Skočiť na obsah

weirdo

Odporúčané príspevky

pred 14 hodinami, Sniper napísal:

lebo pri tej tvojej hmotnosti by si si behaním skôr kĺby zničil ako schudol.

Inak toto je pravda. Dávnejšie som čítal niečo v súvislosti s Trumpom a behaním a že mu to pre jeho obezitu neodporúčajú. Inák keď som mal tých 73kg behával som. Každý deň alebo každý druhý. V samsungu sme robili iba rannú zmenu do tretej a len od pondelka do piatka a na sídlisku máme areál s tartanovou dráhou otvorený pre verejnosť v poobedných a večerných hodinách. Tam som chodieval. Mal som sluchátka ako bežči a na maďarské ľudovky sa dobre behalo to je podobný štýl hudby ako cigánska samé hop čip čardáše. Radosť bola behať. So susedou sme si dávali pri konci aj šprinty. Bola tam vyznačená dráha aj na 60-ku.

V našom meste je každý rok polmaratón ale časom to prerástlo do veľkej komerčnej akcie že kopa ľudí, stánky s jedlom, hudba, a pointa je že pred tým ako idú originál bežci, sa robia rôzne detské kategórie, štafety, a amatérsky beh kam môže každý. Na tom sme sa so susedou zúčastnili. Ona dobehla ja nie ale to už bolo v dobe keď som mal cez 100kg.

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Pri vahe 115kg by si neodbehol ani kilometer a odrovnalo by ta. Ty ak chces chudnut, co nechces, lebo si lenivy a musel by si vyjst z komfortnej zony, ale tak napisem predsa len, tak hlavne upravit stravu a do toho zakomponovat rychlu chodzu. Ked si vycvicis vytrvalost, budes mat nadalej odhodlanie a chut, potom sa mozeme porozpravat o behani. Ja behavam 2-3x do tyzdna 8-10km. Mam ho ako doplnok k bajku. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
pred 17 hodinami, electric blue napísal:

no tych 5 km je standart . :( pred par dnami bol mestky maraton , skoda ze mi z casovych dovodov nevyhovovalo

ja som vďačná a rada, keď si môžem zabehnúť v prírode s manželom, mám rada aj svižnejšiu chôdzu, či prechádzky..., včera manžel behal..,  ja chôdza, nakoľko mi telo pred niekoľkými dňami dalo na známosť, že asi mám málinko spomaliť tempo ... inak každý večer sa prechádzam u nás doma v záhrade pomedzi okrasné stromčeky alebo po ulici .. páčia sa mi aj večerné prechádzky, neónové osvetlenie, či svetielka v domoch.. má to tiež svoje čaro.. verím, že čoskoro si aj zabehnem, lebo beh ma tiež teší, prináša mi radosť..:smile: čas a trpezlivosť ruže prináša.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 rokmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov