Skočiť na obsah

Chystáte sa na svadbu?


Sniper

Odporúčané príspevky

táto svadba mi je nesmierne sympatická :)

ženích a nevesta sa neberú priveľmi vážne, primerane okolnostiam, postavám a podobám je to dokonalé, a svadobníci sa krásne prispôsobili ... táto britská svadba 44 a 39 ročného páru, ktorý sa pozná 8 rokov, sa mi vážne páči :)

 

post-3-0-72653700-1388085042.jpg  post-3-0-29142600-1388085044.jpg

 


"Mé sestře diagnostikovali rakovinu prsu, byl jsem z toho v šoku. Chtěli jsme udělat něco, co vzbudí pozornost a povzbudí lidi, aby šli na vyšetření," řekl Gibbs deníku Daily Mai.

 

shreck a fiona - peniaze z darov dali na výskum rakoviny

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Tohto roku  nie, ale syn má priateľku... :)  tak možno už o  rok? :) mám z nich nesmiernu radosť, lebo práve včera večer  šťastne prileteli z Vietnamu..., živí, zdraví.. juj,  ale sa teším! moje  šťastie... :priatelia:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jéj ! aj náš syn sa už pozná s priateľkou toľko :lol: celú výšku na Architektúre, plus súčasnosť... to je super! hlavne nech im to klape. ich šťastie, aj naše šťastie. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Manzelstvo nech si robi kto co chce - ja osobne logicky a prakticky - tolerujem aj inych(vsetkych)-ale chapem co sa nechcu - nemozu - je to nevyhodne zobrat - je vdova co ma nejake socialne benefity po strate predchadzajuceho manzela.  Iste je aj kopec  udalosti ktore nepoznam. 

 

Ja to vidim tak - ja hram na jednu stranu  - jednu mincu - ci na svoj zvazok s mojou zenou - ja som problem  - mat svatbu - ci manzelstvo nemal a bol som rad. Keby som si to aj nezelal - vtedy - dnes by som tu radost svojej zene spravil - kludne aj dnes.

 

 

Je to mozno jedno a je -  je  - ja si svoj zivot predstavujem v podstate takto ako ho zijem. V manzelstve.  Bodka.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

jedna vynikajúca svadobná fotografia ... keď ju uvidíte, zrejme vám okamžite napadne jeden starý film ... napadne správne, ona je tak štylizovaná schválne  :)

 

- presne tak bola táto fotka myslená, aj vyhrala r. 2013 súťaž o najlepšiu svadobnú fotku http://atkinsgallery.squarespace.com/ ... je taká dobrá, že odvtedy zaplavila net ...

 

už viete, ktorý je to film ? :)

 

post-3-0-07854900-1428776847.jpg

 

Na sever severozápadnou dráhou Alfreda Hitchcocka :)

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vcera sme dopijali,koncili a prisiel ku nam este mladsi - 22 rokov - hned mi bolo jasne chalan z kopcov. Siroky - drevorubac. Mal taku stavbu tela. Mal o desat rokov starsiu partnerku(cesku?) - ci to mala vsetko vymyslene - je to jedno - ta zenska mi dala dvakrat pusu a o nic som sa nesnazil.

 

Len prihoda- stalo sa - dovalil som sa domov a pochvalim zene,ze som sa bozkaval s Ceskou. Zena namosurena ze ju budim a este s touto informaciou.

 

Ale moja manzelka sa chce bozkavat - sme sa rozlucili- na aute stiahnute okno a povie chce pusu - ako to riesit? Stiahnut okno sa da ale aj tak si nedas normalnu pusu - ano otvoril som dvere - zasluzila si.

 

A potom neskor prisla pre auto - vyzdvihne dceru.... a zase chce pusu - OK -isiel som odhodit spak do kontajnera a sa musel vratit - chcela pusu - a ja ze coma stale otravujes? A ona , cesku vies bozkavat a mne sa nevenujes. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Tak sa teda veru chystame na svadbu :D Vydava sa darkova sestrenka, netradicne "na luke zelenej" v jednej dedinke na strednom slovensku :) a ja chystam svadobne odevy :D tesim sa, pretoze na takej netradicnej svadbe som este nebola ..nevesta bude mat saty po mamicke a tuniku, zenich bude v aerosoftackom oblecku :) kto je sermiar bude v dobovom 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

také svadby vonku bývajú super. kedysi ešte prv ako som spoznala Flinstona, som bola v Spišskom *Podhradí na takej tradičnej dedinskej svadbe, bola tam snáď celá dedina, ale bol to úžasný zážitok, veselili sme sa celú noc, celú noc sa tancovalo, spievalo, a zaujímavé, že to síce bolo na Východe, ale nikto nebol sťatý "pod obraz" - neuveriteľné!!! Asi každý vytancoval, čo predtým vyslopal. Skvelý zážitok. Určite si aj vy užijete.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

chystam, veru chystam...sa tesim velmi..idem na svadbu po dlhych rokoch, kedze som vo veku..deti sa este nezenia a  okolo mna su same stastne vydate a rozvedene osoby... :zubiska:

 

a hla ho..motyka vystrelila  idem na svadbu kamoske..uz na jej druhu :P ..a kludne pojdem aj na tretiu :agree:

trocha blazinec..svadba cez tyzden..a povodne sa volala X potom Y po rozvode znova X a teraz bude Z...nooo sranda su taketo tradicie

 

malo by byt horuco tak si vezmem moje retro saty so spodnickou..furt si hovorim, ze tam ma nik nepozna :zubiska:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

suhlasim, svadba cez tyzden ma svoje vyhody, hlavne v piatok :)

Svadobny par aj svadobcania sa zobudia v sobotu rano, resp. niektori mozno az naobed a maju este dva dni na danie sa dokopy.... a svadobny par ma moznost na stravenie prveho spolocneho vikendu, este si spravit niekde vylet :)

 

Horsie je to pre svadobcana, ktore vsetci kamarati sa zblaznili a v jednom roku sa zenia...mam par kamosov, ktori mali minuly rok co robit...zabavat sa do skorych rannych hodin v piatok na jednej svadbe a hned nato byt ruka hore na dalsej svadbe v sobotu. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som na svatbe tiez nebol dost dlho- po mojej na ziadnej- nova doba- nik ti nevrati ... - nik si to ani neuvedomi.  Tato mlada generacia(ci nova doba) je pre mna nieco uletene.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

moja dcéra mala na svadbe aj kamarátky a kamarátov z ich partie, a aj ona im chodí na svadby. nedávno sa vydávala jej kamarátka z detstva, boli tam aj s manželom a malou. Vraj malá potom aj spala, tak sa aj zabavili jaksapatrí. Ponúkali sme im, že im ju postrážime, ale chceli ju vziať so sebou. (Bolo to asi 200 km od nás).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

áno,  chystám, teraz najbližší víkend...  dvaja milí ľudia sa rozhodli spečatiť svoju lásku svadbou. :)

 

ešte som na svadbe na rusnakoch :)  nebola, ale veľmi sa teším,   pripravujem sa na svadbu aj  takto :yes_yes:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

 iskra v septembri žení syna :) svadba bude v úzkom kruhu rodiny.. u nevesty v Prahe.. ten čas tak neskutočne letí! :) svadobná mama,  budem mať synov aj dcéru..  :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no hlavne budes Svokra  :zubiska: ..blahozelam, samozrejme :agree:

 

blahoželám, nech vám všetko vyjde :)

 super svokra iskra  :happyroll:

Ďakujem dámy za blahoželania. :)  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 1 mesiacom...

:) svadba sa blíži. milé starostí. práve si prezerám  svadobné oznámenie, zákusky sú objednané, srdiečka ma ešte čakajú upiecť, zo Slovenska berieme len málinko,  nejaké klobásky, syry - korbáčiky, nite,

 na prípitok kvalitné Tokajské   :drink: a samozrejme aj  slovenskú domácu

 

inak, všetko  zabezpečujú v Prahe.  :) po svadbe nás čaká aj pohostenie na Slovensku,  zákusky máme  objednané, aj tortu.  objednala som jednoduchú tortu bielu s decentnou ozobou, málo kvetiniek.

v jednoduchosti je krása!

 

 už mám  šaty pre svadobnú mamu, sako, lodičky, kabelku a doplnky. manžel so synom, sa už len tiež  nahodia. 

 

 náš syn   :) nám poslal  fotografiu, na ktorej je upravený ako bude vyzerať vo svoj svadobný deň .. dojalo ma to..   :nalicko:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov