Jump to content

Vlastné kreslenie, vlastná tvorba

game

Recommended Posts

trochu rozdelíme témy o kreslení a maľovaní - je ich už veľa, a okrem natlačenia všetkých štýlov a techník do jednej témy aj v Galérii ...

maľovanie myšou zostane v pôvodnej téme Viete kresliť,

sem sa dostanú kresby klasické - ceruzkami, uhlom, tušom a všeličím, čím sa kreslí na papier a vlastna umelecka tvorba.

no kedze nemam scaner, tak je to odfotene digitalom, cize aj kvalitka je taka akasi

v poslednej dobe kreslim fixou, ciernou, lebo tu drzim takmer vzdy :lol:

Obrázok

Obrázok

jednej zenskej som to videla ako awatar niekde na nete, tak som sa toho chytila...samozrejme ten jej mal na sebe nejake tricko a nohavice, to iba ja som ju odhalila :)

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

skoda ze tie moje kresby vzdy zahodim :)

Jé, hafling, na tom som kedysi jazdievala :)

Inak veľmi pekné. Ja som výtvarný antitalent, vždy som veľmi obdivovala každého, kto dokáže niečo nakresliť/namaľovať vlastnou rukou. A ešte tak, aby to vyzeralo dobre :lol:

dievcata, velmi pekne...aj ked niekedy ide o miernu deformaciu napr nosa v pomere ku tvari ci inych rysov, ale ved nie sme profesionali, ze? :lol:

btw...ano,hafling, aj ja som na nich jazdievala, v Cervenom Kameni po okolitych lukach...jooooj, divokejsie a temperamentnejsie kone som este nezazila, som myslela ze to budu lemry lemrave /ale vsak ako si naucis, tak mas.../

a ako som tak kukla, je to spred 5 rokov, hehe, parada :)

btw...joj,ako by som rada kreslila, ale vobec teraz nemam cas nieco take robit :)

tak aspon sa budem kochat vasimi vytvormi ;)

dievcata, velmi pekne...aj ked niekedy ide o miernu deformaciu napr nosa v pomere ku tvari ci inych rysov, ale ved nie sme profesionali, ze?

ale veď to nik nemusí vedieť, že niečo nie je tak, ako má byť... môžme sa tváriť, že PRÁVE TAK TO MALO BYŤ :lol:

teraz sa toľko v umení experimentuje, že to v pohode môžme tvrdiť :)

no i s chybami sú všetky tie obrázky pekné :)

juuuj, ako ste ma teraz navnadili, hned by som zobrala ceruzku a sla kreslit :lol: mam jednu rozrobenu kresbu, ktoru by som chcela dokoncit :)

• 2 weeks later...

vsetky prace su fakt nadherne... ale mna by zaujimala jedna vec... preco kazdy ked kresli zenu, tak jej nakresli bradavky, ktore jej stoja? to co je kazdej zene na tych aktoch zima, alebo je vzrusena??? ja len tak, toto ma napadlo...

• Upvote 1

dobra otazka :lol:

nikdy som o tom neuvazovala, ale fotky z ktorych som kreslila boli proste tak odfotene, tak preto to tak mam aj ja :) nie je za tym nic viac ani nic menej :)

dobrá otázka, ale zdá sa mi, že odpoveď je celkom jednoduchá ...

odhliadnuc od maliarov, ktorí maľujú veci "naopak" - alebo prirodzene ? : ), ženské telo sa maľuje či fotí zvyčajne pre to, čím je : ženským telom ... a jedným z najvýraznejších atribútov ženstva sú prsia a bradavky a zvýraznené sú iste vzrušujúcejšie ...

asi nejde len o vzrušenie, zrejme im nie je ani zima, len sú "ženské" .. také zavŕšenie podstaty ženstva ...

• 5 weeks later...