Skočiť na obsah

arwiel

Odporúčané príspevky

Flash,

neviem, koľko máš rokov, podľa príchodu zo školy a učenia tipujem ...

je to nedobrý vek, osamotený často aj pri kamarátoch, neviem, akých si mal kamarátov, ale asi nič moc, možno si za to môžeš sám, možno nie, ale vyplakať sa na svojej lavičke nie je také zlé ,... už len to, že máš svoju lavičku

nebudem ťa utešovať, aj ty sám vieš, že budú aj iní kamaráti, iná škola, iná spoločnosť, ... a k plaču možno bude, možno tak rýchlo nebude dôvod

vyplač sa, čítaj, napíš si blog, skús patriť inam ...

pôjde to.

aby sme boli šťastní, trochu sa musíme nakopnúť aj sami ... nie vždy je to jednoduché, ale pôjde to.

 

 

mudrci a ľudia všetkých generácií premýšľali a premýšľajú nad tým, čo je život.

možno to raz pochopíš, ale ešte nie ... jesenné večery vedia byť hrozné, ale skončia, vyplač sa, prejde to.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game pekne si to napisala a som este na zs sice posledny rok ale nezda sa my to take ze pridu novy ludia a vsetko bude ine lebo aj ty novy ludia spravia asi to iste lebo som zlozita povaha a preto ma chape malo ludi doteraz som nasiel iba 1 a fakt dobreho kamosa ktory zial ma malo casu tak ho vidim raz za 2 tyzdne tak hm :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Flash

 

Ak si myslíš, že tých predošlých kamarátov si stratil vlastnou chybou, skús sa možno podobnej chybe v budúcnosti vyhnúť. Ako už bolo napísané, príde nová škola, noví ľudia a určite aj noví kamaráti. Niekedy je lepšie mať menej, možno len jedného, ale skutočného kamaráta...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No tutok je secko pravda co vravite ale pomaly zistujem na co som vlastne ani nemal cas ked som chodieval casto vonku a ...... ale mozno viete mozno nie ake to je ked 8 rokov ste dobry kamarati najlepsi a teraz... chcel by osm aj ist vonku ale nemam co robit tak chapte vecsinou teraz travim cas za pc alebo sa ucim co je nie moc dobre :) no este ze idu sviatky a vianoce aspon budem stastnejsi teraz a dako to uz prejde :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

Štastie pre každeho dačo iné. Ale ja sa cítim byť velice šťastný mam všetko čo potrebujem...................... dobrú partiu, kolegov, rodinu, čo si viac človek múže želať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 5 mesiacmi...

Cely zivot dosial som mal stastie, nic zleho ma nespostihlo. Predvcerom zena prisla za mnou do roboty, ze na tyzden ju budem musiet odviest do susedneho okresneho mesta na vysetrenie. Potom vecer som sa pytal co sa deje, babo ma zvacsanu mozgovu komoru(vraj je to na hranici). Predchvilou som googlil, asi ma to stastie opustilo. Ocakavam z kratkodobeho hladiska, ze to bude zle a zdlhodbeho si to zle neviem ani predstavit - domysliet.

 

Kua ani robit sa mi nechce. A to po robote som chcel ist na pivo, zas tu budem nocovat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď sa tlačí smerom do hrdla ten nezastaviteľný pocit a mám chuť začať len tak bezprizórne výskať ako ujetá, to je šťastie :lol:

 

Napisala si presne to,co som len raz vo svojom zivote zazila...za ten pocit by clovek mal dat vsetko...

...vsetko?

Je za stastie prilis vysoka cena,preto mam pred nim respekt...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Štastie pre každeho dačo iné. Ale ja sa cítim byť velice šťastný mam všetko čo potrebujem...................... dobrú partiu, kolegov, rodinu, čo si viac človek múže želať.

 

trošku som to v poslednej dobe prehodnotil ... kolegov ani partiu už takých nemám ako som si predstavoval vtedy

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Štastie je ,podľa mňa, niečo, čo pominie hneď jak sa uvedomíš. Následok niečoho pekného, predzvesť niečoho škaredého. Netrvá večne a ani dlho. Inač by sme ho nemohli dostatočne oceniť. Alebo jednoducho náhoda, ku ktorej máte kladný vzťah.

 

takých dní v mojom živote veru nebolo veľa...

 

tak som sa zamyslela... šťastie je opakom nešťastia, nemýlim sa? takže potom by malo byť šťastie vždy vtedy, keď nie je nešťastie... no nie?

 

alebo by malo byť nešťastie vždy keď nie je šťastie...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Šťastie cítime vo svojom vnútri, sú to chvíľkové momenty, niečo veľmi príjemné. Človek , ak je šťastný, vidieť to u neho na očiach, na úsmeve. Šťastie sa nedá oklamať, ako aj nešťastie. So šťastím sa stretávame v rôznych podobách : napr. narodenie dieťaťa, prijatie na vysnívanú školu, uzdravenie nemocného, úspech v práci, ak sa vieme dávať, milovať.. , ale aj šťastie v maličkostiach, že sa nám napr. vydarí zákusok, vyrastie kvet, vymeníme batériu v kúpelni, keď sa len tak vieme aj poriadne vyšantiť, zasmiať a vnímame to dobré, pekné .. :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie.:)

Aspoň nemalo by tomu tak byť. Šťastie je pozitívne, hodnotné, aj keď nie dokonalé, ale tak je to fajn, lebo by sme si ho potom nevedeli vážiť a brali ho ako samozrejmosť.

Ak žijeme medzi dobrými ľuďmi , sebarovnými, bez závisti, ak vieme oceniť život, dobro, lásku, tak šťastie iných ľudí a nielen našich najbližších, ale všetkých ľudí, by nás malo tešiť, spôsobovať nám radosť.

 

Človek má šťastie v živote, už len v tom že žije, vie milovať, vie oceniť krásu prírody, detí, aj starých ľudí, ktorí si v živote niečím prešli a dokážu naďalej rozdávať úsmev, pohladenie..

stačí sa len pozitívne zamyslieť, vnímať šťastie v maličkostiach každodenného života, vedieť život, šťastie doceniť, nebáť sa života, lásky, nevzdávať sa, neklesať na duchu a ďakovať za to, čo je v každom jednom z nás.

Ak by sme sa zamysleli nad šťastím, čo všetko máme, tak by nám ostalo málo času na sťažovanie sa. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dobrá téma v tejto hektickej dobe :)

Chýba mi tu však konkrétna podoba šťastia, u každého ide o niečo iné.

 

U mňa je to lietanie a verte, že kto má na to bunky, tak ide o neuveriteľný pocit slobody, šťastia a eufórie.

No a potom sú tu kamaráti, kolegovia, ktorý majú spoločný koníček.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Stastie? Stastie je ze nemame nestastie. Moj posledny prispevok v tejto teme bolo ze by som mal(mozno mat) vazne poskodene dieta. Nemam. Ma 26 mesiacov a nerozprava(syn v 12 mesiacoch isto viac komunikoval, slova mozno aj vety). Dcera je cely on a aj sa sama vykaka, vycika. Je ziva bije ho a kuse ho. V zivote sa presadi.

Posledny polrok co sa mi podarilo a z coho mam dobry pocit, bola ta dovolenka v Spanielsku. Ked si na to spomeniem, stale mam dobry pocit. Mam nejake nekvalitne A4 z tlaciarne na chladnicke, aj deti aj z dovolenky. Vzdy ma to potesi aj spomienka.

 

Som stastny clovek a pritom svoj zivot ######im, mozno aj zene a detom.Sebec a lenivec.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Viera v Najvyššieho, vzájomná láska v partnerstve, deti, rodina, priatelia, sám život, to je pre mňa tým najväčším šťastím.

 

Deti sú požehnaním a veľkým šťastím. Rodia sa zdravé aj so zdravotnými problémami. Aj náš starší syn , mal ako malý vážne zdravotné problémy, trvalo to x rokov, kým sa zo všetkého dostal, nebolo to ľahké, aj moje krstniatko má, aj mnoho iných detí, ale pravdou je, že ak je dieťaťu ubraté na niečom, natoľko je mu pridané na inom. Dieťa je veľkým darom, dokáže byť neuveriteľne silné, nevzdáva sa a dokáže rozdávať neskutočne veľa lásky, deti učia aj nás rodičov , veľkej trpezlivosti, pokore, obetavosti.

 

Som veľmi vďačná a šťastná, že ich máme , milujem ich nadovšetko a som šťastná, že sú takí, akí sú, že sa im darí a idú si za svojimi snami. Ak ma objímu, svet je gombička. :) Sú to naše vzácne poklady, ktoré po nás zostanú.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Boli sme aj v sobotu, deti ak rumazgali(aj dvojrocna bola na korculiach), ... bola im zima na nohy aj ruky. Boli sme aj dnes. Uz len s chlapcom, neviem ako ho naucit sa korculovat. mozno to chce este 3,4 nastevy, len na tu vyuku nemam nervy. Chlapec je iny , ma bycikel a sa ho boji( su dve extremy, ked chcem nespadne nikdy, ale neviem ci je to dobre, ze nikdy nespadol, lebo je druhy extrem, ja mu to necham vyzrat.,ale on je taky bojko, treba iny pristup) ). A ine je aj to co som vravel ze mu ku-- zivot, ze ho to nenaucim. Nic mi nezostava len ho to nejak naucit. Sranda pruser povaha. Je inteligetny bojko a nepocuva. Alebo pocuva ale ho musis namotivovat. Aj ja to neviem. Nemam problem vrieskat,ale to nic nepomoze. Ja vrieskam,len zo srandy. Aby sa zasmial.

 

Asi to treba len skusat, mozno o dva dni si bude istejsi. Treba len to skusat. Hlavne aby bolo klzisko prenho zabava. A to dosial je aj ked stale chcel odtial dosial zmiznut.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov