Skočiť na obsah

Dobýjanie


Jovzin

Odporúčané príspevky

Ha ha ha a môžu platiť alimenty... Jak som rád že som od toho upustil. Radšej využijem služby profesionálnych spoločníčiek a tým pádom nemusím trpieť veci ako svokra, prispôsobovanoe sa, byť pod papučou, rozvádzať sa, platiť alimenty atď.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takže našiel som dva návody na zoznámenie ako prílakať ženy originálnym spôsobom. Niekde bolo citované že ženy potrebujú bohatstvo, slušnosť, silu a čojaviemčo podobné tak si pozrime inštruktážne videá ;)

 

 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

asi som ešte z nejakého starého sveta, ale práve takým týpkom som jakživ, ani ako mladá a neskúsená cica, nedôverovala.

 

Nuž je to tvoja vec, kde si vrzneš, ak s tým tá druhá osoba nemá problém - ale povedz mi: kde na to berieš peniaze, keď v téme o práci píšeš, že nezarábaš moc, ale že ti to stačí? To celá výplata ide na povoľné slečny? Lebo až som dobre informovaná, tie lepšie, ktoré majú aj nejakú tú lekársku a inú starostlivosť, nie sú z lacného kraja.

Nebojíš sa nákazy? 

 

Asi som zo starého sveta, ale ako životného partnera by som si isto nevybrala chlapca, ktorý chodil za ľahkými dievčatami. Kadečo by som vedela akceptovať, ale toto by mi vadilo. Keby s nejakou chodil predo mnou, tak to je iné, vedela by som mu dokonca aj jednorazovú neveru odpustiť, ale toto je iné. Nevážila by som si ho, a to je dosť podstatné pre seriózny vzťah.

 

I pridám príbeh zo záhrobia.

Chodila som na VŠ a bývala na intráku, naša fakulta bola malá a skoro všetci sme sa navzájom poznali, aj s inými ročníkmi. Najprv bol dotyčný, hlavný hrdina tohto rozprávania, o ročník vyššie, ale potom opakoval a dostal sa do nášho ročníka a dokonca do nášho krúžku. Bol to taký patrón, čo do každého rýpal a rád zapáral do báb, a hlavnou jeho témou bolo, ako si užil minulý víkend na hoteli s - citujem - štetkami - koho to dočerta zaujímalo, nás teda ani zamak - (neskôr, keď sme boli už pár rokov po škole, tak chalani, čo s ním boli na vojne, hovorili, že jeho najobľúbenejšou témou bolo ako si to večer urobil, tak s tým sa nezabudol nikdy pochváliť).

No a tomuto exotovi padla do oka spolužiačka z nášho ročníka, moc pekná baba, slušná a dobrá holka. Tá začala chodiť s jedným tiež spolužiakom, a tento exot si ho vystriehol a vyhrážal sa mu, ale nepochodil. A tú kočku sa pokúšal zbaliť aj tak, že kedykoľvek ju stretol, jej popisoval, s akými k...zas bol. neviem, či si myslel, že tým u nej bude evokovať predstavu veľmi zdatného a skúseného milenca, bez akého by určite nemohla byť, keby to s ním čo len raz okoštovala, ale jedno je isté, že ju nezbalil - a nezbalil ani žiadnu inú...

Pritom to nebol úplný hlupák, keby sa bol inak správal, všetko mohlo byť iné.

Chalan svojím životným štýlom výrazne prispel k tomu, že umrel, keď ešte nemal ani 40...

 

A k tým deckám, alimentom a podobne, ak je chlap normálny, a mal kedy rodinu, ale sa mu manželstvo - partnerstvo - nevydarilo a šli od seba, ostalo mu jedno - nech bola žena akákoľvek, svoje deti miluje a chce sa s nimi vídať, chce im kadečo kupovať, chce sa o ne starať a robí to ako najlepšie vie a dokáže.

 

Poznám teda dosť párov, ktoré sa rozišli a mali deti, niektorí sa porozchádzali v zlom a chlap, aby sa pomstil žene, bol schopný nechať decko úmyselne ochorieť, keď ho mal, a potom s ním bežať k lekárke že aha, v akom stave mi ho moja ex poslala, či kázal ex, aby decká obliekla do starších vecí, že ide s nimi na výlet do lesa, a potom chodil s nimi po rodine že aha, ako moja ex oblieka deti (ešte boli malé na to, aby sa neušpinili vonku, ale dosť veľké, aby to mame vyštrkotali). Ale poznám aj takých, čo ostali medzi nimi korektné vzťahy (našej kmotry dcéra, moja rovesníčka, si vzala chlapíka, mala 2 chalanov s ním, ale neklapalo im to, a tak šli s chlapom od seba, ale chlapovi sa dobre darilo a aj stále darí, tak kúpil svojej jex malý byt a kúpil byty aj svojim synom a zaplatil im školy v Rakúsku a stará sa o nich aspoň finančne. S alimentami si nerobil problémy, platil bez frflania a aj čo to navyše prihodil, nebol z tých, čo si povedia, že radšej by umrel než aby prispel na svoju ex).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A čo hovoríte na dobývanie ženského srdca týmto mladíkom? Spomenul všetko čo treba. Je slušný, má peniaze, zarába, nefajčí, nepije, má silu, že už sa polepšil, myslel aj na deti (vo videu vyššie nad vilmou) takže neni mu čo vytýkať. Tak natočil 3 videá pre ukážku ako ohúriť potenciálne záujemkyne. Tu je to posledné keďže v jednom príspevku môžu byť len dve videá... Vyššie môžete pozrieť tie prvé. A mohli by ste sa vyjadriť (po poctivom pozretí všetkých troch videí) že čo tomu chlapovi chýbalo, čo vynechal, čo robil dobre/zle atď.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ten mladý pán Norbert je zjavne pracovitý chlapec.

že je Róm, a akú má národnosť, nezatají, ale to je jedno - pracuje, pracuje na sebe, šetrí, dokáže hospodáriť s peniazmi, to je všetko fajn.

 

na prvý pohľad a počutie len tak narýchlo:

- chlapec je výnimočne snaživý, pracant, a vie zarobiť, trochu mdlejšieho IQ, ale ani dievčiny nemajú všetky IQ Einsteina, takže to by šlo

- na tieto videá sa ho chytí nejaká vychytralá dievčina, a pokúsi sa ho obrať o peniaze ... možno je od toho chytrejší a nedá sa, povedala by som, že na to vyzerá ... to, čo si sakra ťažko zarobil, si váži hodne, a váži si to, čo sám dosiahol ... podľa mňa si vážne má čo vážiť.

ale aký je človek?

- nepovedal nič o sebe. to, že denne cvičí s činkami, je fajn. znamená to, že zrejme nechľastá ...

- číta vôbec noviny? pozerá telku? správy? je v obraze aj mimo práce? dá sa s ním rozprávať?

- je veľmi ťažko posudzovať čo akej "kaste" dievčat pasuje ...

- možno je až priveľmi "dobrý".

istá skupina dievčat má radšej trochu hulvátov ... najprv si vyberajú darebákov, nechajú si spraviť pár detí, potom zistia, že ho nezmenia, a až potom hľadajú zabezpečených dobrákov, ktorí im pomôžu ich vychovať ...

- chce len ženu, alebo by si ju vážil? alebo ktokoľvek, len nech je žena? pripustil by ju k svojim nasporeným peniazom? vydeloval by ju? podľa čoho by vyberal nádejnú partnerku? nevieme ...

 

ale to všetko je veľmi veľmi rôzne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Veľmi pekne napísané... O sebe pobedal akurát že nechlastá a nefajčí. Má rád erotiku čo z etického hľadiska by sa nemalo spomínať hneď v inzeráte alebo na prvých rande, ale to je etika, ale ženy ruku na srdce ktorá žena nemá rada poriadne milovanie?!? On je len úprimný. Tým že prezradí verejne aj adresu, rok narodenia a hlavne že má úspory znamená že asi nemal skúsenosť so zlodejmi čo by to mohli zneužiť a zlatokopky detto. Ale na tomto treba popracovať či on či ja že nestačí len sebaprezentácia že som slušný, pracujem, nepijem atď... Ale aj také otázky že aký typ ženy hľadáme, ako si predstavujeme budúcnosť... Nechať hovoriť aj ženu. Povaha ako taká ale tú asi vyčítate z reči tela atď. Sú veci na čo prídete časom, že napríklad som dvoril a až po nejakom čase ked sme už spalu vedľa seba vyšlo najavo že chrápem a jej to hrozne prekážalo...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game to napísala úplne presne.

na to chrápanie existuje taká malá žltá vec, dá sa to kúpiť v lekárni a strčí sa to do uší...dosť účinné!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

hehe, kedysi ešte keď som bola decko, sme šli aj s rodičmi na návštevu k môjmu najstaršiemu bratrancovi, ktorý mal mladú manželku a malú dcérku. Bývali v malom byte, spali sme vbšetci v jednej miestnosti. no a on strašne chrápal, to bolo čosi zúfalé, a nijaké cmukanie nepomáhalo, mľaskali sme na neho, cmukali, nič...strašné čosi. A z čistého zúfalstva sme začali spievať Internacionálu...chrápanie prestalo. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tomáš, aký rozdiel je medzi videami v týchto dvoch tvojich príspevkoch? :neviem:

https://www.freespace.sk/tema/2108-dobýjanie/?p=225714

https://www.freespace.sk/tema/2108-dobýjanie/?p=227043

 

Podľa mňa žiadny ... jedná sa o duplicitné video.

Už mi z toho vychádza iba to, že Norbertovi Lakatošovi robíš reklamu. :smile2:

Aspoň ti za to zaplatí?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie už som nepamätal ktoré videá som sem dal po týždni už zabudnem. Má štiri a mne sa páčili. Vysvetlil všetko na čo idú ženy a tak... A nerobím si z toho srandu. Akurát len to na konci pokazil keď povedal že ženy majú ísť k nemu a ešte aj ulicu majú hľadať a keď nevedia majú sa spýtať na obecnom úrade. Ženy viaceré mi potvrdili že to chlap má ísť za ženou a chlap má vyhladávať ženu ináč je tam všetko OK... Že je slušný nepije nefajčí že je najlepší muž dobre zarába má auto vodičák ale zároveň je aj ,,bad boy" čo ženy potrebujú lebo moc slušák je za považovaný za trtka ale čistý bad boy je zase hulvát takže ženy chcú takýchto chlapov že diabol v tele anjela...

 

 

A všimnite si drobné rozdiely tam sú lebo má 4 nahrávky a ide o podstatu čo tam vysvetluje. Je to tak až na niektoré detaily. Je tam čo ženy chcú, na čo ženy letia, aký treba byť aby vás ženy lúbili atď. Teraz je to kompletné sú tu všetky 4 nahrávky popozerajte a učte sa :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov