chrust Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ej tu sa začína niejako iskriť,nemám šajn vo co de,tož radšej vycúvam,aby som nvstúpil do niejakého...maglajzu :lol:
aljak63 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nerev tu furt... :lol: :) ... Si mal byt farar ked ta tak velmi bavi sa do ludi starat a vies o nich vzdy viac ako oni sami!!!
aljak63 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Sere ma ze este aj cez vianoce si "niekto" neda pokoj a musi sa do mna starat!!! :lol: Pridavam jeden pekny citat: Kto z vás je bez viny Môže súdiť iných! EDIT: vyzera to ze uz sa uvedomil, takze berem späť
Sniper Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Neskutočne ma irituje to, že viem veľa vecí, ale akosi to neviem realizovať tak aby som mal z toho nejaký zisk. A v realite sa musím živiť veľa vecami čo ma nezaujímajú a nemajú nič spoločné s tým čo ma zaujíma. Toto je hlavná prekážka v rozvoje mojej kariéry.
Nokia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 axel ked si to uvedomujes najvyssi cas to zmenit :lol:
game Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 dni keď sa pekne jedno za druhým do.se.re všetko, aj to čo sa normálne nemôže :lol: na dnes stačilo
valcik Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :lol: neplakaj, game. vďaka týmto zlým dňom človek viac ocení, keď veci znova začnú správne fungovať.
arwiel Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 študenti, ktorí už majú po skúškach a chvália sa tým... :lol:
chrust Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 To vytáčalo v dannej dobe aj mňa :) . Nikdy som nebol žiadny premiant triedy,či dokonca ročníka :lol: .Vždy "zlatý priemer",ale neskonale ma jedovalo ak som bol svedkom debaty dvoch spolužiakov na začiatku skúšobného obdobia,keď sa prsili,koľkože už porobili skúšok v predtermíne. Bolo to nechutné,stupídne a dehonestujúce :) .Najhoršie na tom bolo,že to vo mne vyvolávalo ZÁVISŤ,čo je vlastnosť,ktorá sa u mňa prejavuje málokedy,ale v týchto prípadoch bola proste neodbytná :) Ja som študoval klasickú strojarinu.S čím sa trápiš Ty,arwiel ? :)
Tom182 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 zovsadial pocuvat kecy o nejakom plyne, internet, televizia, radio...akoby sa uz nic ine ani nedialo..vsade len debilny plyn
Aikaterine Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 čo vás irituje? momentálne _absolútne_ všetko
arwiel Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ...že to vo mne vyvolávalo ZÁVISŤ... S čím sa trápiš Ty,arwiel ? hej, aj ja im závidím... a neskutočne... najmä preto, že to síce ani oni nemajú ľahké, ale nie až také ako ja... moji spolužiaci sú na tom približne rovnako... mať 9 skúšok, z toho 8 takých, kde sa fakt musíš minimálne 2 celé dni doslova drtiť, to nie je sranda a myslím, že je normálne, keď už po piatich skúškach, z ktorých som spravila len tri, mám toho plné zuby... a trápim sa so slovenským jazykom, slovenskou literatúrou, ruským jazykom a ruskou literatúrou... a pedagogikou...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ze dva dni :lol: esteze tam je to minimalne.
Mgr. L.E.G. von Trips Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 zle tvarovane lyzicky, ktore sa nepohodlne vylizuju.
Desdemona Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 lol, mať takéto problémy... :lol: a k téme: mňa neirituje nič...treba sa na všetko pozerať pozitívne, aj na zle vytvarované lyžičky :)
chrust Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ... mať 9 skúšok, z toho 8 takých, kde sa fakt musíš minimálne 2 celé dni doslova drtiť, to nie je srandaTak to my sme mali 5-6 skúšok a na každú som sa musel drviť cca týždeň ;) . Ale späť k téme.Mňa dosť irituje neprofesionálnosť profesionálov.U mňa je každý profík v tom obore,za ktorý berie peniaze.... a myslím to od kopáča kanálov až po očného chirurga. V piatok som bol v obchoďáku - v Jednote.Kúpil som okrem iného aj zmrzlinu v takom vedierku a chcel som kúpiť aj kurča.Zmrzlinu som kúpil,ale keď som ju doma otvoril,tak som zistil,že niejaký čas musela byť v nechladiacom prostredí,nakoľko bola taká skleslá,povadlá a beztvará. No a to kurča? To som nekúpil z dvoch dôvodov.Prvý bol ten,že všetky mi boli podmierečné....mali okolo 1,1 kg (to ale nie je problém).Druhým dôvodom bolo,že mali plný chladiací regál týchto mini kureniec a tie čo sa im tam nezmestili,tak boli v prepravke pri tom regáli aby boli akože v chlade. Takže toto mňa ziritovalo v poslednej dobe :lol:..... takéto lapálie ;) . Akurát niejaký pazúr spieva v rádiu........že:"...každá trampota má svou mez..." aj s niejakou heppou to spieva :)... a majú v texte tej piesne pravdu. ..treba sa na všetko pozerať pozitívne, aj na zle vytvarované lyžičky :)...alebo si ju dotvoriť,dotvarovať na svoju... ;) .... na svoje ústa ;)
arwiel Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 sa fakt musíš minimálne 2 celé dni doslova drtiť dobre, tak to upresním: na jednu som sa učila deň a stačilo... na ostatné aby som to naozaj skvelo vedela, týždeň by bol dobrý, ale aj dva by pomohli, na dve aj tri...
arwiel Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 irituje ma keď niekto nechá po sebe fatálny bordel... napr. keď drahý odíde do práce a nechá tu smeti nevyhodené, riady neumyté, telku nevypnutú...
chrust Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Sused.Respektíve susedkyn syn.Večne je tuto vedľa na balkóne a vypaľuje zobák :) .Keď mám otvorené okno,čo je v tomto období furt,tak dym z jeho cígy mi ide rovno do kuchyne.Je to invalidný dôchodca a na tom balkóne je večne.Ako bývalý fajčiar viem odhadnúť,že pri jeho intenzite fajčenia musí vytiahnúť takových,nejmíň 60 cíg denne :lol: .... on je na tom balkóne skoro v kuse.V lete,v zime,len ťahá a ťahá,dymý,chrchle a chrchle.Kedysi hádzal ešte aj vajgle dole na chodník a pľul tam.Ale to sa už odučil.Raz som šiel ráno do práce a trt ho,vedľa mňa dopadol vajgel z hora....skoro mne na hlavu.P..o..m..a..l..y som provokatívne dvihol hlavu nahor,akože som zaskočený,čože sa to deje a odkiaľ to padá.No a ten Smrad sa kľudne opieral o zábradlie balkóna a drzo mi čumel do očí.Je to vypatlaný ######o.P.S.:Zas tam chrchle :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 nemam rad, ked sa na nieco divam a pohnem pohladom dalej, a to zostane na mieste. 1
Recommended Posts