Skočiť na obsah

Ktorú hru očakávate


tomassi

Odporúčané príspevky

  • Pred 1 mesiacom...

Dungeon master III a asi sa nikdy nedockam :lol: a tak isto Fallout 3 :)

 

čo sa týka Falloutu 3 tak nádej tu je pretože som sa dočítal v časopise Doupě že sa na trojke pracuje ale nebude to z izometrického pohľadu :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na PS3 toho je vyjde hojne, ale tejto kráľovny sa neviem dočkať

Obrázok

Viac Obrázkov

 

Epické dobrodružstvo, skutočný interaktívny film prežitý vďaka technológii v ztrhujúcej kvalite. Žiadne kompromisy, šetrenie, alebo polovičaté riešenia. Ako by sa vám pačila hra : mix Indiana Jonesa, Tomb Raidera, a Perzského Princa kombinovaná s mechanikou boja ako v Gers of War. Hlavná postava, ktorá má niekoľko tisic animačných fáz, ktoré sa dynamicky menia podľa situácie, a emočného rozpoloženia. Postava, ktorá sa pri behu zadýchava, krivý tvár a potí sa. Adaptívnu animáciu, ktorá sa prispôsobí terénu a má skutočne behaviorálnu-filmovú kvalitu. Chlapík čo vie ovládať vehikle na zemi, alebo na vode. Potopené mestá, ruiny, hádanky a stará mapa na pergamene. Dobrodružstvo a jedna pekná kočka k tomu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...

Nejaky FPS s terminatorovou tematikou - Cize boje v buducnosti uz konecne!!!

Skusil si novy battlefield? Alebo Earth Assault? Ja mozem este odporucit C&C Reborn, to bude FPS z prostredia Tiberian Sun, ale este je vo vyvoji. Bude zadara ako RA:APB a pobezi na engine W3D.

Obrázok

 

Obrázok

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Reborn bude dosť podobný takémuto štýlu, veď si zober príbeh:

 

GDI has won the second Tiberium war and the notorious Nod leader Kane has been defeated. Following this Nod defeat and loss of strong leadership the Brotherhood has fragmented leaving Slavik to try and keep everything together. Meanwhile, GDI are frantically trying to unlock the secrets of the Tacitus to prevent the continued spread of Tiberium, now conclusively proved to be changing the whole ecosystem. While that's going on, a concurrent Nod story has Slavic desperately trying to get order back. He decides to bring CABAL back online, and when he does, CABAL convinces him it would be a good idea to resume the Tiberium revolution. Of course, GDI believes they must stop this, and they talk to CABAL themselves, hoping the computer can help them get information from the Tacitus.

CABAL is the artificial intelligence entity that played a critical role in Kane's plans during the second Tiberium War. CABAL is pure evil: terrifying, ruthless, and sadistic with a menacing voice to match.

Obrázok

 

Nodský hlavný centrálny počítač CABAL sa vymkne spod kontroly a svet zasype ďalšia katastrofa. Okrem iného je prostredie zamorené tiberiom a rôzne mutácie sa pohybujú krížom krážom. Je tam teda dosť velká podobnosť so skynetom a svetom plných terminátorov (Nod má rôznych mutantov a androidov, GDI má zase veľa chodiacich tankov aka robot jox), myslím že aj tiberian sun a reborn ktorý z neho vychádza majú k tomuto štýlu veľmi blízko.

 

Ak xeš vyslovene hru podla filmu terminator, posledné tituly neboli nič moc, neviem ci vôbec buduce budu stat za to, ale pozrime sa:

 

Atari naposledy vydal hru T3: War of the Mashines

 

Obrázok

 

War of the machines je čistokrvná akčná hra a môžem smelo vyhlásiť, že súčasne futuristická kópia hry Battlefield 1942. Na výber máte dve bojujúce strany. Vojsko SKYNETu tvoria útočné vznášadlá, ľahko obrnené pásové stroje a niekoľko druhov terminátorov. V TECH-COM sú ľudia, ktorí sa snažia o prežitie. Členia sa podľa používaných zbraní a výstroje (snajper, guľometčík...) Na niektorých bojiskách si k sebe na pomoc môžu pribrať aj ?dobrého? terminátora ? s podobou A. Schwarzeneggera.

 

Čo sa týka fyzickej odolnosti a schopností, humanoidi a terminátori v hre sú veľmi vyrovnaní. Čo síce poteší, lebo v boji sú vyrovnané šance, ale na druhej strane, keď si spomeniete na filmových kyborgov- nezmarov, ktorých nezastavila streľba z ťažkých zbraní ani mohutné explózie, možno vás podobne ako mňa trochu rozčaruje, keď uvidíte ako T 1000 skoná po jedinej guľke snajpera. Myslím, že keby terminátori mali väčšiu odolnosť na úkor rýchlosti a obratnosti a ľudia by na oplátku boli trochu svižnejší a s možnosťou uhýbania, dosiahol by sa vierohodnejší rozdiel medzi dominantným strojom a húževnatým humanoidom, ktorý víťazí skôr taktikou ako silou. A hra by pritom zostala vyvážená. Taký je aspoň môj názor. Ďalej musím skonštatovať, že neschopnosť skákať u strojov je vcelku dobrý nápadník, ale jednofarebné - väčšinou červené videnie jednotiek SKYNETU je veľmi nepraktické vylepšenie. Keby mali stroje niekoľko pohľadov a pri jednofarebnom móde by rozlišovali koloritom zvýraznených teplokrvných protivníkov, podobne ako v Alien vs Predator, to by som bral všetkými desiatimi. Bohužiaľ herní terminátori sa nikdy neoslobodia od komunistického videnia sveta.

Pri továrňach, letiskách a v ruinách vyspelej civilizácie sa občas vyskytujú autá, alebo transportéry. Môžu ich používať ľudia a niektoré vyspelejšie stroje, ale s istými obmedzeniami. Okrem toho sa v neveľkých lokáciách vyskytujú svetelné ikony, ktoré po obsadení nadobudnú farbu príslušnej bojovej strany a umožňujú respawn v danej pozícii. Ak si spomínate, v Battlefielde to boli zástavy.

Veľmi mi vadilo, že telá mŕtvych ľudí a zdemolovaných strojov po finálnom zásahu jednoducho zmizli , bez toho aby dopadli na zem, alebo sa nejako výrazne prejavili po tvrdom zásahu. A preto v hre niekedy nie je jasné, či ste vôbec trafili a odstránili protivníka, alebo sa šikovne schoval. T3-vojna strojov je podobne ako ?Bojové pole 1942? zameraný na multiplayer, ale v Battlefielde nájdete aspoň symbolickú single player kampaň. T3 toto úplne ignoruje. Predhodí vám rovno všetky arény a môžete sa vyžívať v team deatmatch s botmi.

 

Multiplayer má tri módy. TERMINATION, takmer totožný TEAM DAEATMATCH a mnoho sľubujúce MISIE. Tie však skôr sklamú, ako potešia. Jedná sa totiž o gýčový systém jeden niečo chráni, druhý to musí zničiť. V praxi to vyzerá asi takto: Všetky stroje sa nahrnú do miestnosti s cennými dátami, tu vyčkávajú a ležérne likvidujú zúfalých človiečikov, čo im lezú priamo do rany cez jedinú prístupovú cestu z bázy rebelov. Celkovo mám dojem, že hra s veľkým potenciálom bola nakoniec narýchlo ukončená a preto odfláknutá.

 

Postapokalyptický svet je modelovaný celkom pekne, ale za to sa platí daň v podobe vysokých hardwarových nárokov. Slušná 3D karta a procesor nad 1300Mhz sa mi zdá prijateľným minimom pre nerušené gamesenie.

Obrázok

 

Skúšal si to? Viem že vývoj tej hry trval dosť dlho ale žiadne pokračovania sa zatial neoznámili. Čítal som ešte preview v hernom časopise, čosi s terminatorskou tematikou sa zastavilo. Väčšinou platí že hry podľa filmu a filmy podľa hier nedopadnú moc dobre :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

StarCraft II

inac, hra, kvoli ktorej planujem kupit komplet novy komp :lol:

tiež sa teším na pokračovanie starcraftu, prvú časť som drtil na 486ke so 16MB RAM a win95 :) tuším v r.1996

 

trápenie nastalo, keď sa zapli tie modré pylóny, vtedy dostala mašinka zabrať. na dvojku som sa pripravil, od decembra mám slušný počítač, i keď som ho nekupoval len kvôli starcraftu. hra je už na spadnutie, neviem či sa už dokonca nepredáva. počkám až sa k nej objaví i prvý poriadny patch a vrhnem sa na to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja už aj pomaly zakladám s kolegami hráčmi nový klan venovaný novým sci fi hrám teda aj Starcraftu 2: United Star Fighters, uvidím ako bude tento sesterský klan úspešný.

 

Mimochodom Reborn je out, zatiaľ infantry beta:

 

Obrázok

Reborn stránka . Reborn inštalačka download . Reborn MP-Gaming Server status . Reborn Mapy

 

Môj Reborn Klan: Superior Firepower, Reborn Division

 

Teším sa na nový patch kde konečne budú aj vehikle, takže vojna ako má byť sa potom len začne!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nic proti, ale strasne mizerne textury maju. :-/

 

Hra je už na spadnutie, neviem či sa už dokonca nepredáva. počkám až sa k nej objaví i prvý poriadny patch a vrhnem sa na to.

Hra este nema stanoveny ani datum vydania :lol:

Ver mi ze ja budem z tych co si SC2 este predobjednaju :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no fakt, darkman. teraz som sa pozrel na stránku progamingshop.sk a našiel som tam len predobjednávky na SC2, dátum vydania je plánovaný na koniec augusta. naposledy som tam kukal pred koncom minulého roka a marí sa mi, že vtedy tam bol ako dátum vydania uvedený marec 2008, neviem čo v tom Blizzarde stvárajú ale verím, že to bude stáť za to a dúfam, že môj počítač nebude zastaralý skôr, ako to vydajú. :lol:

 

vývoj hier sledujem len okrajovo, na starcraft si ale počkám, prvú časť sme hrávali po sieti a aj keď dnes už mám viac iných záujmov, teším sa na pokračovanie a určite mu nejakú hodinku ( :) ) obetujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V Blizzarde ako takom nestvaraju nic, kedze oni davaju termin az ked si su isty ze to vtedy vydaju. To len e-shopy odhaduju kedy to bude (podla toho, ako vyzera hra na obrazkoch a kolko informacii je o nej znamych), Blizzard este ziden oficialny datum nepovedal :lol:

 

a aby som nebol uplne mimo, tak momentalne este ocakavam

Fallout 3

 

a ArmA2

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ocakavam jednoznacne Deus Ex 3 Ale zaroven som tak trochu sklamany, kedze sa to ma diat pred jednotkou.....kua mn anebvi ist dozadu...chcem ist dopredu......

 

Jedine kde by som chcel ist dozadu je Descent Freespace...Vojna len s Vasudanmi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov