Skočiť na obsah

Ajk

Odporúčané príspevky

Podľa ministerstva dopravy tá príjazdová cesta lesnou, určenou iba pre lesné stroje.

 

"Na tomto priecestí v tom čase nemal akýkoľvek autobus čo hľadať! Toto priecestie má slúžiť výhradne a iba lesným strojom a lesným mechanizmom, pretože v tomto prípade ide konkrétne o priecestie železničnej trate s lesnou cestou, ktorá je určená výhradne pre potreby poľnohospodárstva."

http://hnonline.sk/slovensko/c1-34670100-h...zuje-na-vazneho

 

Ha, tak co tam dat nejake obmedzenie dopravy?

 

Ktovie, odkedy to je značené. A pri dnešnej intenzite kadejakej výstavby to už ani nemusí byť platné. Lesná cesta ku hotelom a zjazdovkám. :lol:

 

Pán minister sa dalej vyjadril, ze ak by sa malo odstupovat kvoli kazdej smrtelnej nehode, to by sa ani nic ine nerobilo. Co na tom, ze mimoriadnou tu nehodu urobila sama vlada, ked kvoli tomu vyhlasila statny smutok, zbehli sa traja ministri a jeden premier a vytvoril sa mimoriadny vysetrovaci tim? Oni vlastne nic ine neurobili, len ze vynali celu nehodu z kategorie beznych...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odstupenie Vazneho nema vyznam. Odstupil Nemecky minister dopravy pri havarii maglevu? (neviem, len sa pytam) Ide skutocne o prazdne gesto.

Co sa mi na druhu stranu nepaci, je neskutocne zlahcovanie, dokonca az klamanie, ohladom stavu daneho priecestia. Zas sa ukazalo, ze v Slovenskom state neexistuje ani kusok sebareflexie (a to je jedno, ci je pri moci Fico, alebo Dzurinda), jednotlive statne institucie hladaju vyhovorky, aby ospravedlnili stav priecestia.

Ano, vodic spravil chybu a je podla vsetkeho prvotnym vinnikom nehody, ale, niesu zabezpecovacie zariadenia prave na to, aby potobne chyby pomohli eliminovat? Naco stavame na mostoch zvodidla, naco oddelujeme oproti sebe iduce jazdne pruhy na dialnici, naco stavame semafory na kazdu komplikovanejsiu krizovatku? Nie nahodou preto, aby sme znizili moznost vyskytu ludskej chyby? Ako keby sa statne institucie na cele s troma musketiermi bali pomenovat stav toho priecestia.

Namiesto toho klamu verejnosti.

Nie, nie je tam 300 metrova viditelnost.

Nie, nechodia tam 2 vlaky denne. Staci si pozriet na www.cp.sk vlakove spojenie medzi Polomkou a Breznom, okrem toho netreba zabudat, ze trat je sucastou juzneho tahu na Kosice, takze sa tam podla mna objavi aj nejaky ten nakladny vlak.

 

Neviem co by cesta pre

Toto priecestie má slúžiť výhradne a iba lesným strojom a lesným mechanizmom, pretože v tomto prípade ide konkrétne o priecestie železničnej trate s lesnou cestou, ktorá je určená výhradne pre potreby poľnohospodárstva."

robila na automapach. Sam mam jednu takuto cestu pred barakom (aj s priecestim) a na ziadnej automape som ju veru este nevidel.

 

Namiesto toho aby sa konstruktivne zhodnotilo, ze nieco zlyhalo (aj mimo vodica), a hladalo sa to, nieco, co zlyhalo a preco tam nebola umiestnena signalizacia, tak davaju vsetci radsej ruky od problemu prec. Zide z titulkov novin, zide z mysle obyvatelstva....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Máš pravdu Darkman, je to bordel. Vcera som si to tiez odsledoval, je to prehadzovanie "horuceho zemiaku" z jednej strany na druhu, zamotane, kto co mal, alebo nemal, ci nemusel robit. Prehadzovanie zodpovednosti.

 

Ministerstvo: autobus tam nemal co robit

dopravni analytici: Nikto im v tom nemol zabranit.

 

Za označenie komunikácie zodpovedá príslušný dopravný inšpektorát a prevádzkovateľ komunikácie, v tomto prípade Polomka. Polomka sa bráni, vraj niekoľkokrát žiadala o osadenie, teraz im ministertvo odkázalo, že áno, ale len na ich náklady. Ktovie, čo im odkázalo predtým. Teraz to inštalujú aj sami.

 

Či by bolo odstúpenie prázdnym gestom neviem, ministri odstupuju kvoli takým udalostiam, aj keď nemajú až priamo na tom podiel. Sú to politické gestá najme ku verejnosti. Takého prehadzovanie problému je len na dve veci... A na to, aby sa ľudia utvrdili v tom, aký je tu bodel.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 1 mesiacom...

U nas sa stal dost tragicka nehoda a pricina je jasna.

 

http://bystrica.sme.sk/c/4884585/za-smrt-s...ol-alkohol.html

 

Ale dnes sa stala dalsia havaria, ak si dobre pamatam okolo novych zamkov, ale co sme to za ludia ze sme schopni vystavit riziku svoju rodinu. Chlapik predbiehal kolonu a narazil do traktora s vleckov co odbacal do lava. Zranil seba a zenu a vazne svoje dve deti. kam sa ponahlal?

Ako ten(ci tak podobni) jazdi ked ide niekde sam a ponahla sa za milenkou?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je to strach......každá cesta do trnavy či späť prináša zo sebou tak tri tesné vyhýbania pri predbiehaní spojené s mojím brzdením.

ale tak, aspoň prídu o tri minúty skôr domov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

super.

 

raz som videla v meste, kde len prejsť cez cestu je o život, frajera v prúde áut ... jeho správanie bolo už zďaleka tak výrazné, že viacerí sme na neho zostali civieť ... v nejakom terénnom aute, mobil na uchu, a evidentne sa ho pýtal niekto v tom mobile na niečo, lebo si pritisol mobil na plece, celý sa aj s tým sakramentom pootočil, hlavu otočil dozadu, pravou rukou sa hrabal na zadnom sedadle a ľavou v pohode šoféroval niekoľko desiatok metrov pred školským prechodom a zastávkou autobusu

vtedy a tam to neskončilo nehodou.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bohužiaľ málo ľudí za volantom si uvedomuje že stačí zlomok sekundy a zmení sa im celý život a často nielen im. Ináč dobrá hudba na pozadí od 1:08, to sa aj littlewitch bude páčiť :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sokujuce video,az mrazilo,vela urobi aj hudba,ambient ma silu. Ale ked toto vidim v skutocnosti,tak to prezivam este viac...podobne excesy za volantom s mobilom som uz velakrat videla. Hoci je to tak na pokutu,ludia to strasne podcenuju

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

toto ste videli ?

 

http://natankuj.sme.sk/c/5319858/pomalsiemu-autu-sa-pomstil-tak-ze-ho-vytlacil-z-dialnice.html

 

aj to video je dokonale šialené ... a ten človek, ktorí sa hral na anjela pomsty, zrejme tiež

 

Pomalšiemu autu sa pomstil tak, že ho vytlačil z diaľnice

 

Štyridsaťročný vodič Škody Superb, ktorý vytlačil z diaľnice D1 Mazdu s dvomi ľuďmi, pracoval ako manažér plzeňského Prazdroja. Muž obvinený z pokusu o ťažké ublíženie na zdraví však o svoju pozíciu v práci prišiel. Vedenie Prazdroja mu pre incident pozastavilo výkon funkcie, napísal dnes portál iDnes.cz.

Pomalšiemu autu sa pomstil tak, že ho vytlačil z diaľnice

 

Štyridsaťročný vodič Škody Superb, ktorý vytlačil z diaľnice D1 Mazdu s dvomi ľuďmi, pracoval ako manažér plzeňského Prazdroja. Muž obvinený z pokusu o ťažké ublíženie na zdraví však o svoju pozíciu v práci prišiel. Vedenie Prazdroja mu pre incident pozastavilo výkon funkcie, napísal dnes portál iDnes.cz.

 

...

Štyridsaťročný Luboš Lacina z Valašského Meziříčí pracoval vo firme ako Senior Key Account Manager.

 

Na Mazdu so šoférkou a jej priateľom zaútočil služobným Superbom 22. marca. Žena predchádzala kamión a vošla mu do cesty v ľavom pruhu, takže Lacina musel spomaliť. Keď dokončila manéver a zaradila sa pred kamión, najprv jej z okna ukázal vztýčený prostredník a potom do nej z boku narazil a vytlačil jej auto z diaľnice.

 

Auto so ženou a jej priateľom narazilo do stromu, obaja pasažieri vyviazli s odreninami. Incident zaznamenala diaľničná kamera.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takyto ludia nemaju na ceste co hladat... pokusit sa niekoho zabit za to, ze musel slapnut na brzdu..ved to je chore. Nabuduce podreze babku v hypermarkete, ktora bude stat pred nim pri pokladni, lebo bude dlho hladat drobne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

dnes som videla pozoruhodnú nehodu

 

teda na nehode ako takej nič nové ... bolo to pred bankou na prechode, neviem, či české auto dávalo prednosť chodcom, blikať neblikal, že by išiel odbočiť, ale zrazu len tresk bum bác, a druhé auto mal v kufri, s pomerne mladou vodičkou za volantom ... prvému autu sa moc nestalo, bolo to niečo silnejše, už neviem čo, druhé malo nos poriadne pokrčený

 

čo bolo na tom krásne, chudera v šoku vyliezla z auta, zelená ako hruškové to..., nebola žiadna sexbomba ani modelka, normálna mladá drobná žena,

on vyliezol z prvého, povedali si trošku, ale primerane, volali policajtov, to bolo celé asi päť minút.

zanedlho ona volala zrejme mužovi, aspoň to tak vyzeralo, šok prešiel, a strašne sa rozplakala aj do telefónu aj po volaní plakala

 

šofér toho narazeného auta okolo nej chodil, hladkal ju a ukľudňoval, potom jej vytiahol z auta reflexnú vestu a usadil ju na obrubník a kvočkoval okolo nej ...

bolo to neuveriteľné : )

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

k tejto "nehode" z apríla - tu sme o nej písali, keď sa pán manažér naposunkoval, nakričal, a potom vytlačil mazdu z diaľnice ... je to popísané podrobne v tom príspevku ...

 

ešte že to nasnímali diaľničné kamery

 

pán vodič superbu, pán manažér, 40 ročný pán Lacina na margo výpovedí a videa pred súdom tvrdí, že to nebolo úmyselné:

 

Čech, ktorý vytlačil auto z diaľnice, tvrdí, že to bolo neúmyselne

 

Pred krajským súdom v Prahe dnes stál 40-ročný Luboš Lacina. V apríli vytlačil z diaľnice D1 auto s 26-ročnou šoférkou a jej priateľom. Len so šťastím vyviazli bez vážnejšieho zranenia.

Polícia muža obvinila z úmyselného ublíženia na zdraví. Podľa portálu idnes.cz sa Lacina bráni tým, že to bola len nehoda.

...

Vodička: najskôr posunky, potom kotrmelce mimo diaľnicu

 

Vodička vypovedala, že za sebou zaregistrovala Lacinovo auto a všimla si, že na ňu ukazuje a kričí. Potom ho už nevnímala, len periférne videla, že sa k ich Mazde niečo blíži a ucítila náraz.

"Nemohla som nič robiť. Len som čakala, až dopadneme. V jednu chvíľu som uvidela oblohu a tak som vedela, že sme sa asi otočili," popísala výlet mimo vozovku vodička.

...

Incident zaznamenala diaľničná kamera. Lacinovi hrozí až 12-ročný trest.

Hlavné pojednávanie je podľa portálu idnes.cz naplánované do pondelka

zdroj

 

tak si počkáme trochu, ako to skončí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov