phersu Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 Nehádaj sa keď mám pravda :lol: http://www.martinus.sk/?uItem=18232
tomassi Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 originál sa volá Alice in Wonderland takže je to Alica
pralinka Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 ja to poznam tiez ako Alicu :-) inak ta dnesna matematika, uroven A....jezismarja, co som komu spravila :lol: mam to za sebou, ale netrufam si povedat :)
arwiel Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 už v živote nikdy nechcem vidieť písomnú maturitu!
tomassi Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Sesterka mala z matiky tiež A-čko a vravela, že 90% vedela a zbytok bola spoluprácaale ona je taký stroj na učenie, takže to neberiem ako relevantné info
pralinka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 tak u nas spolupraca nehrozila, nik sa neodvazil co len sa otocit, mali sme tam dozor, a plus aj osobu z maturit.komisie (cize nie z nasej skoly) hold Vazkari nemozu uz ani na maturach odpisovat, to kde sme :lol: mozno by to slo lepsie, ale ja som si pred maturami kreslila, makala na jednom darceku...tos nemozem vsetko stihat :) :)
nutrinka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 tak už viem aj ja svoje termínyanglický jazyk píšem 2.5. slovenský jazyk 9.5.všetko streda, aspoň sa pondelok utorok ulejem už len aby sa z vedenia vyšuchtali aj dátumy ústnej skúšky a budem spokojná. prečo im to tak trvá, na niektorých školách s tým problém nemajú :lol:
phersu Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dnešná generálka bola v poho. Fest ľahké veci tam boli, som to spravil za chvíľu aj sloh bol v poho naskôr som sa zľakol témy, ale potom to už išlo krásne. Téma (Aj ja poznám zaujímavú osobu)
nutrinka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 28.5. 7:30 hneď zostra začínam prvá dejepis 10:15 informatika30.5. 7:50 anglina, idem po najväčšom tupcovi na škole, mi všetci závidia :lol: 10:20 nos 13:00 zaklincujem to slovinou a odchádzam na dlhodobé alkoholické liečenie :) fuj až ma brucho rozbolelo, keď som to včera v škole zbadala. ale aspoň mám dosť v pohode časy a ešte raz budem počuť, že maturita-formalita, tak asi :)
phersu Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Tak dnes som sa dozvedel, že som anglinu sloh spravil na 50%. Na to že som napísal polovicu strany a nehorázne hovadiny, bo tá téma bola nehorázna hovadina to je dosť dobré.
phersu Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Tak obhajobu mám za sebou. Čistá formalita ani nie 10minut a bol som vonku pretože predseda z inej školy dostal pred dvomi dňami infarkt tak zaskakoval náš riaditeľ :lol:. Myslím, že taká dvoječka možno aj jednotka. Len chudák spolužiak ten dostal takú nervozitu nič nepovedal, odpovedal skoro hodinu mu tam vynadali pretože nič nevedel práca na nič gramatické chyby proste katastrofa, asi mu 4 nedajú.
arwiel Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 došli výsledky z písomnej matury... niečo nad moje očakávania, niečo som čakala a niečo bola rana pod pás... ale celkovo dosť zle... hlavne z toho najdôležitejšieho... :lol:
Nokia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 kluud piankoja mam tiez rano jednu fasa tazku skusku :lol:
Andulqa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 drzim paste :lol: ja som presne pred styrmi rokmi ( :) ) 21.5. o takomto case maturovala z anglictiny ;)) uf, ako je to davno :) ;)
Nokia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ja som pred piatimi rokmi o tomto case bol uz zmaturovany ak si dobre pamatam
phersu Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Slovina - za jedna som exceloval, slovenský romantizmus predsedníčak mi vravela že aká škoda že ma nepočula Anglina - za dva, Great Britain som si vytiahol a do######al som si to tým že som do Commenwealthu zaradil aj Írsko a potom mi dávala otázky, že kde sa v Londýne nachádza socha Erosa :lol: to ani neviem že tam je a potom nejaký známe supermarket teraz ho kúpil nejaký Džafa al-fajíd či ako sa volá a kvôli tomu mi dali dvojku svine
phersu Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 A mááááááááááááám to už za sebou :lol: :) ;) ;) :) ;) ;) ;) ;) ;) odborné za JEDNA sedla otázka. Dnes sa bude slaviť mami nečakaj ma už nikdy EDIT Prečo tak málo smajlov sa da použiť
hisham Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nečakaj ma už nikdy moje dievčatko zaľúbené pardon Tak paráda phersu. Už pomaly väčšina ľudí, čo poznám, končí.
Nokia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 no vidite ani to nebolelo :) :lol: a ked vam to niekto tvrdil tak furt ste neverili :)
phersu Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 noo neverili museli sme sa presvedčiť o tom sami a včera som to aj patrične oslavíl a je mi aj patrične zle
Recommended Posts