Skočiť na obsah

DUKLA Trenčín - Liaheň Talentov


tomassi

Odporúčané príspevky

JJ, už dávnejšie som čítal, že keď bol zápas Hviezd NHL tak tuším tam hrali 6 Slováci a myslím že všetci mali niečo s Duklou spoločné. Dokonca vraj sa nejakých fanúšikov pýtali aké mužstvá zo Slovenska poznajú a okrem Dukly už nepovedali nič :lol:

 

Len je veľká škoda že veľa talentov z dorastu a juniorov Dukly ide do NHL. Keby neodchádzali tak by sme mali reálnu šancu každú sezónu hrať vo finále.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No to vieš

ak sa naskytne o i najmenší náznak šance, že by sa v zámorí mohli presadiť je veĺmi ťažké povedať nie

 

možno by pomohlo aj keby veteráni nehrali Nemeckú, Švajčiarsku, resp. nižšie súťaže na severe EUR a hrali by u nás, aby mali mladý chlani pri kom vyrastať

 

na druhú stranu sa treba zamyslieť, že či by hráči ako Gábor, Demo, Hossovci, Meszo boli na takej úrovni ako sú teraz

 

som sa bavil, keď som čítal, že Trenčania pustili do Sparty vyše 2 metrové nemehlo, ktoré potom odišlo do NHL viacmenej ako atrakcia

tento chlapček je teraz jedným z naj obrancov sveta - Zdeno Chára

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Och, tak to je ina liahen talentov, fakt, samy talent, vsetci jeden ich talent, ktory kedy mali, je davno zabudnuty vo vir-vare hokejovych dejin. Zato hraci Dukly sa nestracali, nestracaju a nebudu sa stracat! Je to hokejove mesto s prepracovanou juniorkou....

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Do dorastu a juniorov Dukly vkladám veľkú nádej. Momentálne to patrí medzi najlepšie čo na Slovensku máme.

Za pár rokov tu bude nová generácia hráčov čo sa bude biť o titul.

 

Inak žiaci Dukly nedávno vyhrali nejaký turnaj v konkurencii 10-tich švédskych a dánskych mužstiev (síce v tomto prípade by sa skôr hodilo napísať chlapčstiev).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

Ako ste si vsimli, extraligovej Dukle sa dari aj v tejto novej sezone. Z desiatich zapasov este neokusila trpkost prehry. Som zvedava, ako dlho bude trvat este tato snura. Dukla je snad najhokejovejsim mestom na Slovensku. Za vsetko hovoria i nase hviezdy, ktorych bolo v Trencine vychovanych snad najviac...Hned "velky" utok - Demitra, Hossa, Gaborik, ale aj dalsi - Marcel Hossa, Meszaros, Radivojevic, Chara, Lintner, Hlinka...Budem teda strasne rada, ked uvidim tento tim aj v lige Majstrov :lol:

a nedarí sa len seniorom, ale aj juniory a dorast vedú tabuľky najvyšších mládežníckych súťaží

aj keď v juniorskej súťaži je to namačkané, dorastenci kraľujú so 6 bodovým náskokom

 

možno sa moje slová môžu stať prehnené, ale faktom je, že práca s TN mládežou by sa dala prirovnať k futbalovej akadémii amsterdamského Ajax-u

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mládežnícky hokej v Trenčíne je už dlhodobo ne vysokej úrovni. V podstate je to už tradícia a preto mnohí ľudia z iných miest dávajú svoje deti práve sem.

 

práca s TT mládežou

Čo je to TT? :lol:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:lol:

Neviem komu hokejová Trnava hrá farmu, možno aj tomu Slovanu, ale to nesledujem.

Čo sa týka futbalu, Trnava hrávala dobrý futbal zhruba pred 10 rokmi, dnes je to poslabší priemer.

:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Chyba Axel. Koľko že to sezón hrával Demo za Duklu kým odišiel za more? aháá až Jednu! Fakt rodený trenčan vychovaný Duklou :lol:

 

Zaujimavé je aj že napr. Zdeno hrával v seniorských tímoch viac za moje mesto ako za Duklu. Ale dajme tomu, juniorka je juniorka.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Gratulujem juniorom Dukly Trenčín k zisku majstrovského titulu!

 

V košickej Steel aréne sa dnes (31.3.2008) rozhodlo o novom majstrovi SR v kategórii juniorov. Do rozhodujúceho tretieho duelu vstúpila lepšie trenčianska Dukla, ktorá sa ujala vedenia gólom Vyletelku. Domáci ale potom stav stretnutia dvomi gólmi Jokeľa otočili. Ešte v druhej časti však zabrala i Dukla, ktorá zvrátila vývoj stretnutia na 4:2 vo svoj prospech. V tretej tretine sa oceliari snažili o vyrovnanie, ale strelecky sa ujala už len strela Mitra od modrej čiary. Trenčianski juniori tak oslavujú svoj šiesty majstrovský titul. Naposledy ho získali v roku 2006.

 

Bronz si vybojovali hráči Skalice, ktorí vyhrali rozhodujúci duel nad Nitrou aj vďaka posilám Jurajovi Mikúšovi a Filipovi Novákovi 6:2.

 

Extraliga juniorov - finále - 3. zápas:

HC Košice - Dukla Trenčín 3:4 (0:1, 2:3, 1:0) - stav série 1:2

Zaujímavosťou je že Trenčania v základnej časti nastrieľali až 259 gólov čo je na počet zápasov (52) priemer 4,98 góla na zápas. Druhá Nitra strelila "len" 216.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Čítal som to ešte na supporters.sk krátko po nehode, ale pokým to nebolo oficiálne čakal som či je to pravda. Je to smutné.

 

Bývalý útočník Dukly Trenčín Michal Mravík tragicky zahynul

Bývalý hokejový útočník Dukly Trenčín Michal Mravík (37) dnes podvečer zomrel pri autonehode medzi obcami Skalka nad Váhom a Kľúčové pri Trenčíne. Jeho Audi TT vrazilo do stromu.

Michal Mravík nastúpil v extralige na 357 zápasov, dal v nej 84 gólov a pridal 150 asistencií, čo mu vynieslo 234 kanadských bodov. V žlto - červenom drese Dukly získal dva majstrovské tituly. V extralige odohral 10 sezón. Prvé dve v drese Dubnice a zvyšných osem pod Hradom Matúša Čáka v Trenčíne.

Ako člen víťazného tímu získal titul aj v roku 2004, čo bola jeho posledná sezóna v profesionálnej kariére.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Aj keby tam bol, tak len do počtu - on bol predsa v tom finále (bohužiaľ) medzi porazenými (kiežby sa toho roku finále zopakovalo aj s tým, že zas by bol on medzi porazenými :lol: )

 

No Kopecký si zaraňajkoval o ôsmej z pohára držkovej, a oslavy padli presne na piate výročie jeho svadby vraj... Kto z nás lepšie oslávi piate výročie? :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov