Sniper Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 Ale závidím slovanistickým fanúšikom ich vedenie. Na niekoľko zápasov budú mať vstupné zdarma :lol: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Za tie mizerne vykony si cakal nieco ine? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 ja keď som na TXT videl 1:9, tak som nechcel veriť vlastným očiam- inak špinavé KE mi vtedy proti SK odpálili tiket - som zvedavý či sa Zdeno dožije Februárazatiaľ sa hovorí, že hej, ale neviem neviem, keď sa teraz vrátil Pokovič z Minsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Slovan BA - Martin 1 : 2- 7463 divákov- buď Zdena vyhodia alebo bude vstupné dokonca sezóny zadaraPoprad - Lipt. Mikuláš 6 : 1 Žilina - Trenčín 0 : 2 - pekne Košice - Zvolen 2 : 3 ts - X som čakal, ale myslel som, že KE vyhrajú Skalica - Nitra - : - (6.2.-chrípka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 27, 2007 Author Share Posted January 27, 2007 Čakal som že tam vyhráme viac, dnes v KE nemám veľké oči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 HC Košice 4:3 Dukla Trenčín sn - škoda, Dukla v 10 minúte vyhrával už 0:2- podľa mňa to bol celkom dobrý zápasv 3. tretine nedal Jano Pardavý do prázdnej- Gabriela Špilára je v našej lige škoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 27, 2007 Author Share Posted January 27, 2007 Vlastnou mantavosťou sme sa pripravili o výhru.Zbabraný zápas ktorý sa nedá označiť inak ako fraška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 jasné, že DUKLA mola vyhrať, ale zápas bol dosť dobrý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 29, 2007 Author Share Posted January 29, 2007 Žilina porazila Mikulášov 9:3? :lol: Skalica musela mať radosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 jj tiež som sa čudoval a aj ZV zakopol-asi boli chlapci premotivovaní inak Slovan by mal asi začať hrávať iba vonku Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Stavjana sa tvaril, akoby sa nechumelilo, ale Kosice sme uz mali na lopate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 30, 2007 Author Share Posted January 30, 2007 Po zbabranom 46. kole je tu kolo 47. Tipujem zápasy po odhratí riadnej hracej doby. Predĺženie a najmä trestné strieľania závisia už viac menej na šikovnosti resp. mantavosti hráčov a brankárov. 17:00, Poprad - Martin - výsledok môže skončiť hocijako, ide prakticky o 6-bodový zápas, ale dávam mierne na Poprad. 1 18:00, Slovan - Žilina - ak si chce Slovan bezpodmienečne napraviť silne pošramotenú povesť, dnes musí jednoducho plne bodovať. Žilina naposledy Mikulášom nadelila devinu, ale myslím že Slovan by mal už konečne doma vyhrať. 1 17:00, Mikuláš - Košice - Mikulášu sa nedarí a Košice majú oveľa vyššiu motiváciu. 2 17:30, Trenčín - Skalica - tento zápas môže skončiť hocijako. Dukla potrebuje bodovať, Skalici sa darí (najmä proti Trenčínu). Nemám veľké oči remíza mi pripadá reálna. X 17:00, Zvolen - Nitra - dôležitý zápas pre obidve mužstvá. Zvolen musí bodovať ak sa chce držať hore, Nitra musí tiež bodovať ak chce stíhať Poprad a útočiť na štvrté miesto. Irbe možno vychytá remízu. X Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Stavjana sa tvaril, akoby sa nechumelilo Hej,a vedel aj preco - videl totiz,ze tato Dukla ma na to,aby sa dostala daleko...Asi si premietol posledny zapas s Kosicami doma prd 9 kolami,ked Kosice boli lepsie minimalne o triedu a videl terajsi zapas,kde keby Dukla nedostala rychlo po streleni golu na 2:0 kontaktny gol,tak si Kosice ani neprdnu...A premietol si tiez,kde moze byt Dukla o dalsich 9 kol a na play-off...Len si nepohnevat stasticko... Dnesne tipy:PP-MT 1 Poprad 2krat po sebe doma neprehra a na Martin doma vie SBA-ZA 1 Aj ked srdiecko si prosi aspon X LMI-KE 1X Fsak predsa Kosice nemozu s Liptovskym vyhrat vsetkych 6 vzjomnych zapasov sezony,ta ne? TN-SKA 1 Pouzijem svoj vitazny ritual a nebude o com :lol: ZV-NR 1 Nitrania na nedelnajsom treningu ledva dychali,ti budu vo Zvolene tocit patky po 10 sekundach... A este "bomba" na zaver - Vedenie Dukly oslovilo Zilinu kvoli angazovaniu Marcela Hanzala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 17:00, Poprad - Martin- keď sa tam dáva jednica, tak ja tam dám X 18:00, Slovan - Žilina- vypredaná hala ich bude hnať, takže 1 17:00, Mikuláš - Košicepo tých remízach KE vyhrajú v riadnom hracom čase 2 17:30, Trenčín - Skalica1 17:00, Zvolen - Nitraoslabenie chrípkou sa prejaví 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 30, 2007 Author Share Posted January 30, 2007 A este "bomba" na zaver - Vedenie Dukly oslovilo Zilinu kvoli angazovaniu Marcela Hanzala :lol:to máš odkiaľ? :) Ale neviem ako to bude s Hanzalom, však by mal ísť do basy niekedy, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Je to v dnesnom Sporte,generalny manazer Ziliny prezradil...Este vela vody Vahom pretecie,kym pojde Hanzal do basy,slovenske sudnictvo...ale radsej nic.I ked pri vedeni Dukly a ich tzv. nakupnej politike by som sa necudoval,keby si ho odviezli po prvom zapase play-off... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 30, 2007 Author Share Posted January 30, 2007 Ak Hanzal chytí formu prečo nie. Mne nikdy nepasoval v inom mužstve ako v Dukle. Uvidíme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 17:00, Poprad - MartinPoprad je neprijemne silny, vyhra118:00, Slovan - ŽilinaNie je o com, minule tam vyhral Martin, teraz vyhra aj Zilina!217:00, Mikuláš - KošiceKosice momentalne asi naozaj nemaju supera217:30, Trenčín - SkalicaNaposledy sme to posrali, doma si musime napravit chut a konecne normalne vyhrat na vlastnom stadione :lol: :) :) 117:00, Zvolen - NitraChalani ma volali na zapas, ale mam naladu pod psa. Myslim si, ze vsetko je na Irbem. A sam zapas nevyhra1X Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 HC Slovan Bratislava - MsHK Žilina 3:1 (1:1, 2:0, 0:0) - som čakal vyššie víťazsto, ale pri súčasnom stave musia byť spokojní aj s týmto Dukla Trenčín - HK 36 Skalica 6:1 (4:1, 2:0, 0:0) -chlapci sa nám nejak rozostrielali HKm Zvolen - HK Dynamax Oil Nitra 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)- no neviem či sa Arturs tak ľahko dostane do brány HK 32 LI-PA Liptovský Mikuláš - HC Košice 2:6 (0:1, 1:3, 1:2) - KE konečne v riadnom hracom čase HK ŠKP Aquacity Poprad - MHC Martin 2:3 (1:0, 0:0. 1:3) tomassi-4axel-3tomba-3chorche-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Martin ma príjemne prekvapil, pre Duklu je lepšie keď Poprad prehral.Dukla ma samozrejme prekvapila ešte príjemnešie.Škoda že tá Nitra aspoň neremizovala, Zvolen by nemal za víťazstvo 3 body.Od Žiliny sa veľa čakať nedalo, napriek tomu prehra 1:3 je pre nich prijateľná.Od Mikulášov som tiež nečakal zázraky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Ak Hanzal chytí formu prečo nie. Mne nikdy nepasoval v inom mužstve ako v Dukle. Uvidíme.No som zvedavý či sa na trenčiaskym štadiónom bude opäť ozývať hlas Petra Nagya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 A čo s tým má Peter Nagy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 šak on spieva Marcel z malého mesta je tu . . ., nie???šak to púšťali, či už nie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Neviem, ja som na zimáku nebol ani nepamätám. Pozeral som správy, opäť sa prejavil "slovanizmus". Hovimu náhodu vyšiel jeden zákrok, celkom pekný musím uznať, no ale náhodou sa mu podarilo chytiť puk a samozrejme na JOJ to nezabudli 3x zopakovať. Ale najväčšej prehre Slovanu v dejinách na jeho vlastnom ľade sa už toľko nevenovali :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Tomu vravim neobjektivita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts