Skočiť na obsah

Darkman

Odporúčané príspevky

poznas web XDA developers?

jasne ze poznam a ty poznas HTCpediu ? to je original stranka niektorych ROM vyvojarov, ktore su mirrornute na XDA :lol:

 

Povedal by som ze tie dve fora su nadhernym zdromom pre HTC telefony.

 

Predtym som mal Samsung SGH-i900 Omnia, tak som zase chodil viac na MoDaCo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

ja sa chystám na NOKIU C7, hlavne kvôli GPS a dosť zlými skúsenosťami s komunikáciou bluetooth so sadou zabudovanou v aute a inou značnou telefónu ako Nokia...

Má niekto skúsenosti s navigáciou v C7-ke. Ako je to so Sygic?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chcem aj niečo viac-telefonovať :smilieee: a občas niečo odfotiť....

Voĺba pre Nokiu je žial podmienená zabudovanou ťažkou sadou bluetooth v aute, kde napr. LG aj po spárovaní znel ako za záhrobia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pokiaľ ide aj o fotky, tak foťak u C7 je bez AF a take riešenie je na 2 veci.S tym sa fotiť veľmi neda, nech si u Nokie hovoria čo chcu. Tym padom odpadaju aj HTC, ktore fotia zle. Dobre fotia niektore Samsungy, napr. Wave ale na ten je zas (zatiaľ) iba jedina platena navigacia (Route 66). Taktiež Ericssony fotia dobre, ale zas maju stary Android. Najlepšie mi z toho vychadza asi Samsung Galaxy S. Ma to Android, takže akekoľvek aplikacie (aj Sygic) bez problemov a foti to tiež celkom slušne. Kupa telefonu je viacmenej o kompromisoch.

Pokiaľ to však ma byť(musi) Nokia, C7 je dobra voľba. Otazka však je, či nie je zbytočne priplacať za C7, keď C6-01 je v podstate to iste, len ma menši ale lepši displej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Žial, tá nie je v ponuke pre "paušály a firemných zákazníkov". Je tam len C6 a má QWERTY...

Ja to nechcem na profícke fotenie, chcem len niečo lepšie ako mám teraz = NOKIA 6300. Tú mám už 4 roky, lebo som sa ulakomil na LG s lepším foťákom s bleskom, a výsledok bol taký, že som ho ako nový musel venovať synovi, a on mi vrátil moju starú Nokiu :)

Bolo to otrasné, keď mi niekto volal do auta. Ako s truhly.Tvárilo sa to, že to komunikuje, ale akosi nie sú doriešené spätné väzby, čo pri spárovaní Nokie z Nokiou nebol problém.Ešte som uvažoval o N 5230, ale má len 2 Mpi foťák, čo mám teraz, a mám problém odfotiť niečo na stole a poslať rychlo mailom...

A ešte sa ti pochválim...

V časoch, keď bol bluetooth v plienkach, som si urobil do auta možnosť handsfree. Zosilňovač, malý repro zamaskovaný pri spätnom zrkadle, mikrofón využitý v telefóne...A fungovalo perfektne :smilieee:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Uvazujem nad telefonom, ktory bude splnat moje poziadavky, a strasne sa mi nechce googlit :D Kazdopadne, podla toho co som nasiel, nadobudam pocit, ze produkt s mojimi poziadavkami neexistuje:

 

- Android 2.3

- nech to slape (ziadny vozik so 600MHz CPU)

- musi mat max 3,3'' displej so slusnym rozlisenim (ziadne qVGA)

 

pointa - hram sa s kamosovym Nexusom S a som z neho nadseny az na jednu vec - je to hovadska tehla. Moj Samsung Jet nevie 20% z tych veci, co Nexus, ale aspon ho stale mozem nazvat zmestnym, navyse ma nadherny 800x480 AMOLED, za ktorym by mi eventuelne bolo smutno, lebo som si zvykol. Skratka potrebujem kombinaciu mensieho telefonu, slusneho displeja a vykonu aspon na akej takej urovni.

 

Cenova hladina nehra rolu, lebo si potrebujem v prvom rade utvorit obraz o trhu. Ak niekto nieco pozna, sem s tym.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nerataj ale s tym, ze nejaky rozmerovo maly telefon bude mat rovnaku vybavu ako Nexus. Nexus je spicka a vsetky podobne vybavene stroje maju aj podobne rozmery. Nejviac by podla tvojich poziadaviek mohol vyhovovat nejaky Ericsson. Xperia mini, mini pro, Ray, Live with walkman a pod. Amoledu sa vsak nedockas.

V 3,3" tak jedine u Nokie (nie je Android) alebo Samsung Wave, ktory tiez nie je Android ale da sa tam napchat. To je samozrejme na dlhe lakte. Takze tvoj vyber bude kompromisom.

 

Rozlisenie nie je vzhladom k uhlopriecke nutne nejake mega. Napr. ten Wave ma na 3,3" palca rozlisenie ako ten Nexus na vacsom displeji a je to zbytocnost. Je to sice krasne jemne, ale napr. oproti nizsiemu rozliseniu na rovnakom displeji rozdiel velmi nevidno.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://magazin.atlas.sk/techmag/v-zajati-lg-optimus-vyskusali-sme-p990-2x-a-p970-black/749953.html

sice nevyhovuje tvojim kriteriam, ale ak okolo displeja nie su zbytocnosti, tak 4" nie je opacha a rozdiel medzi Androidom 2.3 a 2.2 zistis len pri nejakej specifickej aplikacii

vychadzam z osobnych dobrych skusenosti s LG P970, no ak chces zistit, ktory telefon ma ake zadrhely, tak si prebehni androidforum.cz

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

viem ze sony odrezalo od supportu uz niekolko modelov xperie a tak si tam musia ludia teraz davat novsi android ako 1.5 len roznymi navodmi z xda

takze sony by som moc neveril v tomto

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Už davnejšie oficialne potvrdili, že tam ten Android bude. Takže treba čitať a nie reagovať na zaklade predsudkov. Samozrejme vo vybranych modeloch, ale Xperie tam su. Už to nie je to Sony ako byvalo, že ta podpora tam nebola a predavali telefony so starym Androidom bez upgradu.

 

Oficialny blog Sony: http://blogs.sonymob...ly-april-2012/.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

weirdo

 

Neviem ake mas naroky, ale mobil s androidom 2.3, ked sa dnes u horko tazko vybranych telefonov caka na upgrade 3.0 by som nekupoval. Dnes je tiez bezne HD video a 8mpx fotoaparat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O narokoch pisal vyššie. Android 3.0 na telefone asi ťažko. Keby si čital pozorne, vyššie je odkaz kde sa hovori, že na Xperie upgrade na 4.0 bude. Ta Xperia HD video natačať vie a 8 megapixelov oproti 5 je na telefone teda hrozna vyhra.

A tiež by ma zaujimalo aky iny Android ma kupiť, keď 99,99% telefonov ma Android 2.3. 4.0 ma zatiaľ len par najdrahšich modelov, ktore ale nesplňaju jeho požiadavky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

SE oficialne potvrdil upgrade na ICS pre viacero Xperii vratane tejto.

 

este viac sa mi zacal pacit tento kusok, povazujem ho asi za to najpristupnejsie mojim podmienkam http://www.fony.sk/c...-ericsson-st18i

 

nazory? btw aj pren je potvrdeny upgrade na ICS.

 

dead: fotak ma az tak nezaujima, chcem maly telefon so slusnym displejom a slusnymi crevami. mam pocit ze ta mala Xperia ide presne proti prudu gigantickych telefonov, a Ray ma skvele parametre za skvelu cenu, pricom je stale mensi nez moj Jet.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tak malu xperiu maju v praci asi tri moje kolegyne a z toho dve ju davali 2x reklamovat, slo sice o skorsie modely, no rozhodli sa, ze uz nikdy viac. Problem bol v display + neustalom vypinani mobilu pocas hovoru. Obe mali zhodne problemy. Tretia kolegyna sa zatial nestazovala, ale ta ma predsa len novsi model

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten Ray je defact mensi upgrade Xperie mini, takze v podstate to iste s mierne vylepsenymi niektorymi parametrami. Ono v podstate cely ten rad je na jedno kopyto, len v inom kabate. Takze chyba to isto nebude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Ja teraz rozmýšlan nad kúpou telefónu a nejak sa neviem rozhodnúť. Rozmýšlam hlavne nad Sony Xperia U, jedinou väčšou chybou je tam absencia slotu na microSD kartu a možne ten Android 2.3, ale to sa dá prežiť. Ide mi o to hlavne, aby aspoň ten mobil mal ako tak schopné audio (keďže môj Mp3 prehrávač je už starý a má iba 1 GB kapacitu), no foťáku mi nezáleží, s Androidom už mám skúsenosti, čiže rád by som "zostal" u Googlu...takže prípadne nejaké ďalšie fóny, skúsenosti.../cena do tých cca 280 €/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov