Skočiť na obsah

Hlášky Windowsu


Sniper

Odporúčané príspevky

Toto si asi zaslúži svoju tému, lebo predpokladám že by mohlo ísť o dlhý, veľmi dlhý zoznam. Ja neviem čo má XP toto vo zvyku, ale často sa mi stáva že keď chcem odstrániť nejakú nepotrebnú zložku tak mi vyhodí takúto hlášku:

 

Obrázok

 

Všimnite si že zložka nwwia je prázdna, preto nechápem čo za program ju môže používať! Zložka sa nachádza v inej zložke, xerox, to ani neviem odkiaľ sa zobralo.

Takéto hlášky mi XP vyhadzuje veľmi často (netýka sa to iba tejto zložky). Väčšinou stačí keď pozatváram všetky okná resp. ukončím programy, ale sú prípady (ako tento) keď nepomôže ani to. Vyrieši to iba reštart PC.

S takýmto niečím som sa nikdy nestretol pod žiadnym iným Windowsom, iba pod XP. Holt, ktovie čo prinesie Vista.

 

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 20
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    6

  • Polaris

    4

  • Hedgehog

    3

  • baronio

    2

Top prispievatelia v tejto téme

Presne aj ja mam ten subor Xerox a neviem sa ho zbavit. Ale napada ma este dalsia vec, ze skusit ho zmazat v Safe Mode. Co je to za blbost, ze sa to neda zmazat veruze neviem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zložka, ktorá nejde vymazať, hoci je prázdna je v užívaní Windows explorera, pretože ju máš práve otvorenú. Stačí ísť o poschodie vyššie a ide to. Polaris, folder Xerox neviem presne prečo a načo je tam, ale je systémový a máš ho hneď po inštalácii. Ak sa ti nepáči, daj si Vistu, tá ho už nemá.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Polaris teraz si mu dobre dal :lol:

 

Hedge, ten xerox bol len jeden z mnohých. Často sa mi nedajú zmazať ani zložky z D, E, ... a tiež nie vždy platí "Stačí ísť o poschodie vyššie a ide to."

 

XP je v tomto smere pre mňa záhadnejšie ako ME a to je už čo povedať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V Program fajloch tiež nemá čo robiť, kto tam chce niečo len dobabrať... :lol: Systémové súbory majú byť proste len pre tých, čo neškodia... :)

 

Faktom je, že som v XP mal odskúšané, že nejde zmazať adresár s obrázkami, ktoré som práve uložil, kým som neprepol na miniatúry a nenechal ich nakešovať; prázdny adresár tak ako to spomínaš len vtedy, ak som mal z neho naštartovaný nejaký program (stačilo aj zabudnuté DOSovské okno, či obyčajný textový editor). Keď som všetko zavrel, šlo mi to, hoci nepopieram, že Okienka sa kľudne môžu chovať podľa svojich okamžitých rozmarov...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

Neskutočne ma sere tá hláška v prvom príspevku. Chcem presunúť jedno video ktoré som nepozeral jak je rok dlhý a ani za boha ho nemôžem presunúť lebo ho používa iná osoba alebo program!!!

Žiadny Windows ma s touto hláškou nikdy nesral, iba XP!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Adresár Xerox\nwwia , ktorý si uviedol v prvom príspevku, tak ten je systémový a aj keď ho vymažeš (napríklad cez Linux) po novom spustení Windowsu sa vytvorí nanovo.

 

Ale vlastné súbory by sa mali dať vymazať, keď to nejde ani po reštarte skús ešte použiť scandisk.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pre bezne vysvetlenie. Vacsinou sa to stava preto, lebo ten subor mas otvoreny, alebo ti ho uz nejako Windows registruje, ze je niekde aktivny. Skus si to vyhladat cez task manager alebo msconfig. I ked si myslim, ze toto nebude prave to riesenie, ale budis.....Dalsia moznost je potom sa dostat este do SafeMode....Tam to uz myslim, ze zvladnes bez trable.....konkretne na ten tvoj problem by som sa musel asi uz fyzicky pozret, ze co je vo veci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Klikol som do zložky a chcel som presunúť súbor to bolo všetko. XP pindal že súbor sa používa. Nič iné okrem toho že som sa preklikal do tej zložky som nerobil. S počítačmi pracujem 10 rokov na užívateľskej úrovni, zas až tak blbý nie som aby som presúval súbory ktoré práve používam :lol: A ako vravím, ani W95 ani W98 ani W98SE ani WME ma s týmto nikdy neotravovali, iba XP.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

...nejak ma "otravuje" moje XP, presnejšie Automatic Updates for Windows. Mám originál verziu Home, a pravidelne ju apdejtujem. Teraz mi XP našiel 1 update, presnejšie ide o MICROSOFT WINDOWS INSTALLER 3.1, ale po procese inštalácie vyskočí okno s nápisom SOME UPDATES COULD NOT BE INSTALLED... ani by ma to netrápilo, keby to stále nepýtalo tento update a vždy po install nič nenainštalovalo a kvôli tomu nechcem vypnúť Automatic Updates...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 4 mesiacmi...

presne tento program vyuzivam ked sa mi neda nieco vymazat. raz som prepisal subor z jednej hry z koncovky .dat na .exe, spustil, a uz sa viac nedal vymazat. skusil som ho nakopirovat, a uz boli dva subory co sa nedali vymazat.... potom som nasiel Unlocker, a uz no problemos

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...

Mňa vo windowse štve (stále som si na to nezvykol) keď niečo kopírujem z jedného adresára do druhého a čas kopírovania sa správa ako čísla na športke. Skáče to tam hore dole bez ladu a skladu. Nech to radšej už tí machri čo to vymysleli radšej s toho windovsu vypustia a ja budem kľudne spať.

A najväčšiu „hlašku“ čo som zažil vo windowse bola „nápoveda pre nápovedu“.

Niekde som mal aj zaznamenanú plochu s tým ôsmim divom sveta, ale nemôžem to nájsť.

:lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov