Skočiť na obsah

Chystáte sa na svadbu?


Sniper

Odporúčané príspevky

  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 4 týždňami...

ktohovie, kedysi som poznala pesničku s takýmto textom:

 

Nad Prahou letěla kráva

v křoví zacvrlikal slon

koza je překrásný ptáček

opice snesla citrón.

 

A vraj bez vetra sa ani lístok nepohne :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

a dovolím si upozorniť ctených fórumákov, že dnes tu máme ďalšiu svadbu, možno je v tejto chvíli už aj ženatý...

nech aj jeho okaká nejaký vrabček, šťastie priamo z neba - mladý pán Proteus sa nám potom pekne pochváli, ako si užil tento deň :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

gratulujem :)  :drink:
to sa spraví, to je len prvý šok :)

 

 

a jedna príhoda akoby napísala Vilmuš, zo záhrobia - ja som svoj deň prežívala ako v mrákotách, kým sme nedošli na miesto sobáša, bolo všetko relatívne ok, ešte nás tam zoraďovali, ešte furt bolo ok, ale potom, čo sme tam zostali stáť sami dvaja a za nami spústa ľudí, sú veľmi divné hmly... na áno si ani nepamätám, akurát na to, že sme sa museli podpisovať, a ja som sa musela spýtať, ktorým menom - to si teda pamätám dokonale! ... a triasla sa mi ruka tak, že to vyzeralo ako kocúrov škrabanec : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 Proteus

Gratulujem  :) :drink:

 

:) aj my sme si priali pred x rokmi svadbu v úzkom kruhu svojich najbližších,  naši rodičia pozvali celú famíliu, ktorú sme s manželom ani poriadne nepoznali ..  :P bolo nás 250. svadba bola v auguste, leto horúce, cestou na úrad nás pristihol dážď, aj sme zmokli, v sále horúco, bez klímy, boli sme radi, keď bolo redovoch a mohli sme byť my dvaja.  ešte mesiac po svadbe sa mi stávalo, že som sa do telefónu v práci,  predstavovala svojim rodným priezviskom, kým som si osvojila to naše, moje.  Darček od šéfa a spol slúži dodnes, pekná tanierová súprava.   Keď  sa ženil náš syn, tak počet hostí si určil on s nastavajúcou.  Tak to bolo skvele. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

gratulujem novoženáčovi ! Prajem spokojný život vo dvojici a čím prv aj s potomstvom :)

 

Ja som v tomto privátnom klube už vyše 35 rokov. pamätám sa, že som sa stále smiala, aj vtedy, keď nevesty zvyknú slzy prelievať, ja som sa smiala od ucha k uchu. Mali sme veselú svadbu. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...

Chystám(e) sa na svadbu na druhý víkend. Bude sa ženiť synovec môjho manžela, náš junák :) prezývku má "konopa", zdedil ju po nebohom  dedkovi, mojom milom svokrovi. škoda, že svokrovci, už zomreli..

môj manžel pochádza zo šiestich detí, sme pekne rozrastená rodina... páči sa mi ako sa vieme stretnúť, porozprávať, zabaviť,  a to  nielen  na svadbách, kedykoľvek, a je nám spolu pekne... držíme spolu, každý z nás má aj rôzne problémy.., pomáhame si navzájom, radi si  spomíname na časy minulé, keď žili rodičia a   deti boli ešte mladšie ... teraz sa navzájom tešíme už z dospelých detí, poniektorí už aj z vnúčat... som rada, že pred x rokmi som mala to šťastie, vydať sa do tejto rodiny. :srdiecko: mám veľmi dobrého, milujúceho manžela..,  a  som vďačná aj za každého človeka z rodiny.. 

 

myslím si, že kľudne by mohla na svadbe zaznieť aj táto skladba "Konopa, konopa"  :)

  https://www.youtube.com/watch?v=mNJ9QmOMEqg

 

výber skladby si samozrejme zvolia ženích s nevestou podľa ich priania..   :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov