Skočiť na obsah

Pročko vs. Mojsejovci


RoSo

Odporúčané príspevky

tento ksicht mi je chvalabohu úplne neznámy ... :lol:

 

dnes to išlo prvýkrát na obrazovke, v pozadí mám občas zapnuté správy, dnes to bola joj ... išli dve rôzne upútavky, pred športovými správami a po ... mojsej zakaždým v inej strakotine poobliekaný.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 51
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • game

    11

  • Sniper

    10

  • secretka

    4

  • doll

    3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené obrázky

Vidím že sa zas chystá nejaká kravina.

 

Akurát dnes som v nejakom bulvári čítal že Pročko je už navždy out. Tá "aféra" ako nachytal Mojsejovcov mu na kariére natoľko uškodila že sa postupnme stratil. Myslím, že už bolo načase. Všetkého veľa škodí.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mojsejovci budu...Procko konecne zdochol ( i ked bolo dobre NNN, ale ako uz bolo poznamenane....co je vela, to je vela a uz to je skorej chudacik, nez vazeny moderator...teda ak nim niekedy bol ).

 

Mna skorej zaujala ta vec, ze vobec sa ukazali Menzesovci v JOJke, AJ po takej medialnej hanbe, aku si zasluzili......divim sa vobec, ze su na obrazovke a uz som, myslel, ze uz to bude nadobro koniec. Nemaju svoju hrdost a este budu kydat pitchoviny, ktore nikoho nezaujimaju.

 

Priznam sa ale...rad si to kuknem, pretoze sa mozem aspon na tom zasmiat....je to pekny paradox, ale takto aspon zistim, ze kam to az zajde. Vskutku vela ludi som zistil, ze je strasne sprostych. A neda mi to sa na to kuknut, len aby som sa na tom pobavil.......samozrejme, ze si to kuknem z archivu....este to tak, aby som musel byt doma a to kukat v priamom prenose......

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...
  • Pred 7 mesiacmi...

Haha, toto je dobré :lol:

 

Polícia zadržala kontroverznú podnikateľku Mojsejovú

 

Polícia zadržala kontroverznú košickú podnikateľku Noru Mojsejovú, ktorú údajne podozrieva z daňových únikov. ... "Noru Mojsejovú sme zadržali pre podozrenie z daňových únikov. Momentálne je v cele predbežného zadržania," citoval cas.sk svoj zdroj.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toto je ešte lepšie :lol:

 

Kruté správy pre Mojsejovú: Hrozí jej 15 rokov natvrdo

 

Tvrdému trestu sa zrejme nevyhne! Vyšetrovateľ Úradu boja proti korupcii Prezídia Policajného zboru obvinil košickú podnikateľku Noru Mojsejovú (51) a Dušana K. (45) z trestného činu podvodu. Pri finančných machináciách totiž vraj spôsobili škodu viac ako 760 000 eur (22 800 000 sk). Nore hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov!

zdroj

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

neviem kam to dať a tento pár si novú tému nezaslúži :lol: tak to dávam sem

 

Norika Mojsejova podáva žiadosť o rozvod lebo Braňo / roka/ Mojsej sa zase opil do bezvedomia :)

 

takže môžeme kľudnejšie spávať, Norika na Vianoce omilostila Branka ...

 

Cez sviatky ho vezme na milosť! Braňo Mojsej nebude musieť Vianoce tráviť na psychiatrii, ale užije si ich so svojou ešte stále manželkou Norou.

 

„Už mám pripravený umelý stromček vysoký 2,60 metra a menu bude klasické. Kapustnica, ryba a zemiakový šalát,“ dodáva Nora.

 

tééééda ! :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

Pročko je ktoviekde, ale Mojsejovci aj osve a po jednom stíhajú ...

 

nedajte sa priveľmi znechutiť, ale hľadala som videá toho operného talentu z Talentu, a natrafila som na Noru a príslušné informácie o relácii Kapor na torte, čo podľa toho, čo sa o tom píše, je zrejme vrcholom sezóny tv Joj, bez debaty a bezpochyby ...

pozrela som tv správy, a zachytila som niekoľkokrát dôležité info, že relácia s varením Nory u nej doma a s tým, čo sa u nej za škandál prihodil sa, bude pre veľký záujem divákov opakovať dnes o desiatej ...

ináč viete o tom, že Braňo je zasa v alkohlickom kole, našla som jeho šesťprstú aj normálnu nohu na videu, nafingovali na neho prostitútky, Nora sa s ním rozvádza, už zasa, a ... tak, aby sme vedeli, čo je práve téma, nie že nepôjdeme s dobou ... :(

 

všetko je tu, pekne jedno za druhým

 

z hlboka dýchať :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mala pravdu, ale myslim si ze lud je natolko inteligentny ze to pochopil aj sam, nebolo potrebne aby sa zas a znova pchala do televizie a celkovo, vobec nebolo potrebne toto trapne rozculovanie sa...holt urazene ego..fiasko :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

myslím, že toto je s ňou, alebo s nimi ten najväčší problém ...

mať v dome vyhorenú pornohviezdu, ktorá domácu pani roznosí po bulvári, a má nejapné poznámky, je jedna vec ... ale prečo sa nora musí stále správať pred kamerami ako sedliačka z dolného konca ? aj keď má pravdu ... no iste, mojsejovci, to je ich značka, takmer som zabudla : )

nahodí sa do kresla v zlate a v celej kráse, je uspokojená, bulvár je uspokojený, divák je uspokojený, a tv má čo na prianie divákov opakovať a sledovanosť stúpla ... zrejme : ) nora to vie dávkovať : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pani Máziková... Pani Máziková, stará kreatúra, sedemdesiat rokov už má, či ja neviem koľko má, vypila päť pohárov vína pred tým ako začala jesť...

... ona povie, že to nemalo chuť. Prečo mi to tu nepovedala? Prečo tu liezla do riti "aké máš pekné šaty, aký je pekný dom, jedlo bolo to ..." no bolo to super, bolo to super jak ona hovorí, mala mi povedať "bolo na na <>, nebolo to dobre", ale netreba vychlastať päť pohárov vína pred tým, víno sa pije po jedle, to by tie celebrity všetky mali vedieť

:(
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

Procko sa uz z televiznych obrazoviek stratil asi definitivne, ale nezna, krehka, mila, skromna a jemna Norika sa na obrazovky vratila opat. :)

Ceski divaci asi nemali moznost vediet, kto Norika je, tak sa im predstavila v Show Jana Krause, ale tam skutocne nejakou pohromou nebola.

Videoarchiv TV Prima, relacia z 21.1.2011

 

TV JOJ v spolupraci s TV Prima pripravili velku sou, program "Sefka", ale to v Prime asi v tom case vobec netusili co za pohromu ich to caka. :D

 

V Cechach vsak Sefka velmi rychlo prepadla /a myslim, ze prepada uz aj na Slovensku, pretoze vysielaci cas jej z hlavneho casu presunuli na neskorsi/.

 

Videla som nejakych par minut prave z casti, ked "nasa velka sefka" vyhadzovala Veru Rubakovu

/starsiu damu, ktora nemam tusenia preco sa do takejto stupidnosti prihlasila/.

Nedalo mi, a tak som si nasla co o nej pise internet -

 

Profesorka managementu na Hotelové škole v Mariánských Lázních. Vystudovala tři vysoké školy a píše středoškolské učebnice. Kvůli jejímu vzhledu a outfitu jí studenti přezdívají Tina, podle Tiny Turner. Učení ji baví a myslí si, že když zvládá hordu neposedných studentů, celkem snadno zvládne i vedení firmy. Tvrdí o sobě, že je nepřehlédnutelná osobnost, vyniká upřímností a pracovitostí. Má dvě děti a momentálně vychovává desetiletou vnučku.

 

Bolo jej potrebne takto sa strapnit na obrazovke?!!! :D

Ale ... kto chce kam, pomozme mu tam. :D

 

Zdroj

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mozno s hanbou ale musim sa priznat, ze som sa to toho programu Sefka chcela prihlasit... Nakoniec mi vsak doslo, ze kedze je to Norika, asi to podobne nejako podobne, ako to i dopadlo... :) Inak som o nic neprisla. Kukla som si par scen z toho, a hned mi odumrelo par mozgovych buniek. Chjaj...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prihlasit sa by davalo zmysel len z jedneho dovodu - ako recesia. Ano, snazit sa nevyletiet hned, ale hrat to na nich a nebrat to tak vazne...

 

Mne stacilo vidiet a pocut casti z toho v pozadi a mam dost. Zaznam z pomocnej skoly by obsahoval viacej inteligencie :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Videl som zopár ukážok z tej "Šéfky" a kúsok z jednej epizódy a dospel som k dvom názorom:

 

  • Je to nuda
  • Je to hovadina

Akurát teraz na Prime išla uputávka, nejakí zasrani, asi nejakí nádejní 'manažéri' sa tam hádali. To môžu aj v krčme.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hm. tí dvaja sú schopní všetkého, ale keď na to mal patent, či registrovanú značku či čokoľvek, nech je to akákoľvek kravina, tak zrejme mojsejovci.

 

právnik by vedel s istotou.

nevidela som ani jeden ich program, nikdy, len útržky náhodou, ale nemyslím, že by sa pustili aj s tv do niečoho bez právneho ošetrenia.

neviem čo to bol za program, ale mládenec chcel pobaviť divákov a ukázať, že má navrch, just. mne to tak pripadá. bez ohľadu na to, kto bol nakoniec bulo. možno diváci.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov