Vilma Flinstonova Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 v mojom veku by to už bol zázrak...ale je to blízko dátumu môjho narodenia. :)
chlapeczjuhu Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 Hah, na tejto sa smejeme doteraz. Okakal ma vtak a rovno na ruku :-))))... 1
chlapeczjuhu Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 Este dobre ze nelietaju kravy :-))) ...
Vilma Flinstonova Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 ktohovie, kedysi som poznala pesničku s takýmto textom: Nad Prahou letěla krávav křoví zacvrlikal slonkoza je překrásný ptáčekopice snesla citrón. A vraj bez vetra sa ani lístok nepohne :) 1
game Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 a dovolím si upozorniť ctených fórumákov, že dnes tu máme ďalšiu svadbu, možno je v tejto chvíli už aj ženatý...nech aj jeho okaká nejaký vrabček, šťastie priamo z neba - mladý pán Proteus sa nám potom pekne pochváli, ako si užil tento deň :)
Popular Post Proteus Posted February 2, 2019 Popular Post Posted February 2, 2019 Caute, tak uz som v novom klube, zenacov. Svadba bola malicka, 7 hosti. Prisli ma podporit kamarati, byvali spolubyvajuci a dokonca moja sefka.Obrad bol rychly, povedal som spravne slovo :DDali sme si dobru veceru, zakusky boli super a torta eate lepsia. Som z toho trochu v ri.i,ale zvykam si... 6
chlapeczjuhu Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Gratulujem!!!Nebud z toho v riti, vsak sa nic nezmenilo.Ja som cital ze ta prisla podporit aj tvoja stetka :-) ...
Proteus Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Tak dik, vraj stetka :DZvykam si na oslovenie manzel. Je to iny pocit, taky iny. No vsak 37rokov slobodny...
game Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 gratulujem :) :drink:to sa spraví, to je len prvý šok :) a jedna príhoda akoby napísala Vilmuš, zo záhrobia - ja som svoj deň prežívala ako v mrákotách, kým sme nedošli na miesto sobáša, bolo všetko relatívne ok, ešte nás tam zoraďovali, ešte furt bolo ok, ale potom, čo sme tam zostali stáť sami dvaja a za nami spústa ľudí, sú veľmi divné hmly... na áno si ani nepamätám, akurát na to, že sme sa museli podpisovať, a ja som sa musela spýtať, ktorým menom - to si teda pamätám dokonale! ... a triasla sa mi ruka tak, že to vyzeralo ako kocúrov škrabanec : )
Proteus Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Nieco podobne dnes zazila moja manzelka. Zacala premyslat, ako sa vlastne pise moje priezvisko :D nakoniec to dala na jednotku. Zvykam si. Tesim sa.
Sniper Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Gratulujem. Len dúfam, že keď tam prišla šéfka, tak si si porád vyžiadal zvýšenie platu, však hádam nie je taká suka, že by ti V DEŇ svadby povedala Nie :D
Proteus Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Dakujem. Priznam sa, buduci tyzden je vyplata, sam som zvedavy, ci nieco na paske bude. :)
iskra Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 ProteusGratulujem :) :drink: :) aj my sme si priali pred x rokmi svadbu v úzkom kruhu svojich najbližších, naši rodičia pozvali celú famíliu, ktorú sme s manželom ani poriadne nepoznali .. :P bolo nás 250. svadba bola v auguste, leto horúce, cestou na úrad nás pristihol dážď, aj sme zmokli, v sále horúco, bez klímy, boli sme radi, keď bolo redovoch a mohli sme byť my dvaja. ešte mesiac po svadbe sa mi stávalo, že som sa do telefónu v práci, predstavovala svojim rodným priezviskom, kým som si osvojila to naše, moje. Darček od šéfa a spol slúži dodnes, pekná tanierová súprava. Keď sa ženil náš syn, tak počet hostí si určil on s nastavajúcou. Tak to bolo skvele. 1
doll Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Gratulujem. Ešte nejakého drobca ;) Pošli foto, už sme si tak zvykli :P
Vilma Flinstonova Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 gratulujem novoženáčovi ! Prajem spokojný život vo dvojici a čím prv aj s potomstvom :) Ja som v tomto privátnom klube už vyše 35 rokov. pamätám sa, že som sa stále smiala, aj vtedy, keď nevesty zvyknú slzy prelievať, ja som sa smiala od ucha k uchu. Mali sme veselú svadbu.
Proteus Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Fotku malej este nemam. Zatial je manzelka v 7mesiaci :)Ci zo svadby by ste chceli? :) 1
game Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 samozrejme, iďme pekne po rade, najprv svadobné :) ;)
Sniper Posted April 23, 2019 Author Posted April 23, 2019 Brácho by chcel na svadbu od Franka Sinatru "My way" (okrem iného), ale ja rozmýšľam, že mu tam do playlistu picnem tú verziu od Sex Pistols. Čo vy na to? 1
member2793 Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 axel, máme aj SK verziu :thumbsup: toto by som navrhoval aj ako slovenskú hymnu ... je to určite aktuálnejšie ako Nad Tatrou ;)
iskra Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Chystám(e) sa na svadbu na druhý víkend. Bude sa ženiť synovec môjho manžela, náš junák :) prezývku má "konopa", zdedil ju po nebohom dedkovi, mojom milom svokrovi. škoda, že svokrovci, už zomreli..môj manžel pochádza zo šiestich detí, sme pekne rozrastená rodina... páči sa mi ako sa vieme stretnúť, porozprávať, zabaviť, a to nielen na svadbách, kedykoľvek, a je nám spolu pekne... držíme spolu, každý z nás má aj rôzne problémy.., pomáhame si navzájom, radi si spomíname na časy minulé, keď žili rodičia a deti boli ešte mladšie ... teraz sa navzájom tešíme už z dospelých detí, poniektorí už aj z vnúčat... som rada, že pred x rokmi som mala to šťastie, vydať sa do tejto rodiny. :srdiecko: mám veľmi dobrého, milujúceho manžela.., a som vďačná aj za každého človeka z rodiny.. myslím si, že kľudne by mohla na svadbe zaznieť aj táto skladba "Konopa, konopa" :) https://www.youtube.com/watch?v=mNJ9QmOMEqg výber skladby si samozrejme zvolia ženích s nevestou podľa ich priania.. :)
iskra Posted April 13, 2024 Posted April 13, 2024 Áno, chystáme sa na svadbu v máji, bude sa ženiť krstný syn, jeho snúbenica je dcérou môjho spolužiaka ešte zo ZDŠ, milé prekvapenia, môj bývalý spolužiak ma každý rok na Veľkú noc chodil tiež olievať, a na druhý deň s kamarátkami aj ja jeho .... pekné spomienky... teraz sa stretneme po rokoch na svadbe, budeme rodina...ich dcéra a náš krstný syn, spoja svoje životy v manželskom zväzku... Prajem im, veľa vzájomnej lásky... Tešíme sa už na svadbu.
iskra Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Naši šťastní mladomanželia, krstný syn s manželkou ♥️ 1 1
iskra Posted July 31, 2024 Posted July 31, 2024 Áno, chystáme sa na svadbu, sme pozvaní na svadbu 17. augusta, žení sa náš zamestnanec. Tešíme sa, je nám cťou .
Recommended Posts