal jak psov.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Najtragickejšie je, že sa z toho stala svetova katastrofa. Ano smutne to je, ale každy deň vo svete zomru tisicky ľudi, deti a nikym to ani nehne. Prečo by ma (nas) mala smrť nejakych hokejistov zaujimať a trapiť viac?

 

A ďalšia absurdna tragikomedia je, ako v mediach zrazu riešia spoľahlivosť "tohto typu lietadiel" a letovu bezpečnosť v Rusku. Ako keby to bolo prve lietadlo čo kedy spadlo. Fakt neviem, či mam z toho plakať alebo sa smiať.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pretože ľudia sa veľmi radi stotožňujú s osobami televíznej obrazovky, kt. sa stávajú rodinnými priateľmi, ba až jej členmi

je to ten istý dôvod prečo spolucítia s Esmeraldou, Šeherezádou alebo Bobbym Ewingom - fíktívnou postavou, kt. po smrti museli oživiť

Demitra bol národným hrdinom - bratom, synom, otcom veľa Slovákov

 

tak médiá ako aj ľudia samotní s tým vedia veľmi dobre narábať a doslova ťažiť z toho

vidˇ boom po smrti Michaela Jacksona

 

 

 

<P>a pravdepodobne je to ten istý dôvod, prečo sa Fico škrabe cez 40%</P>

 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

co tolko frflete... nemam pocit, ze by media narabali s tou informaciou... oznamili a doplnaju... skor ma seru ti blbeckovia, co vytvaraju konta jak na beziacom pase - milion lajkov a podobne...

mna sa to dotklo, ale vyberam si, co si precitam, na sme je informacii vela, ale necitam to vsetko... myslim, ze clovek ako demitra si zasluzi tolku pozornost, ono to za chvilu opadne, sokovalo to krajinu a ludia ho mali naozaj radi... suhlasim s tym, co napisala game v prispevku 55.. mna osobne spravy v novinach neotravuju, som smutna, ale viem si sama selektovat, kolko si toho pripustim...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

.. mna osobne spravy v novinach neotravuju, som smutna, ale viem si sama selektovat, kolko si toho pripustim

 

Mna to otravuje, nie na nete,staci na to nekliknut. Ale predchvilou spravy na TA3 a cely cas o tom istom. Prezident, Vujtek(najlepsia otazka co si mysli o leteckej bezpecnosti a pod.),suseda, hokejisti, hovorca Levu. Aspon som sa dozvedel nieco o statnom rozpocte v CRa ekonomicke spravy. 23 minut stale to iste a potom v studiu host, nejaky priatel Vasicka a ze ako sa spoznali . Sialenost.

 

Nieco co ma zaujimalo,je sprava ze Jaroslav bude hrat nadalej, ostatne kluby im poskytnu hracov a zapasy do nedele sa neodohraju, Ci pondelnajsie(Poprad hra opat) bude sa este nevie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano smutne to je, ale každy deň vo svete zomru tisicky ľudi, deti a nikym to ani nehne.

 

Keby tých hokejistov nikto nepoznal, tak by to s ľuďmi pohlo rovnako ako v ohľade tých, ktorí denne zomierajú v tisíckach po celom svete. Je rozdiel či zomrie nejaký domorodec na Borneu, o ktorom ani netušíš že žije, alebo zomrie človek, ktorého poznáš mnoho rokov. A hlavne keď sa jedná o mladých ľudí.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tragické úmrtie hokejistu Pavla Demitru včera zvýšilo záujem Slovákov o spravodajstvo. Televízia TA3 dosiahla podľa oficiálneho peoplemetrového merania TNS celodenný trhový podiel 4,2 % v cieľovej skupine 12+. Znamená to najlepší výsledok v tomto roku. Priemer stanice je 1,9 %.

 

A tu je dovod.

 

http://marketer.hnonline.sk/c3-52790470-kM0000_d-pavol-demitra-vcera-zvysil-zaujem-ludi-o-spravodajstvo

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Televízia TA3 dosiahla podľa oficiálneho peoplemetrového merania TNS celodenný trhový podiel 4,2 % v cieľovej skupine 12+. Znamená to najlepší výsledok v tomto roku.

TA3 posiela touto cestou tiez svoje "Dakujeme".

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Je rozdiel či zomrie nejaký domorodec na Borneu, o ktorom ani netušíš že žije, alebo zomrie človek, ktorého poznáš mnoho rokov. A hlavne keď sa jedná o mladých ľudí.

 

Poznať a vidieť "trikrat" v tv je veľky rozdiel. Navyše hodnota života domorodca na Borneu nema o nič nižšiu hodnotu ako nejakeho hokejistu.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som chvilu pozeral TA3. Redaktor v studiu sa pytal vyslaneho redaktora, ktory stal pri svieckach pred zimnym stadionom v Poprade, co si mysli o bezpecnosti B 737, ktorym bude lietat HC Lev. Vacsiu novinarsku vatu si uz ani neviem predstavit. Ta snaha v kazdom pripade sa venovat teme a placat pritom nezmysly je viac ako evidentna.

 

A kto by povedal, ze nad hyenizmom sa bude pohorsovat aj novy cas.. V jednom clanku, olemovanom reklamami /ktory tu radsej ani nebudem linkovat/ pise o "nechutnych praktikach istej webovej stranky, ktora ryzovala na smrti Demitru"

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Reziserovi TA3 drbe. V hlavnych spravach povedia, ze si uctia pamiatku obeti nestastia aj dvojiciek a ze do nedele nebudu davat tie ich oslavne vsuvky(politikov, umelcov,politologov, futbalistov Slovana) a trochu neskor, ze TA3 si spomina na Pavla Demitru ako si ho pamataju a Palo Demitra so sampanskym(neviem ci ho ozaj drzal) gratuluje TA3 k jubileu 10 vyrocia. Len to nebolo farebne ale ciernobiele.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov