game Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 trochu rozdelíme témy o kreslení a maľovaní - je ich už veľa, a okrem natlačenia všetkých štýlov a techník do jednej témy aj v Galérii ... maľovanie myšou zostane v pôvodnej téme Viete kresliť, sem sa dostanú kresby klasické - ceruzkami, uhlom, tušom a všeličím, čím sa kreslí na papier a vlastna umelecka tvorba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Akty Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Anjeli biela ceruzka na čiernom výkrese anjeli z mojich poviedok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Portréty autoportrét a Hannibal /Zrodenie/ černoško a Lyra z Pullmanových kníh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Portréty Maťo a nutrinka kreslené perom cez mriežku Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 no kedze nemam scaner, tak je to odfotene digitalom, cize aj kvalitka je taka akasi v poslednej dobe kreslim fixou, ciernou, lebo tu drzim takmer vzdy :lol: jednej zenskej som to videla ako awatar niekde na nete, tak som sa toho chytila...samozrejme ten jej mal na sebe nejake tricko a nohavice, to iba ja som ju odhalila :) skoda ze tie moje kresby vzdy zahodim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 tak si ich odkladaj, sú naozaj veľmi pekné :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Jé, hafling, na tom som kedysi jazdievala :) Inak veľmi pekné. Ja som výtvarný antitalent, vždy som veľmi obdivovala každého, kto dokáže niečo nakresliť/namaľovať vlastnou rukou. A ešte tak, aby to vyzeralo dobre :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Akt Kate Winslet :lol: Maska Japonka Mucha :) Arwiel tie tvoje akty su super :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 och, ďakujem, no nie viac ako tie tvoje... :lol: galantní páni Amélia Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 dievcata, velmi pekne...aj ked niekedy ide o miernu deformaciu napr nosa v pomere ku tvari ci inych rysov, ale ved nie sme profesionali, ze? :lol: btw...ano,hafling, aj ja som na nich jazdievala, v Cervenom Kameni po okolitych lukach...jooooj, divokejsie a temperamentnejsie kone som este nezazila, som myslela ze to budu lemry lemrave /ale vsak ako si naucis, tak mas.../ a ako som tak kukla, je to spred 5 rokov, hehe, parada :) btw...joj,ako by som rada kreslila, ale vobec teraz nemam cas nieco take robit :) tak aspon sa budem kochat vasimi vytvormi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 dievcata, velmi pekne...aj ked niekedy ide o miernu deformaciu napr nosa v pomere ku tvari ci inych rysov, ale ved nie sme profesionali, ze? ale veď to nik nemusí vedieť, že niečo nie je tak, ako má byť... môžme sa tváriť, že PRÁVE TAK TO MALO BYŤ :lol: teraz sa toľko v umení experimentuje, že to v pohode môžme tvrdiť :) no i s chybami sú všetky tie obrázky pekné :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 juuuj, ako ste ma teraz navnadili, hned by som zobrala ceruzku a sla kreslit :lol: mam jednu rozrobenu kresbu, ktoru by som chcela dokoncit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diana3 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 vsetky prace su fakt nadherne... ale mna by zaujimala jedna vec... preco kazdy ked kresli zenu, tak jej nakresli bradavky, ktore jej stoja? to co je kazdej zene na tych aktoch zima, alebo je vzrusena??? ja len tak, toto ma napadlo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 dobra otazka :lol: nikdy som o tom neuvazovala, ale fotky z ktorych som kreslila boli proste tak odfotene, tak preto to tak mam aj ja :) nie je za tym nic viac ani nic menej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted May 29, 2007 Author Share Posted May 29, 2007 dobrá otázka, ale zdá sa mi, že odpoveď je celkom jednoduchá ... odhliadnuc od maliarov, ktorí maľujú veci "naopak" - alebo prirodzene ? : ), ženské telo sa maľuje či fotí zvyčajne pre to, čím je : ženským telom ... a jedným z najvýraznejších atribútov ženstva sú prsia a bradavky a zvýraznené sú iste vzrušujúcejšie ...asi nejde len o vzrušenie, zrejme im nie je ani zima, len sú "ženské" .. také zavŕšenie podstaty ženstva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 nevinný akt Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 kresby z denníka /perom/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 pssssssssssssssst...... ujo a teta Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 dva obrázky znázorňujúce to isté... /mláku/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 žena /maľba/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 včera som nemohla zaspať Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 AKT Moje poznámky zo psychológie a toto som mala v poznámkach z práva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts