Skočiť na obsah

Vyznania lásky, výroky o láske


Mgr. L.E.G. von Trips

Odporúčané príspevky

Romanticke vyznania nemusim, kvety tiez nie - radsej dobru kavu alebo knihu...

...a vety typu si krasna ako....nemam rada v ziadnom texte...

...ked mi niekto povie ze som sympaticka a ze si so mnou dobre pokecal, je to ovela uprimnejsie...

Ale to asi ide s vekom - okolo tej 18 to bez romantiky asi nejde...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...
  • Odpovedí 41
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • iskra

    4

  • game

    3

  • Mgr. L.E.G. von Trips

    3

  • aljak63

    3

Top prispievatelia v tejto téme

ako 15 ročná som dostala asi 4-stranový list od "bývalého" (čo je na ten vek aj povahu vzťahu silné slovo, ale neviem ako by som to inak nazvala), ktorý bol, čo veta, to vyznanie, ešte som nikdy nič také humorné nečítala :lol: v hlave mi utkvela hlavne veta: "Zuzana, si mojim chlebom každodenným." (čo vzhľadom k nízkemu veku a ateizmu pisateľa vyznievalo ešte raz tak zábavne) :) plus v liste som našla cez 100 hrúbiek a všetky som ich poopravovala ako debil, lebo ma to strašne iritovalo

 

trochu neskôr som od neho dostala ešte svoju fotku, na ktorej bolo z druhej strany napísaných 10 prikázaní "čo všetko spravím, ak sa ku mne vrátiš", no neviem dodnes, či ten chlapec bol psychicky v poriadku, alebo to bol aj z jeho strany žart, heh

 

osobne mám najradšej obyčajné každodenné vyznania, žiadne výroky, či hlbokomyseľné myšlienky, to mi príde skôr trápne...

 

a extra špeciál dobré je vyznanie od bráška, keď dobehne so slovami, že: "Mišo ľúbi Zazu." a žmolí si potom ruky a strašne sa hanbí, to je hrozne chutné také detské vyznanie :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vyznania lásky vôbec nemusím... aspoň nie tak často... potom mi to pripadá len ako fráza...

mojim výrokom je: "neznášam romantické sračky" ... čo drahého nikdy veľmi nepoteší...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

1.

Aké vyznania ste dostali? Pri akej príležitosti, v akej situácii, kde, kedy, s kým, ako, (prečo :lol: ), ako ste reagovali?

Skor polo-vyznania od par znamych?... Navrhy na sex od kamosiek sa rataju? Asi nee... no tak ziadne potom ;)

 

2.

Aké vyznania ste dali? detto.

Jedno. Naj-kamosovi. Pocas najvacsej hadky naseho kamaratstva. Vyzeralo to tak, ze sa uz nikdy kamaratit nebudeme, a tak som mu tesne pred jeho velmo dramatickym odchodom vyznala svoju lasku. Hovado, uz davno to vedel :) skor ako ja ;)

 

heeeej a potom este na zakladnej v podobe listu moju "milacikovi" - komicky najtrapnejsi den v mojom zivote, ale z toho chalana sa vyklul potom polo-kamos a navzajom sme potom ani nevedeli komunikovat :) stare dobre casy...

 

3.

Aké vyznanie sa vám páči/pacilo, prípadne aké by ste chceli zažiť?

Uplne normalne ;) at ku mne pride chalan/baba a povie "lubim ta" a tod staci k stastiu, no nie?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

ach, milovaní boti našli ďalšiu tému, ktorá bola zdrojom parádnych spomienok, takmer sme na ňu zabudli :)

 

 

pripomenulo mi to jedno ďalšie vyznanie ... 7 stranovú báseň, ktorú tu spomínam vyššie, mám ešte stále ... a ani ju nedám z rúk ... :)

okrem toho, čo už dávno nemám, bola červená ruža pokusne zaliata v dentakryle, samá bublinka a pekne žltučkom v tvare menšieho valca ... skladovala som ho dlho, ale nakoniec skončil na smetisku dejín aj s láskovým pokusom postpubertálnym ...

 

ako je to s vami, moji milí, a s vyznaniami od vás, pre vás, dostali ste, dali ste ? :wub:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mojmu drahemu som nasla rucne pisany list, z cias davno minulych...chcela som si ho precitat, ale striktne zakazal :D

mal nejakych 20 a spomenul si na nejaku slecnu este z tabora, zpred 5 rokov... tak strasne by ma zaujimalo co tam pisal :D :D

 

musim to neako vykutrat :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

s mojou najvacsou predmanzelskou laskou sme si niekolko rokov navzajom pisali v listoch basne. Ona ich potom prepisala chronologicky do jedneho zosita a hoci som sa k nemu chcel dostat, uz sa mi to nepodarilo... V priebehu tych vyse 20 rokov ho asi stratila pri viacnasobnom stahovani. No, mozno niekedy este skusim, o rok, o dva... kym sa zasa neprestahuje :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.youtube.com/watch?v=_1vl8YHp6Uw

 

Ja dostavam niekedy naladu a chut ze to si pustam ako kapelu 3,6 hodin. niekedy ine aj elan ci Mullera atd..

 

Dnes na mna to nemalo az taky dojem, na vojne som bol relativne kratko (9 mesiacov) a nemal som 18 rokov a mal aj frajerku. Ale na ten opustak prvy po tom pochode -prisahe si pamatam. Na cestu autobusom, na prisahu mi dosla len zena(asi to tak bolo dohodnute s rodinou - uz si nepamatam). O 3,4 tej zapadalo asi januarove slniecko a taka spokojnost a pohoda.

 

Inak zena (vtedy este nebola), robila na morave aj sme tam polroka zili ak ma prehodili si nasla zamestnanie kde som sluzil. Inak to bolo predtym problem?

Proste dali by ma do Plzne to ta zenska nemohla ist robit do Plzne?

 

Keby ze sa niekto nasiel, ze co to ma spolocne s temou. Aj ked som mal vpohode vojnu. A polroka som bol sfrajerkou kazdy druhy den aspon na pat hodin - ta cesta autobuse bol silny zazitok ked si nan pamatam - neviem ocom sme sa bavili.

 

Inak pisavali sme si.. ked som bol na vojne,ale zena mi napisala list ked som mal asi 14 rokov a to sme uz 3 roky nechodili do tej istej skoly.. podpisala sa teraz ci to neskomolim,ale budete vediet fatale neviem co feminy?

:zubiska: A sem tam mi teraz vyhodi ze sa za mna nemala nikdy vydat. :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dostala som od môjho drahého napríklad SMS: nevymenil by som ťa ani za vagón halušiek :-)

ale najkrajšie bolo, keď som mala nejaký problém, už neviem čo to bolo a on sa ma spýtal: čo s tým budeme robiť?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

uff, za tie roky som už aj zabudla...

ak sa za svojské vyznanie nepočíta to, keď ma v 7. triede spolužiak furt ťahal za copy...tak v 14 som bola na rande so 16 ročným a kúpil mi kytku, inak mi nepovedal nič, tuším sme sa po celý čas bavili o hokeji.

Ja som toho moc nenavyznávala, nejak mi to nešlo z úst.

Ale zato som pre jedného fešáka - to som mala krásnych 17 - zložila klavírnu skladbu, veľmi sa mu páčila.

Pre môjho starého som nejak po tom, ako sme sa vzali a osamostatnili, napísala dokonca láskyplnú pesničku, ale nikdy som mu ju nezahrala, nejak v tom čase sa tak akosi vyjadril akože daktorí ľudia hľadia na city a také romantické hlúposti a bez rozumu, a vôbec, také čosi je k ničomu a on to nechápe (teraz už neviem, ako to presne povedal, ale taký nejaký význam to malo), a mne nebolo viac treba, pekne krásne som ten text tej romantickej pesničky roztrhala na drobné kúštičky a šmarila do hajzla, a jakživ sa môj rozumovo založený chlap nedozvedel, že som také nerozumné čosi, z čoho neni žiaden praktocký osoh, len samá hlúpa romantika, vytvorila. Ani neviem, či mu to dakedy poviem. už je to viac ako štvrťstoročie odvtedy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

:) vyznania lásky, nemám krajšie, menej krajšie, sú pre mňa rovnako krásne, jedinečné .. ak sú úprimné, zo srdca ..od milovanej osoby

 

mám rada aj vyznania vo forme humoru, takým svojským spôsobom, ktorý ma dáva do kolien. :-)

 

vyznanie lásky s milým úsmevom, čistým pohľadom, objatie ..

 

 

napadla ma momentálne skladba: Nemožná :-)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

ha, spomenula som si, ten fešák, čo som mu v 17 rokoch zložila tú klavírnu skladbu, tak s tým sme boli spolu v Bojnickej ZOO (to sme tam boli na taký jednodňový zájazd všetci z rekreácie). A keď sme šli okolo výbehu srniek, tak sa na mňa kukol a povedal mi, že vraj som taká pekná ako tá srnka. Ja som sa síce vôbec necítila byť peknou, ale vtedy mi to prišlo milé a potešilo ma to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Vyznania lásky nesmú chýbať ani počas zamilovania, ešte v čase chodenia, ale ani v spoločnom manželskom (partnerskom) živote. Vyznania majú byť úprimné, spontánne a prejaviť sa majú v každodenných maličkostiach, v skutkoch.

To, že láska, vášeň sa po rokoch vytratí, to nie je pravda, to je len mýtus. Kto žije v harmonickom vzťahu, tam kde je silné puto medzi partnermi, sú už skúsenosti, človek je viac uvoľnenejší... láska, sex je ešte o to krásnejší.

Netreba zanedbávať lásku, stále ju treba pestovať, obdaruvávať sa jeden druhému, vyznať si lásku. Všetko môže pominúť, len skutočná, pravá láska nie.

Ak to vo vzťahu neklape a nedá sa vzťah zachrániť, radšej sa rozísť, a nebáť sa ďalšej lásky.

 

My sme sa s manželom ani nenazdali, a včera už uplynulo 30 rokov od nášho zoznámenia. Prežili sme spolu toho veľa pekného, tie skúšky ktoré prišli do nášho života sme spoločnými silami zvládli. Je to nádherný pocit, že mám to šťastie stáť po boku takého človeka ako je on. Som s ním veľmi šťastná.

Je aj romantik. :) Aj včera ma večer vytiahol pod zakvitnutú čerešňu ... :-)

Milé vyznania mi robí každý deň, ale stále ma prekvapí niečím novým ..:-)

Má suprový humor, vie ako ma rozosmiať. Rád ma aj podpichuje, keď ho občas niekto počúva, tak si asi pomyslí: "No Nazdar"! :-))

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 rokmi...

Vyznanie ako prejav dôvery a odovzdanosti

 

Janka Labajová - Vyznanie

Zdroj:

http://www.supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=891632

 

:flowers:

 

Ty si všemohúci Boh,

obraciame sa na Teba v dôvere a láske...

 

Tebe patrí vďaka a  chvála za všetko, čo nám dávaš. Vďaka Ti Boh Otec, Boh Syn a Boh Duch Svätý  za Tvoju lásku, za  pomocnú ruku, ktorú nám neustále vystieraš, vďaka Ti za to, že nás miluješ napriek našej úbohosti.

Ty otvoríš náruč a  s láskou objímaš  svoje deti. Aj keď  sa niekto cíti  opustený, sklamaný, keď si myslí, že už viac nevládze.

Pán si každého človeka túži privinúť ešte viac k sebe, pokropiť živou vodou a  ranené srdce uzdraviť.

Dokáže aj ťažké, neriešiteľné veci, aj zatvrdilé srdcia láskou premeniť, oživiť.

Viera v Pána, dôvera v Neho,  s Jeho láskou, požehnaním, robí zázraky - premieňa, oživuje.

Milovať, odpúšťať, to je dôležité v živote. Ďakovať  za spokojnosť, dary, aj za slzy, ktoré nepadajú na zem, nemenia sa na blato.   Anjeli ich vezmú do neba a premenia na perly.

Mať seba rád, milovať svojich blížnych tak, ako miluje  Boh nás.

 

Pane, Ty si svetlo. Si cesta,  pravda a život.

Vďaka Ti Láska.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov