Jump to content

Čo a prečo práve počúvate?

bad_guy

Recommended Posts

U nás v TV, Dni mesta Trebišov. Rôzne výstavy, športové aktivity, hudobné skupiny...Boli sme aj včera a perfektne si užili krásne chvíle v príjemnom krásnom prostredí v našom parku. Zážitky, perfektná zábava, spievali sme , tancovali, pohostili rôznymi dobrôtkami. Úžasný pocit, radosť, zážitky, stretli sme sa s mnohými ľuďmi, aj z okresov VT, MI, KE, ako jedna veľká rodina. Priateľsky sme sa rozprávali, bavili sa, spontánne s chuťou usmievali. Hudobné skupiny, speváci, nesklamali, boli úžasní, ozvučenie perfektné...už dnes sa tešíme na ďalšie stretnutie... Je super, keď sa ľudia okrem práce, rôznych starostí, spoločne stretávajú, zabavia, potešia.   

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063971893078

369700256_717614263714297_3229232088051675278_n.png

Fuuuu a kolko zálohovaných fliaš a plechoviek by sa tam dalo nazbierať…

Editácia: Tie kapely sú dobré a počúvam ich aj ja. Tá prvá tá Dora hrali v Gáni a také rockovo prerobené ľudovky majú. Zabavíte sa na to je to dobré.

• Downvote 1

Co to ma spolocne s pesnickami, ktore pocuvas? Padaj do svojich tem primitiv a nice zahlcuj forum svojimi super napadmi sockara. 

• Upvote 1

Už som upravil aby som sa aj témy držal. Tu je ochutnávka: 

Ja tie pesničky už som naživo videl ale dosť ich majú na nete tak idem aj čo to posťahovať aj na bežné offline počúvanie.

Ad. Tomasove rockovo prerobene ludovky: 

Aj ked teda je viac sranda ako muzika, ale zas to nie je az tak uplne off topic temy co prave pocuvame.

• Upvote 1

Zuzana Smatanová, naša slovenská  speváčka, skladateľka.. :flowers:

Keď bola v Trebišove  a zaspievala svoje skladby, potešila svojou  tvorbou, spevom, osobnosťou, človečenstvom, pokorou.. spieva srdcom...  celkovo príjemná atmosféra..

Z S.jpg

Manowar poznám dlhé roky, nikdy som ich nepočúval, ani nemusel, ale singel Warriors of the World United im vyšiel:

Dobre je spracovaná aj táto verzia od iných protagonistov

A aj toto v Hre o tróny

6 hours ago, Sniper said:

Manowar poznám dlhé roky, nikdy som ich nepočúval, ani nemusel, ale singel Warriors of the World United im vyšiel:

Manowar - heavymetalová skupina, silná atmosféra.