Ignatius Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Tvoje želanie bolo vyslyšané, prehrali aj po druhý raz chlapci lotyšskí :lol: Lotyšsko - Slovensko 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) Góly: 22. Čiernik (Surový, M. Kováčik), 43. Čiernik (Babka, Surový). Vylúčení: 11:8 na 2 min, navyše Galvinš 5+DKZ za faul lakťom - Štrbák 5+DKZ za nebezpečnú hru vysokou hokejkou, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Piechadzek - Mosler, S. Schulz. Strely na bránku: 21:34 Zostavy: Lotyšsko: Masalskis - Lavinš, Pujacs, Saviels, Jerofejevs, Astašenko, Galvinš, Cibulskis, Andersons - Nikitins, Abols, A. Širokovs - M. Redlihs, Vasiljevs, Mamonovs - Ankipans, Berzinš, Daniličs - G. Džerinš, Vodolažskis, A. Ozolinš Slovensko: Šimonovič - Štrbák, Homer, Milo, Podhradský, Babka, Starosta, A. Novotný, Stehlík - Uram, Róbert Petrovický, Pardavý - Čiernik, Surový, M. Kováčik - Balej, Podkonický, Somík - Melichárek, Kukumberg, J. Štefanka Hlasy: Jozef Balej (útočník SR, prvý zápas v reprezentácii): "Je to super pocit, keď vyhráte prvý zápas v reprezentácii. Všetci odviedli veľmi dobrý výkon. Body v turnaji sú veľmi dôležité, aby sme sa dostali tam, kam chceme. Nervozitu pri premiére som nepociťoval. Mám už dostatok skúseností, snažím sa hrať svoju hru ako v každom mužstve. Proti Kanade nás čaká ťažký duel, keďže hrajú typickým zámorským štýlom." Miroslav Šimonovič (brankár SR, duel s čistým kontom): "Bol to veľmi ťažký zápas. Lotyši nás v prvej a aj v tretej tretine trápili. V druhej tretine sme mali presilovky, dali gól a mohli sme pridať aj ďalšie. Je to veľmi dôležité víťazstvo. Lotyši hrali veľmi dobre, teraz sa už tešíme na zápas s Kanadou. Som rád, že som opäť v reprezentácii a teším sa aj z čistého konta. Nedá sa povedať, že by som bol celý zápas v permanencii. To, čo išlo na mňa, bolo ťažké. Chlapci hrali veľmi dobre vzadu a pomohli mi." Celý článok tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Slovensko - Kanada 5:2 (1:2, 2:0, 2:0) Góly: 6. Podkonický (Starosta, Babka), 30. J. Štefanka (Somík), 34. Starosta (Somík, J. Štefanka), 46. Melichárek (Stehlík), 59. M. Kováčik (Čiernik) - 10. M. Kariya (B. Smyth, Kelly), 20. Adams (Julien). Vylúčení: 11:8 na 2 min, navyše: Traynor (Kan.) 10 min za nešp. správanie, presilovky: 3:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Piechaczek - Barth, Mosler (všetci Nem.), 2000 divákov Zostavy: Slovensko: Križan - Štrbák, Homer, Milo, Podhradský, Babka, Starosta, A. Novotný, Stehlík - Uram, Róbert Petrovický, Pardavý - Čiernik, Surový, M. Kováčik - J. Štefanka, Podkonický, Somík - Melichárek, Kukumberg, Balej Kanada: Munro - Bouchard, Pollock, Julien, Letang, Trepanier, Traynor, Jarrett - Robinson, Methot, Jaspers - B. Smyth, Kelly, M. Kariya - Forbes, Higgins, Adams - S. King, Beardsmore, S. Kariya - T. Wright Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Finále: SLOVENSKO - Švajčiarsko 4:3 po predĺžení (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0) Góly: 10. Milo (M. Kováčik, Surový), 25. Čiernik (Surový, Milo), 33. Kukumberg (Melichárek), 62. Kukumberg (Róbert Petrovický) - 8. Sprunger (Du Bois), 37. Beat Forster, 44. Monnet (Bärtschi) Vylúčení: 10:10 na 2 min, presilovky: 2:2, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Piechaczek - S. Schulz, Mosler (všetci Nem.), 4000 divákov Zostavy: Slovensko: Križan - Štrbák, A. Novotný, Milo, Podhradský, Babka, Starosta, Homer, Stehlík - Uram, Róbert Petrovický, Pardavý - Čiernik, Surový, M. Kováčik - J. Štefanka, Podkonický, Somík - Melichárek, Kukumberg, Balej Švajčiarsko: Rüger - Seger, Steinegger, Julien Vauclair, Jobin, Du Bois, Beat Forster, B. Gerber, Patrick Fischer II - Paterlini, Ambühl, Rüthemann - Paul Di Pietro, Trachsler, Demuth - P. Bärtschi, Romy, Wirz - Monnet, Sprunger, Reichert - no práca Pána Trénera Šuplera začína naberať reálne kontúry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 DAKUJEME CHLAPCOOOOM!!!!! SUPLERKO.....VEDEL SOM, ZE NESKLAMES!!!! :) :) ;) ;) ;) :lol: ;) ;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Slovensko - Rakúsko 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) Góly: 1. Róbert Petrovický (Rastislav Pavlikovský, Štrbák), 28. Melichárek (R. Tomas), 46. Rastislav Pavlikovský (L. Čierny) Vylúčení: 9:5 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Husička (ČR) - M. Novák, Tvrdoň, 1500 divákov Zostavy: Slovensko: Šimonovič - L. Čierny, Štrbák, Babka, Starosta, A. Novotný, Graňák, M. Šterbák, Stehlík - Róbert Petrovický, Rastislav Pavlikovský, M. Kováčik - M. Hudec, Kapuš, Surový - J. Štefanka, Podkonický, Somík - Melichárek, Kukumberg, M. Tomas. Rakúsko: Reinhard Divis - Rebek, R. Lukas, Ulrich, J. Reichel, P. Lakos, Mattie, Oraze, Pfeffer - Setzinger, P. Lukas, Welser - Mössmer, Raimund Divis, Trattnig - Petrik, P.-M. Horsky, Schuller - Peintner, Kaspitz, Latusa pozeral som to až od druhého gólu - naši robili dosť chýb v obrane, ale Šimon nás podržal - dosť zaujíavé bolo sa pozearť na útok Melichárek, Kukumberg, Tomas(3-ja praváci) - dúfam, že v ďaľších zápasoch to bude lepšie Neviete niekto koľko stáli vstupenky, lebo 1500 ľudí je fakt dosť málo, mali to asi radšej nechať v PN Lotyšsko - Švajčiarsko 5:4 po sam. nájazdoch (0:0, 4:0, 0:4 - 0:0, 1:0) - by som si rád pozrel tú 2. a 3. tretinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Vitazstvo je nase, to je hlavne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (0:0, 4:0, 0:4 - 0:0, 1:0):) To mi pripomína jeden dávny zápas Kežmarku, už neviem s kým hrali, ale po dvoch tretinách vyhrávali 5:0, tréner spokojne hovoril že "toto už neprehráme", no a tipnite si ako skončila posledná tretina :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 žeby 0:7 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 tomassi také ľahké a ty to nevieš :lol:0:6OK, to bol len taký menší OFF topic na pobavenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Po včerajšej prehre so Švajčiarmi a ich dnešnom následnom víťazstve sme už mohli hrať len o druhé miesto. A podarilo sa, aspoň že sme neskončili tretí... Slovensko - Lotyšsko 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) Góly: 7. Rastislav Pavlikovský (Štrbák), 24. Róbert Petrovický (Surový), 29. J. Štefanka (Somík, Starosta), 37. Kukumberg (Stehlík, Melichárek), 46. Surový (Stehlík) Vylúčení: 9:7 na 2 min, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Husička (ČR) - M. Novák, Bulko, 2500 divákov Zostavy: Slovensko: Šimonovič - L. Čierny, Štrbák, A. Novotný, Graňák, Babka, Starosta, M. Šterbák, Stehlík - Róbert Petrovický, Rastislav Pavlikovský, Surový - M. Hudec, Kapuš, M. Kováčik - J. Štefanka, Podkonický, Somík - Melichárek, Kukumberg, R. Tomas Lotyšsko: Masalskis - Tribuncovs, Ignatjevs, Jerofejevs, Galvinš, Saviels, Gaisins, Andersons, Demiters - Cipulis, Abols, Niživijs - Redlihs, Beržins, Daržins - Ankipans, Širokovs, Stals - Dzerins, Jass, Macijevskis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Žigovi sa narodila dcéra Saskiadcérka bývalého slovenského reprezentanta v ľadovom hokeji a hráča NHL má tri kilá a meria 50 cm.GRATULUJEM :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Jasko sa po vystupeni nasej repre do 20 rokov vyjadroval, akoby ho niekto zacaroval, pripadalo mi, ze sa od toho distancuje.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 HPK Hämeenlinna - MsHK Žilina 7:0 (2:0, 3:0, 2:0)- dúfam, že od Pernikárov nevyfasujú 10-inu - kurnik, nie že by stačilo,že rozdiel medzi našou a ostanými ligami je tak očividnýešte nás reprezentuje chvost tabuľky :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomba Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 tomassi,no,desina to nebola... Žilina - Sparta Praha 4:2 :lol: pri pomere striel 14:52 :) To je tak,ked Zilina chyti "ceske stastie"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 no keď som prišiel dom a zbadal som to, tak ma skoro . . . - ale prajem im to šak 80 000 CHF - 1 721 680 SKK(sa cítim ako Peťo Holý) vždy poteší Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Jano Slota musel byt z toho uspechu opity aspon 2 noci.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Naši opäť prehrali so Švajčiarmi :lol:po výhra nad Rakušakmi sa našim v dueli proti domácim nedarilo a na príčine bola opäť koncovkano ja sa tomu ani moc nečudujem, keďže na turnaj nešlo dosť hráčov kvôli zraneniu a po zápase s RAk musel mužstvo opustiť aj Martin Štrbák a Tomáš Surový(nahradili ich Švarný a Bartovič)- teoretická šanca na víťazstvo na turnaji ešte žije, no to by museli rakušáci zdolať Švajčiarov a tomu vôbec neverím 1. Švajčiarsko 2 2 0 0 6:3 62. Slovensko 2 1 0 1 8:5 33. Rakúsko 2 1 0 1 8:10 34. Nemecko 2 0 0 2 5:9 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 no zázrak sa nekonla SUI vyhrali a naši podľahli Nemcom pp Konečný stav: 1. Švajčiarsko 3 3 0 0 0 9:4 9 2. Slovensko 3 1 0 1 1 10:8 4 3. Rakúsko 3 1 0 0 2 9:13 3 4. Nemecko 3 0 1 0 2 8:11 2 - opäť sa uzývajú hlasy na vytvorenie spoločného turnaj spolu s týmami EHT Podľa jedného z návrhov by štyri krajiny pôsobiace v EHT najskôr odohrali svoj vlastný turnaj, rovnako ako zvyšné štyri reprezentačné tímy. Po dve najlepšie mužstvá by sa stretli v boji o celkové prvenstvo a družstvá z 3. a 4. miest by hrali o konečné 5. až 8. miesto celý článok Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Nadhera, zasa sme sa ukazali, taketo turnaje by sme mali vyhravat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Bratislavskú halu za 3,5 mld. zrejme postaví štát s investorom Hala by mala vyrásť v bratislavskej mestskej časti Petržalka medzi Prístavným mostom a Mostom Apollo otázočka na tých čo to tam aspom trochu poznajú - je to dobré miesto, pre takúto halu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 urcite ano lebo lad sa bude polievat vodou z dunaja a netreba moc dlhe hadice. :lol: stat s investorom a preco v blave aj v bystrici je miesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 dobre, tak potom dotiahni koncerty hudobných skupín a iné kult. akcie do BBtam hala si musí na seba aj zarobiť a najreálnejšie je to v BA Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 myslim ze koncerty to nezachrania netreba na ne kapacitne vecsie priestory je malo skupin ktore sem pridu aby zaplnili velku halu teraz su koncerty skor financnou zalezitostou furt chodia ty isty ludia plus minus 1000. ked bude listok za tisic penazi nepride tam o moc viac ludi ako chodi teraz. ale je iste ze v tej blave ich pride najviac. v radii povedali ze hala by mala sluzit hlavne na sport pre siroku verejnost. ale to odvodili asi od mena Siroky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 nepovedal by som, že koncerty to nezachránia hlavne po tomt lete D=P=CH= MOD=, Sting, BlackEyedPeace, MASSIVE ATTACK, simply red, deep purple, Jay-Z nemusí byť všetko natrepaná v tom kurníku menom Incheba Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 zabudol si tokio hotel :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts