Skočiť na obsah

Boli ste už niekto niekedy na operácii?


cizy

Odporúčané príspevky

  • Pred 1 mesiacom...

nuž takže... už nejakú chvíľu o tom viem, ale nechcelo sa mi o tom ani písať, ani premýšľať... hoci neprespaté noci hovoria o niečom inom.

 

na tretiu operáciu ruky idem 22.12....

 

mala som v polovičke januára, páni dochtori rozhodli, že radšej skôr... im to vadiť nebude, posledný pracovný deň, sadnú do auta, odvezú sa domov a môžu vianocovať.

máme sem k nám znovu priviezť aj mamu, ona o tom ešte nevie, bo by lamentovala, chlapi oznámili, že oni vianoce spravia, ale ja mám nervy kdesi na predmestí

kuala lumpur... keby tie operácie aspoň k niečomu boli, neujímajú sa, len ma režú, ďobajú, pichajú, stehujú, odstehujú, krv berú v kuse. už ma to nebaví.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ved to je super....Galantaaaa, a velmi ta ta ruka boli???, ze by si mohla za nas vsetkych ist podat ruku Tomasovi, pripadne mu dat jednu-dve po riti.

 

Tomas, ked to citas..dufam, ze game donesies aspon kompot do nemocnice :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ešte ma nebolí, bude potom, keď vymlátim Tomáša? : )

 

budem asi tak akurát v ráži... ako mne sa do toho nechce, si neviete ani predstaviť  :(

zasa mi idú robiť zle, ďobať, pichať, rezať, bolieť, zašívať, trpieť, a keď zasa nič z toho, ... oni už niečo vymyslia, sa obávam :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

celkom rozhodne začínam trochu vyšilovať z toho zajtrajška... aspoň v galante kedy to nebolo, hnusná ošklivá nesympatická rozsýpajúca sa nemocnica s odpornými hnusosestrami  /pred rokom tam bola operovaná a ležala 10 dní mama/,  ako celá galanta.

ale ano, predýchavam.

keď musíš, tak musíš.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toto bolo písané včera, takže teraz už máš za tým.

Vidím, že na fóre si prihlásená, ale s písaním to asi bude problém. Ako teda, ruka sa aspoň tvári, že bude poslúchať? Čo ti povedali doktori?

 

Len je mi záhadou, prečo ako obyvateľka Stupavy práve do Galanty???   Má to niečo spoločné so Šaľou?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

takže... tá partia pánov odborníkov sú cievni chirurgovia, mladí špecialisti doktori do a okolo 40, operujú v BA naďalej, len v inej budove inej nemocnice.

 

zostala som tu dĺžna vysvetlenie tej Galanty:

páni chodia robiť špeciálne konzultácie a operácie z BB, tam sú zgrupení špeciálni odborníci, chodia po celom Slovensku na pár miest operovať, pozbierajú pacientov vždy podľa akútnosti a z celej oblasti.

v BA mali jedno super miesto, kde operovali, na poslednú chvíľu, dva dni pred operáciami sa dozvedeli, že celá budova zmenila majiteľa, a majiteľ tam behom pár dní už kdekoho vyhodil, zabral operačky pre seba, zakázal im tam vstup a podobne...

 

takže objednaných pacientov narýchlo na poslednú chvíľu preobjednávali do Galanty, ktorá im dala priestor v novootvorenej operačnej sále.

preto tá Galanta.

 

 

dnes som bola na kontrole u nich v BA, zatiaľ tretia operácia vyzerá byť úspešná, ale zrejme to nebude nafurt, pravdepodobne raz v bližšej či neskoršej budúcnosti bude ešte nejaká, ale zatiaľ drží... chvalabožku za drobné radosti...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Nechcem zakladať tému na pár príspevkov, a sem sa to asi hodí naklepšie, keďže tiež ide o chirurgický zákrok.

je to možné, že krvácajúcu ženu po rannej kyretáži pošlú hneď domov, ani si ju nenechajú na pozorovanie, vraj do večera by jej to malo prejsť? baba ešte o 16 h poobede krvácala jak podrezané prasa. takú farbu tváre som videla len raz. U mojej mamy, keď bola po smrti.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Mimuly tyzden od stvrtka do terajsej stredy som si polezal v Revuckej nemocnici.

 

Nebolo to uplne zle. Skor u mna sa to dalo prezit. Mal som postel kde som si mohol tlacitkom dvihat zahlavie. 4dni mi ku posteli doniesli jedlo.

V tej nemocnici to iste bolo lepsie ako by som mal doma. Doma mam zachod 4 krat dalej a doma by som lastovisku nespravil - ked som sa potreboval vycikat.

 

Udrel som si nohu. Bolo to zahnisavene. Na chirurgii to vyrezali a teraz sa to ho zrasta. Na izbe som mal troch 70 rocnych. Ja som nemal bolesti, asi dve hodiny po prvej minioperacii. Oni mali ,ale ani necekli. A boli aj rozumni. Aj sme sa zasmiali. Spolu sme tam boli, traja sme odisli a stvrtemu mali anputovat prst. On to mal najhorsie. najvacsie bolesti. den v pohode a kecal cely den, den ked ho to bolelo ani si ho nevidel. Posledny den. Rano ako sa zobudil o 6 nateseny o hodinu mu povedali ze prst musi ist prec,alebo nech ide domov. Ked ho to bolelo aj sam by si ten prst odsekokol. Ale chvilu mal dobru naladu - dobry stav - a bum.

 

Zdravotnictvo. Je o ludoch. Ludia aki tam robia,aki sikovni a kolko ich je. Bol som tam od stvrtku do stredy. -jeden lekar tam bol cely cas. Jednu nedelnu dlhu smenu spravil primar, a jednu kratku 8 hodinovu iny. Ten Ukrajinec do 40 rokov tam bol cely cas. Cez den aj vnoci. Vnoci spia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov