Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja to poznam tiez ako Alicu :-)

inak ta dnesna matematika, uroven A....jezismarja, co som komu spravila :lol:

mam to za sebou, ale netrufam si povedat :)

Posted

už v živote nikdy nechcem vidieť písomnú maturitu!

Posted

Sesterka mala z matiky tiež A-čko a vravela, že 90% vedela a zbytok bola spolupráca

ale ona je taký stroj na učenie, takže to neberiem ako relevantné info

Posted

tak u nas spolupraca nehrozila, nik sa neodvazil co len sa otocit, mali sme tam dozor, a plus aj osobu z maturit.komisie (cize nie z nasej skoly)

hold Vazkari nemozu uz ani na maturach odpisovat, to kde sme :lol:

mozno by to slo lepsie, ale ja som si pred maturami kreslila, makala na jednom darceku...tos nemozem vsetko stihat :) :)

Posted

tak už viem aj ja svoje termíny

anglický jazyk píšem 2.5.

slovenský jazyk 9.5.

všetko streda, aspoň sa pondelok utorok ulejem

už len aby sa z vedenia vyšuchtali aj dátumy ústnej skúšky a budem spokojná. prečo im to tak trvá, na niektorých školách s tým problém nemajú :lol:

Posted

Dnešná generálka bola v poho. Fest ľahké veci tam boli, som to spravil za chvíľu aj sloh bol v poho naskôr som sa zľakol témy, ale potom to už išlo krásne.

Téma (Aj ja poznám zaujímavú osobu)

• 4 weeks later...
Posted

28.5. 7:30 hneď zostra začínam prvá dejepis

10:15 informatika

30.5. 7:50 anglina, idem po najväčšom tupcovi na škole, mi všetci závidia :lol:

10:20 nos

13:00 zaklincujem to slovinou a odchádzam na dlhodobé alkoholické liečenie :)

fuj až ma brucho rozbolelo, keď som to včera v škole zbadala. ale aspoň mám dosť v pohode časy

a ešte raz budem počuť, že maturita-formalita, tak asi :)

Posted

ale no helca, sak maturita formalita :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Tak dnes som sa dozvedel, že som anglinu sloh spravil na 50%. Na to že som napísal polovicu strany a nehorázne hovadiny, bo tá téma bola nehorázna hovadina to je dosť dobré.

Posted

Tak obhajobu mám za sebou. Čistá formalita ani nie 10minut a bol som vonku pretože predseda z inej školy dostal pred dvomi dňami infarkt tak zaskakoval náš riaditeľ :lol:. Myslím, že taká dvoječka možno aj jednotka.

Len chudák spolužiak ten dostal takú nervozitu nič nepovedal, odpovedal skoro hodinu mu tam vynadali pretože nič nevedel práca na nič gramatické chyby proste katastrofa, asi mu 4 nedajú.

Posted

došli výsledky z písomnej matury... niečo nad moje očakávania, niečo som čakala a niečo bola rana pod pás... ale celkovo dosť zle... hlavne z toho najdôležitejšieho... :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Zajtra idem na to tak držte palce. :lol:

Posted

kluud pianko

ja mam tiez rano jednu fasa tazku skusku :lol:

Posted

drzim paste :lol: ja som presne pred styrmi rokmi ( :) ) 21.5. o takomto case maturovala z anglictiny ;)) uf, ako je to davno :)

;)

Posted

Ja som maturoval až 29.5.

Pred jedenástimi rokmi.

Posted

takto zajtra tomu bude rok... :lol:

Posted

ja som pred piatimi rokmi o tomto case bol uz zmaturovany ak si dobre pamatam

Posted

ja pred dvoma, presne nevim kedy

Posted

Slovina - za jedna som exceloval, slovenský romantizmus predsedníčak mi vravela že aká škoda že ma nepočula

Anglina - za dva, Great Britain som si vytiahol a do######al som si to tým že som do Commenwealthu zaradil aj Írsko a potom mi dávala otázky, že kde sa v Londýne nachádza socha Erosa :lol: to ani neviem že tam je a potom nejaký známe supermarket teraz ho kúpil nejaký Džafa al-fajíd či ako sa volá a kvôli tomu mi dali dvojku svine

Posted

A mááááááááááááám to už za sebou :lol: :) ;) ;) :) ;) ;) ;) ;) ;)

odborné za JEDNA sedla otázka. Dnes sa bude slaviť mami nečakaj ma už nikdy

EDIT

Prečo tak málo smajlov sa da použiť

Posted

Nečakaj ma už nikdy

moje dievčatko zaľúbené

pardon

Tak paráda phersu. Už pomaly väčšina ľudí, čo poznám, končí.

Posted

no vidite ani to nebolelo :) :lol:

a ked vam to niekto tvrdil tak furt ste neverili :)

Posted

noo neverili museli sme sa presvedčiť o tom sami a včera som to aj patrične oslavíl a je mi aj patrične zle