Skočiť na obsah

Pár otázok


Jovzin

Odporúčané príspevky

ani jedna škola nenaučí všetky veci pre prax. otázkou je, koľko ľudí je zamestnaných v odbore, z dnešných mladých ľudí, ktorý vyštudovali

sú odbory, kde využijú časť naučeného, ale nie všetko

no a ten všeobecný rozhľad chýba ... sledujem to dnes a denne, že chýba. kto je inteligentný a chce ho mať, je to na ňom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 26
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Nokia

    6

  • doll

    4

  • Jovzin

    3

  • chorche

    3

Top prispievatelia v tejto téme

Pisem na temu nemam precitane odpovede ale nieje to asi podstatne.

1. ano, mam

2. pracu som si nevedel najst(r.2002 -2003 bol velmi tazke aj predosle, to zo sucastnostou ci roky dozadu sa neda porovnat), asi po dvoch rokoch kedy som posielal ziadosti si ma nasli aj som mal zaujem pracovat ale ako ma obabrali oprachy, resp. nechceli dat to co sme sa dohodli som ich do piatich dni od nastupu opustil.

mozno mi diplom pomohol aj ano, kvoli chlapikovi co mal urcity biznis, ale som mu za vstup do firmy aj zaplatil, za podiel a od vtedy tam som. Som spokojny aj s peniazmi. pomer/vykon/nas region a ze niesom vstrane(na urade) ci nikomu netrcim v riti som spokojny.

 

Ci mi vyska je potrebna k praci? Nie(robim to 7 rokov ale ma to nebavi, ale mozno nemam navyber,alebo by som to mal zmenit, ale nie je to jednoduche- nikdy som nebol nikoho zamestnancom aa si nebudem, uz sa je nato tazko zvykat/proste ja uz mozem len podnikat a najst iny obor nie je jednoduche(mozno mam len barieru)) kolega nema vysku a je lepsi ako ja, robi to dlhsie a je pre system a pracu viac zapaleny,mozno ze musi ma pred dochodkom a nema na vyber a nema sa naco stazovat(peniaze).

 

Mam znameho co podnikal od predvratu zarobil si na seba, dom auto vystudoval deti.A desat pred dochodkom sa na to vykaslal, nepotreboval to ten stres, zamestnal(kvoli dochodku) sa ako it, ano mame aj u nas taku firmu bobocku nejakych zvolencanov.

 

Ale u nas nieje jednoduche zarobit peniaze, tu podnikas bud s koncovymi zakaznikmi co vela penazi nemaju(podpriemerna mzda, trochu to vytrhnu ludia pracujuci v zahranici), alebo na podnikateloch - vsetko sukromna sfera. Kazdy obracia svoj cent,lebo je to jeho cent, to niesu statne zakazky, z ktorych mozno tretina BA zije, ci podobne velke obchody. Polovica blavy ak by mala zit na vychode zomrie od hladu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov