arwiel Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 hrabala som sa v starom denníku a dňa 2.decembra 2004 som si zapísala čo sme vtedy robili v škole... spisovala som si všetky možné nadávky a moji milí spolužiaci mi pomáhali... niektoré z nich: idiot imbecil hlupák dilino debil dement kretén perverzák magor koňomrd blbec stoka pako úchyl morgoth hovado pazgřivec buzík ichtyl chumaj kokod kozotrus odkundes výmet vyiebanec manták chudák mrzák prifajčenec peďák ťapák truhlík čurák hajzel ťuťko trtko svietiplyn chrapák chrapúň chrochták riťoplesk píp čúza rachetla fuchtla mrochtla suka hovnivál trasoritka /teraz som zvedavá, ktoré sa vykrížikujú/ poznáte aj vy nejaké zaujmavé či milé? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 ty si taký kuchár, že môžeš cesto na halušky s flašou od piva vaľkať Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Mne sa paci, ked si moji czech kamosi medzi sebou zacnu hovorit "ty buzno" :lol: /na sposob buzerant, ale nemyslia to tak/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Škaredá ako Čenkovej dcéra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 keby blbosť kvitla, vypadáš jak čerešňa na jar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duda Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 mne sa lúbi:ty si taký debil, že keby bola sútaž debilov aj v tej by si bol druhý...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 teba mal foter radšej na vagón vystreknúť, aspom by si kus sveta videl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Škaredá ako pracovná sobota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 inak brutálne odpaly boli vv Lord Norton a sluha James Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wink Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Mne pomaly zacina liezt na nervy kamoskynine "Trapne ako stierace na ponorke" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 mne sa paci z dedictvi aneb... "to je wuuul, kaviarovy tousty" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 vyzeras ako Skodovka. "ty šulíne" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 inak brutálne odpaly boli vv Lord Norton a sluha James James ty miliónty návštevník mauzólea James ty neopelený agát James ty posledné číslo slepého kúzelníka James ty drevená súčasť kovového plota James ty prvý predchodca gorily James ty bravčová hlava stredného doletu James ty nezabalzamovaný vodca proletariátu James ty ukrajinská videohra bez ovládania James ty sibírska samohonka James ty najmladší z rodu Uľjanovcov James ty mongolský kozmonaut James ty bratranec severských paroháčov James ty živá legenda proletariátu James ty severokórejská socha slobody James ty posledný mohykán Hlinkovej gardy James ty vyblednutý syn Louisa Armstronga James ty posledný milenec Nadeždy Krupskej James ty sibírsky bicykel na predný pohon James ty posledný anglický komunista James ty nedokončený viedenský valčík James ty prefajčený eštebák James ty dlhovlasý skinhead James ty kubánsky podnikateľ James ty LP platňa bez dierky James ty málocharakterný rožný statok James ty priamy účastník dostihov James ty albánsky chovateľ opíc James ty drakulovo dvojča James ty úbohá sirota morskej sasanky James ty vyškerený kaukazský kocúr James ty oficiálny díler trabantov James ty chodiace ražniči James ty prefarbený transvestita James ty negramotný štrajkokaz James ty kubánska elektronika James ty náčelník Apačov James ty vymyslená slovenská demokracia James ty Fantomasov syn James ty predabovaný inšpektor Derrick James ty mierumilovný sadista James ty nedonosené veľkonočné vajce James ty nezamestnaný kapitalista James ty bratislavský pučista nie sú všetky.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 James ty predabovaný inšpektor Derricka najlepšie na tom bolo, že James-a nahovoril Stanko Dančiak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 No však práve preto to Norton povedal, ty prvý predchodca gorily! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 blbá som si nevšimla, že na ďalšej strane mám v denníčku ďalšie "nadávky" kripel krepáň manták trdlo pipča dudlandrdloš trkvas puča impotent iperit skupáň sopliak škvŕňa chronta ciciak zbabelec hňup ale páčia sa mi aj: čo čumíš ako koza na nôž? vyzeráš ako vybutý slíž! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 my si v poslednom čase nadávame do hlupákovto je momentálne asi najhoršia nadávka ako komu môžeš povedať Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 kukam na to jak bager na tvrdu hlinu. alebo talk mna a kamosky...ONA: "Ja uschnem!"JA: "Zvlhni!" inak, nas triedny na stuzkovej, ked uz bol pod obraz bozi, zahlasil toto co Dudojenka, len v trochu inom zneni ... "Decka, ja som na vas niekedy bol fakt, ale fakt strasny k.k.t" a jeden otecko, zhodou okolnosti jeho kamarat mu hovori "Vlado veru, ty si taky k.k.t, ze by si ani tu sutaz o najvacsieho k.k.ta nevyhral". Uz je to trosku opocuvane, ale ked toto rozprava vas nacengany triedny ... tak to stoji zato :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Čumíš jak zoofil do psej búdy! my si v poslednom čase nadávame do hlupákov to je momentálne asi najhoršia nadávka ako komu môžeš povedaťTakto sme si raz nadávali na SPŠ, sme si povedali že si budeme len slušne nadávať. Bola to celkom sranda, aj keď sme boli trochu na smiech :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 čumíš jak pedofil do kočíka Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Najviac používam degeš a prostitut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Kukas jak bacil do lekarne!Co cumis jak Baca do Tuzexu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 este pouzivame (ked sa nechceme vyjadrit skaredo): "Ty si taky penis ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 v poslednej dobe nadávam do čúz a rachetlí a mŕch ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duda Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Vyzeráš ako potrat morskej sasanky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts