Skočiť na obsah

Ajk

Odporúčané príspevky

včera som sa dopočula o jednej nehode, veľmi nepríjemnej, od učiteľky, ktorej žiačka nehodou utrpela, a veľmi utrpela

 

za nehodou netreba ísť len na cesty, stačí lesná cestička a pospuberťáci nezvládajúci svoje nevybúrené hormóny na štvorkolkách, kde nemajú čo robiť

 

18 ročná dievčina išla na bicykli po pár kilometrovej lesnej ceste za naším mestečkom do najbližšej dediny, je to bežná turistická a cyklistická trasa - svedok popísal, že zďaleka bolo počuť, že sa po lese preháňajú štvorkolky

dievčinu v zákrute nabrali čelne, početné zlomeniny, fraktúra lebky ... a mládenci ušli z miesta nehody

medzitým už polícia zistila, kto chlapci boli, ale to je zatiaľ všetko o nich.

dievčinu našiel v bezvedomí ďalší cyklista, ktorý privolal aj pomoc ... dievča je už týždeň v kóme, a nedávajú jej priveľa nádeje. vlastne žiadnu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď takéto niečo počujem ide ma poraziť. Včera som na hlavnej ceste videla, ako sa po nej rúti blázen na takej 4-kolke, ledva ledva vybral zákrutu, smrad z toho šiel až hrôza a zvuky to vydávalo veľmi nepríjemné asi ako prdy v zosilovači. A vlastne ani ten smrad nebol o nič krajší... Neviem, či aj na také čosi treba vodičák, ale malo by to byť samozrejmosťou a mali by tomu obmedziť rýchlosť na nejakú hranicu bezpečnú nielen pre nich, ale aj pre okolie aby nepredstavovali nebezpečie. Najviac ma sere, že si to väčšinou neodnesie ten blb, čo to spôsobil, ale niekto nevinný.

Kdesi som čítala tiež niečo podobné, tiež šli debili na 4-kolkách cez les, kde nemali čo pohľadávať, a po lesnom chodníčku šla rodina s malými deťmi v predškolskom veku. jeden z tých blbcov nabral v plnej rýchlosti jedno z tých detí a vážne ho zranil, decko ostalo v bezvedomí. V tomto prípade ten blbec totálne nezvládol riadenie a zranil sa tak, že na následky sa odobral do večných lovíšť.  Dúfam, že tie posledné chvíle sa mu premietalo, čo urobil. Ostatní tiežvodiči zdúchli jak gáfor, a neposkytli prvú pomoc nielen zranenému decku, zavolať pomoc ich ani nenapadlo ani svojmu sprostému kamošovi. Pravdaže rodičia dieťaťa zachraňovali najprv svoje dieťa. Môžete si myslieť o mne čo chcete, ale nebolo mi ho ľúto. Isteže som mu nepriala až to, čo sa mu stalo, ale nemôžem si pomôcť, ľutovala som nevinné dieťa, ktoré ten blb zrámoval, a nie jeho.

Je to nebezpečné. Ked sa niekto chce zmrzačiť alebo dokonca odobrať do večných lovišť, pre mňa za mňa nech si to urobí, nech si na tej kraksni hoc aj do čínskeho múru vletí, ale nech pri tom neohrozuje ľudí, ktorí sa chcú v zdraví dožiť staroby.

neviem, čo sa dá pre to urobiť, lebo tí debili nerešpektujú nič a nikoho. Asi sa nespamätajú až kým si sami riadne nenatlčú kokos a nedolámu si poriadne hnáty.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 1 mesiacom...
Dnes 14:00 - Krásny anjel z Modrého z neba je mŕtvy! Finalistka Miss Universe Slovensko Mária Smiešková († 27) zahynula pod Strečnom pri čelnej zrážke s nákladným autom.
(...)
Podľa informácií Nového Času Mária jazdila na nebezpečnom úseku v nepriaznivom počasí príliš rýchlo. Mladá Martinčanka k tomu ešte aj telefonovala s kamarátkou, ktorá mala dokonca v telefóne počuť Máriin výkrik počas zrážky. Mladú vodičku sa po zrážke márne pokúšali oživiť, zraneniam na mieste podľahla.

 

 

Na jednej strane by človeku malo byť ľúto mladej obete,

 

ale

 

na druhej.. sa žiada povedať:

 

teľatá sa poriadkom nenaučia!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

K príspevku od game:

také hovadá na cestu nepatria.Vôbec by mi nebolo ľúto, keby sa bol niekde rozsekal na fašírku. Škoda, že ho netrafili, len to by zas oni chudáci mali vytriasačky, ale čo s takými hovadami? Štve ma, že také hovadá vylezú bez ujmy, a skoro vždy na ich bezohľadnosť doplatí niekto iný. Keby si chceli hnáty dolámať tak, aby viac za volant sadnúť nemohli, nikaká škoda by sa nestala, naopak...pre ostatných vodičov by sa akurát zvýšila bezpečnosť.

 

 

 

Na jednej strane by človeku malo byť ľúto mladej obete,

 

ale

 

na druhej.. sa žiada povedať:

 

teľatá sa poriadkom nenaučia!

 

tiež som čítala o tej nehode a podivila som sa, že v takom úseku cesty a ešte aj za zlého počasia miesto aby sa venovala jazde, tak telefonovala. Škoda mladého života, niektorí ľudia sa jakživ nepoučia. Kto bude ďalší?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
Jeden z vodičov jazdí vysokou rýchlosťou, kým druhý sa pred neho snaží napojiť z vedľajšej cesty. Vtedy sa obraz zmrazí a obaja vystúpia z auta, aby si celú situáciu vydiskutovali.
 
„Prepáč, myslel som, že mám dosť času,“ hovorí muž, prichádzajúci z vedľajšej cesty, ktorý spravil školácku chybu. „Veď si sa akurát rozbehol. Nemal som čas zabrzdiť...viem, keby som šiel trochu pomalšie, ale...“ hovorí druhý.
 
Muž v károvanej košeli prosí, aby chlap, ktorý ide viac než 100km/h zabrzdil, pretože má vzadu malého syna. „Idem príliš rýchlo, je mi ľúto,“ zaznie mrazivá odpoveď a scénka pokračuje ďalej. Nehode sa už nedá zabrániť. Za chyby sa platí.
 
Pointa spotu znie: „Ostatní robia takisto chyby. Spomaľte.“ Aj o čosi vyššia rýchlosť, než je povolená, môže viesť k tragédii. 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=bvLaTupw-hk

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

správy vysielajú správu o hodne nepríjemnej nehode autobusu so študentmi :
 

Medzi Piešťanmi a Hlohovcom na diaľnici D1 smerom do Bratislavy v piatok popoludní havaroval autobus s deťmi.

Pri nehode zahynuli štyri osoby približne vo veku 15 rokov.

V autobuse bolo 32 ľudí - 29 študentov zo Športového gymnázia Jozefa Herdu v Trnave, dve učiteľky a vodič.

Vracali sa z plánovanej exkurzie z Oravy

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7228737/na-d1-medzi-piestanmi-a-hlohovcom-havaroval-autobus-zomreli-styri-deti.html#ixzz33spyddzg

autobus zišiel z diaľnice a prekotil sa, ešte nevedia prečo, tie zábery boli dosť hrozné :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja k teme - o co je to horsia sprava, ci lepsia - preco tolko humbuku - autobus vyletel z dialnice. Soferuje moja zena - teda nieje napita- a zomrieme - dvaja rodicia a dve deti. Keby umreli 4 dochodcovia bolo by menej placu?

 

Takto je mi luto ,ze sa im to prihodilo. Nielen tim 4-8-16rodinam - ale vsetkym zucastnenim. 

--

A presli volby -  a ideme pokutovat. Davajte si pozor - skasiruju vas aj tam kde to necakate. 

 

http://auto.sme.sk/diskusie/dpl/21936124/Po-tragickom-vikende-sprisnia-pokuty-policajtov-bude-na-cestach-viac.html

 

Rozoberme si podrobne ten cierny vikend a priciny nehod. 
- styri zivoty vyhasli v autobuse na D1. Pravdepodobna pricina - mikrospanok vodica
- pri Besi presiel 72 rocny dedko do protismeru a zrazil sa s protiiducim autom. Dve spolujazdkyne zomreli
- v Namestove 19 rocny chalan presiel v zakrute do protismeru a vrazil do protiiduceho auta
- v Plavych vozokanoch 77 rocna babka na bicykli vysla z vedlajsej na hlavnu rovno pod auto
- motorkar vo Vychylovke to napalil do protiiduceho auta
- motorkar pri Kosiciach dostal mikrospanok a vpalil do dopravnej znacky
- motorkar z martina to neubrzdil a vrazil do Scanie pred sebou

Čítajte viac: http://auto.sme.sk/diskusie/2300148/7/Po-tragickom-vikende-sprisnia-pokuty-policajtov-bude-na-cestach-viac.html#ixzz34FO2EDYS

 

Ale ozaj, kde fizly mozu pomoct a chranit, vybrat peniaze to isto vedia - davajte si pozor- mne je ich uy aj luto - tri krat ma merali a nic. 

 

 

Fizly v zahranici v Spanielsku stal na ostovceku dost daleko pred krizovatkou a maval rukami dole aby som spomalil. Fizel v madarsku mi tiez maval aby som zapol svetla. Ziaden neskocil pred auto aby vyberal pokutu. Inak ze madarskemu ci spanielskemu policajtovi rozumiem. Videli ste to na nasich cestach? Ja nie. A vela najazdene v zahranici nemam 9:1.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dodam - je priklad dvoch policajtov aj v nacom meste - co som si vsimol. Stoja rano cca od 7dmej do 8smej pred jednou zakladnou skolou - pri prechode pre chodcov. To je ten priklad - chranit a pomoct..

 

"Bolo by veľmi účinné, keby bolo možné uložiť trest odňatia slobody napríklad na pätnásť až dvadsať dní. Pretože z praxe vidím, že najväčší trest pre vodičov, a zvlášť možno tých zo vzdelanejšej vrstvy, je 48-hodinová zaisťovacia doba, ktorá sa udeje až do zadokumentovania trestného činu v rámci superrýchleho konania," povedal v tejto súvislosti policajný viceprezident Ľubomír Ábel.

Čítajte viac: http://auto.sme.sk/c/7232711/policia-by-chcela-za-alkohol-za-volantom-automaticky-vazenie.html#ixzz34LM674Le

 

 

Ja neviem kde to zijem. Polovica z diskutujucich s tym suhlasi.

 

Neviem ci to generaly spomenuli na tlacovke - statistiky. Pri dopravnych nehodach nafukali 3,7% nestastnikov - vodicov(nemusel ju zavinit). Ale ak bol ucastnikom nehody chodec nafukal kazdy stvrty 27%. udaje som bral z diskusie - nepreveroval.

 

Nad promile 2,5 roka odkedy hrozi basa rocne 5000 - 6000 chytenych ucastnikov dopravy. Teda potrebujete basu s kapacitou cca 350 miest.

neviem ako casto davaju fukat ja som fukal raz, kolega dnes som sa opytal asi 2krat soferuje asi 3 dlhsie ako ja, ci spravil km ale kamarat mi povedal,ye vraj fukal tri krat - neviem ci do toho neratal aj pracovisko ci US Steel.

 

Teda podla mna keby castejsie davali fukat - viacej buzerovali - podla mna kludne by ich bolo co nafukaju nad promile aj 20 000 do roka. Co jazdia a maju nejake pivko v sebe je aj 200  000. Kazde 10-20, isto 30 auto ma vodica co by nafukal.

 

Teda chytia zlomok - 10% nestastnikov.  15-20 dni prisli o pracu? Ich vec?  :)

 

Slota bol v cele kolko 5 hodin? A zena sa za nim iste nenahlila - vedela ze o par hodin to bude kludnejsie - moja by ma tam nechala kludne aj dva dni(dufam ze len jeden a by som jej chybal :) ).

 

 

Nepisem o sebe - aj ked som soferoval aj s pivkom. Mozno aj nad promile. Ja by som ani v rakusku ci krajine,kde toleruju alkohol nesoferoval - aj kvoli ucastnikom - aj kvoli problemom. 

 

Ale tych 20 000 vam tak ci tak soferovat budu. Trest smrti - nevykynozilo vrazdy - zabitia, kradlo sa aj ked sekali ruky.

 

-----------------

 

Jedna poznamka - ze nulova tolerancia v promile. Ze u nas to nejde - sme ini ako na zapade,kde maju povolene do 0,5, ci 0,8.

 

Su to len bludy - je to presne to ako ze si neviete nasporit na dochodok a musite peniaze odvadzat statu a Burian sa o vas postara. Ak by ste ich dostali na ruku do pol roka ich preflakate. A bude sa o vas stat musiet starat.

 

 

Kde v anglicku? Ved u nas sa stat o nikoho nestara. Nikoho v sukromnej sfere - len hadze polena pod nohy. 40 rokov ak to tu prezijes ... tak tych 15 uy nejako asi doklepes. Proste vas chcu len okradnut.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://auto.sme.sk/c/7233307/policia-hlada-svedkov-nehody-pri-slovenskej-lupci.html#storm-igal-3743

 

 V diskusii mam jeden prispevok,ale raz som tak siel aj ja. Nemal som dobry pocit a skoncil som s tym.

 

Ale este jedna vec zaujimava na Slovensku.

 

Na Slovensku je až 150-tisíc áut bez platnej technickej a emisnej kontroly.

Čítajte viac: http://auto.sme.sk/c/7232200/vodici-bez-technickej-a-emisnej-kontroly-cas-na-napravu-nedostanu.html#ixzz34La0Kp7C

 

Podobny pocet mat aut bez povinneho poistenia. Ako je to mozne? Toto je normalne? A sa to toleruje? Toleruju to policajti ci organy co to maju kontrolovat.

 

A to si ako mozu dovolit? Zakon, je zakon. Ak je porusenie a organ o tom vie ako je mozne ze nezakroci, nespravi napravu? Nebolo by ho zrusit ten zakon? Ked sa nedodrziava ani zo strany organu?

 

Co ja viem - pisal som jedno odvolanie - pisal obvodny urad - ze obcan nemal poistku. Nahlasila to poistovna - organovi. Zrejme to tak bezne robia. Ale preco jemu pokuta prisla - pritom poistne zaplatene mal a poistovna mu vraj aj vratila preplatok - ktory on neprevzal. Teda niekoho aj riesia. Ale ako je mozne - ze neriesia vsetkych.

 

Kto selektuje(a akym pravom) koho riesit a koho nie a co toto je za stat?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Tento tyzden ked sa mi nechcelo robit som nadabil a cital - ci preletel statistiku nehod za poslednych 20 rokov - povodne som tu to nechcel davat - ale teraz som si dal zavazok ze to najdem(pokusim sa).

 

Teda jedna z dobrych veci co sa udiala za poslednych 10 rokov - je bezpecnost na cestach - aj ked aut je viac.

Len priklad v 2002 umrelo po dopravnych nehodach cez 800 ludi v 2013 cca 220. A to je sakra rozdiel - inak bolo to aj s ceskou republikou - na cestach umrelo za poslednych 20 rokov 40 000 ludi - to je ako keby vymrel z bytocne Martin - ci Humenne?

 

Inak napitych ci kvoli nim umrelo 20 minuly rok menej ako 10 percent. 

 

Este pred tym  ako tu dam ak dam ten link na tu pracu - podla mna preco to je. Lepsie auta - scasti lepsie cesty - medzi BB a NI uz neexsnu tolky - priklad - iste aj policia - ci aj reflexne prvky pre chodcov ci cyklistov. Mozno aj prilby.

 

------------

hladal som clanok na ciernej kronike Idnes - bolo to v diskusii.

 

Stretil som trpezlivost - nenasiel - ale..

 

http://www.ibesip.cz/data/web/aktuality/soubory/140121-vyvoj-dopravni-nehodovosti-v-r-a-sr.pdf

 

inak este co z toho vyplyva - cesi su nezodpovednejsi alkaci za volantom.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

tento vynález by mohol obmedziť nehody na križovatkách ...

vraj japonský vynález, ale zdroje sa rôznia, hologram ako bariéra pred autom namiesto nenápadných semaforov:

post-3-0-71817800-1445092585.jpg

 

https://www.google.sk/search?tbs=sbi:AMhZZisFLlS_1Dn9v7c-n2QRrgMdAdbSTLaOmqGmVuQoytVmyBFcS4wmdSexTPBgJciaXDuggjypktcFz1K9N3AiRyxk3gPpWg0I9iTWYN6YlPPk-v6JILLsR-OqJ2E7X_1J_1-Equ03-YK3GHC3YqEDfJgqu2nP3UNula5bXUSuxYJ7wpvyJO812SDu3zGojl8171JBlNWqQ1NxqsqhPq3Kz8oTd8ZBICi7-3w-Gcu79t4BSLEOSpIp1_1ZVKxm2OSBG2yq2ZVV_1AujYJIquBeQMPz07smnDSDKi_1SyQnks8DhXB81TbWVDtUIVQor8bT8iz6eRfxvX7rpDZWNCxkcaqyr-SBxpXW3Foqx734SEaqFDC6g814J-PZvc9uOvFqUe9kNaq2Ki6SX_1TsRlSKhKPq6lgq4awoqmm1-lFbfLyrfS-kZXvM6npNJxJBNzCjSYBxxYSj8Z3O0W0NNkOKGXMik6jKaxd6FMb6iaX7RcZYShOhaCV1_1sXMmtVkKLm4yZBuwfUt_1YumkPa1BIxnh0vG1p0XO5qj4UodEWe6x3-uI3z8pdruIFae-3fz1I15G4VH7BBbrgWNtKXBPnCg1qPtYAWfK3wfqwQdFc1s-dwbQ52SUDflnNndaADIc7yqSVOglF7Wj6769c0nykDNiBZTZUVfUd0mXI_1lYgVoFhol8jstRrO38MINmouCm8l9yZAGdIL05bD6Z2Ja_13Oq8iM9DhOLtD892BYGuFjybOYJUUARUDkeUFYIkEp7iITbd5WGJVab1gYx7KNo1walPScArUFQEM49kB4dolystPlYhhK25YG0ZRkZzY_1xsbMw6_1F-VjaeMX1-ni9nlB-UBaKuZnO1F1T4BHTX5wmlC6Q6PW01mO56nnoVdEFph6xGnkeYmbmNDVXoDtCE9EueJ6_1PGNWNkbkllwmBgLpL0GEQD5s3xvzl2VNYETikJQX7hf2YL_1JeM9YkfTcmUiWeWVs3FIH9Xos4UIFex5lsAp048abuh1gzSpFQvbXAWnIQO67hgk03qm15skJbu923afVhHFT0XQV_1HwOGLCCYV_1T2Fu5kdElCo9MGHkWKNRpViENPzmD8mgdKJPIiAwzw_1kqB2LJQPP_1tUpk7gH-hfUFpT31UjqAfCRCO3AX2lVEUgYodE6tTWPB1yrNT7PhU9Cu3S2oazdqDuejWhOWEZq18ZWy0aGAaqMCT68Pf9VPee283waOP81he1w5d9_1un38fYBG-U_1664AehxR6MI85aKcob7VFy85sx64TsiwmmRjfo_1ndrnZxzsvMeeorbKuOWncXqKoBo_1oaeoKmycIHuP8QEVSyZaOh6bpMK7AbbwVkKodSw5XhE9pW1AWXX1LIqAQpO9mWUBI-_1I7cMS-JdvfCV2d6ZlTRGIVrIxdBM8D3A2Plzsh1EbKqpZrXsIOqgO3D-gu7EB5Mnc2ZwCHoC6GNB-8lhmD0f-pT3yDPmLZACSpiKhJqu-8kvvQohydomwMajSw-Y35DkCpBHbdeMeBVJZolUl2ky3XmHwHBsHjkzY1PrIRAO_1Ym60uy17mkRZ_1MbHKa69mPs0olZ9OkyHovl0kiNrNxVrsp9hw0ug9bsGcihxU-mzc8cmIUkrHbwrpElp4x33zLrpd1-J5u6OHcL8EDGFBe76c&hl=sk

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.cas.sk/clanok/334340/zrazka-dvoch-osobnych-aut-a-motorkara-zahynul-vladimir-36.html#

o siedmej som ho stretol pri krčme, keď som si išiel kúpiť cigy. že vraj už ide domov, že tu má svoje zlatíčko, ukazoval na svoju crossku. myslím, že mal vypité. hovorím mu - dávaj na seba pozor. a v duchu som si pomyslel, nech zajtra ráno nie si v správach. je v nich už dnes večer.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

táto nehoda sa stala dnes kúsok od nás. stali sa dve, autá jazdili kdekade po bočných uličkách, ale táto bola vážnejšia

Hororová nehoda na D2

 

Obrovská tragédia sa stala skoro ráno na diaľnici D2 v smere do Česka. Kamión sa skrížil na diaľnici a prerazil zvodidlá. Do Tibora (†24), ktorý bežal vodičovi na pomoc, vrazilo osobné auto. Statočný mladý muž, žiaľ, neprežil.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, bezal ako bezal. V ktoromsi mediu bolo pisane, ze po tom, ako zistil stav, tak zoskocil z kabiny havarovaneho kamionu do protismeru, kde ho kvoli zlej viditelnosti zrazilo auto.

No kua, smola... moze mi to byt luto ako chce, ale to je na Darwinovu cenu

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

jedna parádna historická fotka z jednej dávnej nehody:

 

1929 - karambol dvoch áut na novootvorenej diaľnici v Novom Mexiku ... ako sa to pánom šoférom podarilo, história mlčí - buď sa šoféri nevideli, nemali miesto sa vyhnúť, nevenovali sa dostatočne riadeniu motorového vozidla,  telefonovali za jazdy ... netušíme ... historická záhada  :)

 

post-3-0-56668500-1467400017.jpg

http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2015/03/01/napi_erdekes_20_kep_171

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

u nas sa pred rokmi stretli na lesnej ceste ARO Horskej sluzby a ARO ochranarov

skoncilo to riadne posramotenymi autami, ale aj zlomenou rukou clena jednej posadky

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 rokmi...

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/866116-tragicka-nehoda-za-tisovcom

Vcera pred 10tou ma otocil policajt na Dieliku(povedal ,ze to bude trvat 3 hodiny). Musel som ist pre syna, siel do skoly Tisovca a potom z oboma detmi sme sli k vyrovnavacke chrupu do Brezna. S dcerou by som to stihol na termin aj cez horehronie, Cervenu Skalu, ale po ceste som sa rozhodol ze pojdem nazad cez Lubenik, na Hnustu Tisovec aby som uz vybral aj syna a Brezno a spat.

 V Tisovci sme sa najedli.  a opol druhej vyrazili. Po jednej odniesli vrak a kym som siel hore, dole islo asi 10 kamionov aj ten nafotke.

K nehode nechapem ako sa to mohlo stat, pred miestom nehody 50 metrov je do kopca(kopec tam strmy je, ze aj ubrzdit na 10m musis,kamionu dole kopcom, to trva dlhsie,ale on pred sebou tiez nema rovnu cestu ma tam zakruty, teda kamion tam tiez mohol ist max40-50,ved ochvilu by mal tu 90stupnobu pre neho lavotocivu zakruty.) pre jazdca na citroene 90% zakruta do prava. Ja aj ked som tam siel ako fitipaldy, by som tam rychlejsie nesiel,lebo sa neda ako 50 km/h, normalne 30-40. Kamion je na boku cesty.

Len so srandy,  bol tam aj utobus aj nejaky ziak z Tisovca. Neviem ci to nebolo umoznene, to chalan nevedel tie 2 km dole kopcom dojst do skoly(otazka 15 minut,bolo slnecno). Vystupil v Brezne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov