Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

Mal som dve prispevky napisane a zmazal som ich. Nevera je primitivna a zatloukat? Tiez. Zatloukat = klamat. Naco nevera a naco zatloukat? Sak sa postavim ktomu ako zena ci chlap, ci nie? Horsie to byt nebude.

 

V zivote sa vyskytnu situacie /a nemusi sa to tykat iba nevery/, ked je 100% uprimnost viac na skodu, ako na uzitok. Ak maju byt nasledky fatalne a prva chyba sa uz neda napravit, clovek to moze vyriesit mlcanim, ak chce zachovat vztah.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zial, stretavam sa v okoli s tym, ze nevera v dnesnej dobe nie je tabu

niektori hlupaci sa tym aj chvalia, pripadne vymyslaju na firemnych akciach, kde to moze lahko prasknut

 

ked pocuvam rozhovory, co kto kde kedy a hlavne, co vidim okolo seba, ze nie vsetky zeny su take ze povedia NIE, ktore na navrhy zenatych muzov nezahalaju a idu do dobrodruzstva ... smutno mi je z tejto doby .. a ruku do ohna by som nedala ani za jedneho chlapa .. az tak zle je to

 

hovorim o muzoch zadanych, zenatych, 30-40 rocnych

kedze som vo firme kde je prevaha muzov, mozem hovorit len o chlapoch, kedze sa so zenami tolko nestretavam

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Heh. A za zenu by vari do ohna ruku niekto dal? Aj na sex je treba dvoch (vacsinou) .... a asi tazko budeme tvrdit, ze existuje len jedna forma a to: "zadany chlap+nezadana zena".

 

A keby to aj tak bolo - co by to hovorilo o zenskej moralne? Bola by na takej istej urovni ako muzska, pretoze napokon by zenam islo len o to iste - utrhnut si to najlepsie.

(pre uplnost - v minulosti sa trestali nie len nevernici, ale aj hnusne zvodkyne, ktore mali tu drzost a pokusali a zvadzali zadanych chlapov)

 

Proste je asi taka doba - chceme (tak ako vzdy) a konecne aj mozeme. Do ohna by som dal ruku len za zenu - nejaku arabku, ktora bola odmalicka vychovavana v tom, ze muzovi musi sluzit...nechodi medzi ludi, nevidiet jej tvar a bez muza sa nepohne ani na krok. V tom svete kde zijeme mame emancipaciu aj v mimopartnerskom sexe :)

Akurat zeny sa tym tak nechvalia, pristupuju k tomu nenapadnejsie a ked uz o tom hovoria, tak ten "sex" zasmodrchaju medzi ostatne veci - ale v principe je to stale to iste...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Myslím si, že nevera aj keď až nie v takej miere bola aj v minulosti .. viac sa "zatlkala". V dnešnej dobe je to asi všetko také ešte viac "trhlé" ..viac stresu, alkohol, viac možností dostupnej pornografie, proste to, čo pre nás zrelších vekom bolo dostupné v neskoršom veku, v dnešnej modernej dobe často už aj malé deti surfujú po nete a vidia, čo by ešte v ich veku nemali, ale za to sú pravdaže zodpovední ich rodičia..

nakoľko sa viacej rozpráva o sexe, niektorí ľudia sa dokonca aj neverou radi pochvália

myslím si, že chybou nevery, nie je doba, internet, ale to záleží individuálne od každého jedného z nás, ako má nastavené hodnoty, priority človeka ..

tiež si myslím, že človek nezradí, nepodvedie, nebude neverný, ak je citovo a sexuálne spokojný vo vzťahu. pravda, vzťah stále záleží od oboch, je potrebne stále sa snažiť chrániť pestovať vzťah, rešpektovať, tolerovať, dôverovať tomu druhému, zbytočne nezdravo nežiarliť .. láska je vzácna, pekná, to najkrajšie, čo človek môže zažiť v tomto krátkom živote, to len ľudia si vzťah neverou zbytočne skomplikujú.

Ak negunguje vzťah, nedá sa zachrániť, lepšie je najprv rozísť sa a až potom zakladať nový vzťah. Neverou čovek nič nevyrieši.. a že " lovec" ? "samička" ?(v takomto prípade ak majú doma svojich partnerov ?) nie: "hlupáci". Ale pravdaže je to ich vec, ich voľba.:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano, hodnoty.... Tak si to povedzme uprimne - kto naozaj a uplne presvedcene veri, ze jeho ulohou v zivote je vzdat sa svojho stastia, spokojnosti, naplnenia, lasky, potesenia, ambicii - kvoli rodine, detom, muzovi... Hm?

 

Zo vsetkych stran pocuva a citam, ako maju ludia dosiahnut "naplnenie" - dosahovat vysoke ciele a pod. Nevera je len jeden z prejavov ale ludia dnes na nu nemyslia asi viacej nez kedysi. Dnes je len nas svet uz taky, ze myslime aj na seba.

Nie kazda zena sa tiez kvoli rodine vzda kariery, stastia, lasky...ze?

 

A tak isto, nevera nemusi byt znamenim nejak zufalo nefungujuceho vztahu, ved preco? Niekedy je clovek so vztahom spokojny a nechce ho menit - ale zaroven by este potreboval a hlavne CHCEL nieco viac. Prijemnu spolocnost, alebo aspon inu. Romantiku, obdiv, dobry sex. A to sa tyka oboch pohlavi. A kedze moze a naplnovat svoje tuzby je dnes v poriadku - tak si to aj vezme.

 

Tak ako v minulosti - muz mohol byt dobrym muzom, akurat sa akceptovalo, ak sem-tam zasunul pomimo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:) Prosím ťa pekne, aké vzdávanie sa.. ak partneri žijú vo funkčnej, harmonickej rodine, tak práve v nej nachádzajú šťastie, spokojnosť, naplnenie, lásku, potešenie, ambície, romantiku, sex. Neprichádzajú o nič, naopak rodina, deti, partner sú všetkým, obohacujú sa navzájom .. Sú šťastní, kompletne, chápeš? Nepotrebujú si svoj vzťah doplňať ešte dákymi bokovkami- neverou.

Ak to neklape, treba to rozumne riešiť...

 

 

 

A tak isto, nevera nemusi byt znamenim nejak zufalo nefungujuceho vztahu, ved preco? Niekedy je clovek so vztahom spokojny a nechce ho menit - ale zaroven by este potreboval a hlavne CHCEL nieco viac. Prijemnu spolocnost, alebo aspon inu. Romantiku, obdiv, dobry sex. A to sa tyka oboch pohlavi. A kedze moze a naplnovat svoje tuzby je dnes v poriadku - tak si to aj vezme.

 

 

Naozaj? :) akože sedieť na dvoch stoličkách naraz ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano - na dvoch stolickach. Ale ved o tom byva casto nevera - nejde o "sedenie" na stolickach, len si clovek niekedy tak na skusku a pre zmenu presadne zo stolicky do makkeho masazneho kresla :)

 

Nemyslim, ze by sme boli o tolko horsi, nez nasi predkovia. Ale ked nevera nie je stigmatizovana a ked bezne akceptujeme, ze treba brat do uvahy aj osobne tuzby a nie len "sluzit" genofondu - tak su ludia k tomu naklonenejsi.

 

A ved ked nieco neklape - ludia to riesia kadejako. Trebars muz ma dobru zenu, ktora vsak na nestastie vyzera ako velryba...a zjavne sa to prilis nezlepsi. Ale ten zvysok je OK, spoluzitie funguje, akurat chyba niekto pekny v posteli. Tak si to muz vykompenzuje. A vztah ide dalej.

 

Alebo zena ma dobreho muza, akurat vsade stereotyp. Nic nie je zle, len tomu chyba napatie, to chvenie v zaludku, ktore si pamata z mladosti. Tak si to vykompenzuje. Prezije kratky romanik, na chvilu sa zase citi mlada a majsterka sveta. Ale vztah ide dalej.

 

Nie vzdy sa veci daju riesit tak, ze clovek "prestane chciet". A nie vzdy je mozne partnera prerobit podla predstav. A pravdu povediac - vela ludom sa ani nechce snazit.

Osobne nepovazujem neveru za nic prijemne ani prudko pozitivne - ale tak nejak beriem svet taky aky je :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Občas mám pocit, že nie som normálna, pretože za neveru považujem aj flirtovanie (hoci pomaly pod tlakom okolností začínam meniť názor)- každý tu okolo mňa flirtuje jedna radosť... a ja len jednoducho nechápavo čumím. Lebo ak fakt mám niekoho rada, tak ma ani nenapadne obzerať sa za niekým iným.

Občas si myslím, že ľudia neverou riešia nejaký problém, resp. niečo čo im vo vzťahu chýba, alebo im samým?

Dobre, muži to majú v povahe, však sú samce, teda polygamia im je prirodzenejšia ako nám ženám. Dokonca aj sex je v niektorých prípadoch len na odbúranie nahromadeného stresu a napätia (vraj). Ale čo si neverou a všetkým tým iným, čo tu už predtým bolo spomenuté, kompenzujeme my? Od prírody monogamné?

Pocit, že ešte za niečo stojím, že majú o mňa záujem aj iní muži, tak prečo nevyskúšať? Alebo zistím, že chlapa čo doma mám mi nevyhovuje, že som sa sekla a došlo mi to neskoro? Alebo som si myslela, že: "však nevyzerá zle, celkom schopný materiál, prerobím si ho podľa vlastných predstáv"??? Mne to pripadá, akoby naokolo behala kopa ľudí, ktorí nie sú šťastní a spokojní so životom... ale však ich nemôže byť až toľko, či?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Alebo zistím, že chlapa čo doma mám mi nevyhovuje, že som sa sekla a došlo mi to neskoro?

 

alebo ti vyhovuje, len casom ked je staly stereotyp, robota-deti-domacnost a furt dokolecka to iste ti uz neprinasa stavu do zivota.. a mozno sa vratis zo zatahu a povies si - ako dobre, ze mam co mam...

 

moja kamoska ma normalne manzelstvo, dokonca by som povedala, ze si ziju fakt dobre, pohodovy muz, aj peniaze su, dom, deti.. az jedneho dna sa pracovne stretla s jednym chlapikom a preletela taka iskra, ze pri tretom stretnuti uz skoncili v posteli.. trvalo to nejake dva mesiace vsetko, ukoncila to, vratila sa domov a je spokojna, ze ma co ma... posilnena tuzba po muzovi, vyskusala to, co prislo, utvrdila sa v tom, ze sa ma dobre.. jediny pruuser bude, ked sa to nebodaj prevali... co potom, to si netrufam odhadnut.. ale v podstate povedala, ze to bolo krasne obdobie..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Heh...a prave som si spomenul na jedneho kamosa, co bol trosku opacna sorta.

 

V podstate fajn chalan, ale som rad, ze som nikdy nebol jeho baba. Ked ho nejaka nastvala, dokazal ju dost vyrazne poslat niekam. Prakticky nikdy neustupoval a vzdy si robil veci po svojom - a dievca mohlo akurat posluchnut. Ale nikdy zeny nebil. A okrem ineho bol vacsinou vcelku vraj prijemny. A ano - a nikdy nepodviedol...

 

...on totiz, ked na to prislo, tej svojej oznamil ze koniec a ze moze proste zbalit veci a odist. Aso by ho tazko niekto oznacil za vzor moralny, hlavne ked takto vystriedal za rok aj niekolko :) Ale nepodvadzal.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dobre, muži to majú v povahe, však sú samce, teda polygamia im je prirodzenejšia ako nám ženám. Dokonca aj sex je v niektorých prípadoch len na odbúranie nahromadeného stresu a napätia (vraj). Ale čo si neverou a všetkým tým iným, čo tu už predtým bolo spomenuté, kompenzujeme my? Od prírody monogamné?

 

akoze ked je neverny muz, tak je to v poriadku, lebo "to ma v povahe"?

zena ma v povahe chciet sa pacit chlapom, zaujat, flirtovat

ked flirt povazujes za neveru, tak potom neveru maju v povahe aj zeny, tiez by to mali teda mat "ospravedlnene"

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Príbehy ľudí sú naozaj rôzne. Aj v mojej blízkosti poznám ľudí, ktorí boli neverní. Muži aj ženy. Každý príbeh je individuálny, za neverou bola nespokojnosť vo vzťahu, v tom čase nedostatok pochopenia, absencia blízkosti, citu, sexu..

 

Vo väčšine sa to jednalo o mladých ľudí, ktorí majú ešte menšie deti .. alebo boli ešte bezdetní..

keď mi rozprávali o nevere, či už boli na "jednej alebo druhej strane" trpeli, bolo im to ľúto, uvedomovali si podiel aj svojej chyby, že mali spolu žiť inak, riešiť to inak, dostali sa tak akurát do väčších problémoch ..

niekto sa z nich rozviedol, niektorí ostali žiť naďalej spolu .. niektorých partner tuší neveru a doma nie je pokojne nažívanie, nie je to také ľahké, uvedomuje si to, čo sa stalo, ale v tom čase človek našiel pochopenie, lásku niekde žiaľ inde..

 

iný vzťah nevery došiel tak ďaleko, že sa rozišli, žili oddelene a dnes sú opäť spolu, odpustil partnerovi neveru a prijal späť k sebe..také príklady boli v mojej blízkosti dva...raz bol chlap neverný, v druhom prípade žena.

 

nedá sa povedať, čo nás čaká v najbližšej budúcnosti.., nedá sa súdiť ani nemáme právo súdiť druhých.. pokiaľ sa človek neocitne v takejto podobnej situácii, nedokáže toho druhého celkom pochopiť..

no správne je o to sa čo najviac snažiť, aby sme žili v peknom vzťahu, aby sme si napokon nemuseli vyčítať ako tí, ktorí to už zažili, akí boli "hlupáci", že dnes by to riešili ináč ..že, za tie chvíle šťastia "zaplatili vysokú daň" a musia s tým žiť..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie, však som písala, že ja za neveru považujem aj flirt dakedy aj dačo menej... Len často vediem s kolegami (teda s chlapmi) rozhovory na túto a podobné témy a oni to akosi inak vnímajú. Už som si aj začínala myslieť, že im trochu rozumiem ako fungujú a prišla som na to, že som úplne vedľa.

 

V poslednom čase som dostala takú príučku o tom ako chlapi vnímajú vzťahy, flirtovanie, kamarátky, manželky, sex a čo viem čo ešte, že sa z toho neviem spamätať a asi sa tak skoro ani nespamätám... (asi to čo som teraz napísala je trochu zmätené, možno o týždeň budem na tom lepšie)

 

No a my ženy ... je tiež teória (teraz si nepamätám kde som na to narazila), že my ženy do všetkých vzťahov dávame srdce a emócie a tiež ak si myslíme, že sme narazili na toho pravého (hoci už chlapa doma máme)sme schopné nechať bez výčitiek to, čo sme mali, spáliť mosty a ísť si za svojím cieľom.

To, že do všetkého dávame srdce, úplne súhlasím, ale to, či sme schopné páliť mosty, tak to fakt neviem. Prepáčte za výraz, fakt nechcem nikoho uraziť, ale to tak zvádne alfa samica, ktorá hľadá ten najlepší genetický materiál...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V poslednom čase som dostala takú príučku o tom ako chlapi vnímajú vzťahy, flirtovanie, kamarátky, vzťahy, manželky sex a čo viem čo ešte, že sa z toho neviem spamätať a asi sa tak skoro ani nespamätám...

 

:) všetko ok, niektoré chlapské debaty ber s nadhľadom ... podstata je v tom, "stretnúť" toho pravého, ktorého dokážeme vnímať celou svojou dušou.. a potom v ňom čítame ľavou zadnou. :) :)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dúfam, že máš pravdu,

už sa podarilo stretnúť niečo čo mi pripadalo to pravé, len je v tom taký veľký háčik... tedaa niekedy vnímaš celou dušou toho, ktorého silou mocou nechceš, alebo nemôžeš, lebo vieš, že z toho nič nebude... a číta sa v ňom veľmi ťažko, lebo k sebe nepustí skoro nikoho (tak ako ja), hoci to tak vôbec nevyzerá. Nemôžem povedať že klame telom, jednoducho blafuje a perfektne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nepotrebujú si svoj vzťah doplňať ešte dákymi bokovkami- neverou.

Ak to neklape, treba to rozumne riešiť...

nuz, naivny nazor

nevera nie je vzdy dosledkom niecoho co neklape

krasny harmonicky vztah moze fungovat aj vdaka tomu, ze chlap nachadza doma zazemie, peknu manzelku, poslusne deti, teplu veceru, oprate veci ... a o par blokov dalej dobry sex (dobry sex aj doma, ale uz to predsa len nie je ono, po tolkych odzitych rokoch, stale s tou istou osobou, ktora starne pred jeho ocami)

 

potrebuju, nepotrebuju ... podla mna je to len otazkou casu, kedy chlap zacne vymyslat

 

hovorim ako zena, takze o zenach nech hovoria muzi .. myslim si vsak ze zena je odjakziva tvor citlivejsi, vnimavejsi, viac rodinne zalezeny, a je ochotny viac "trpiet", obetovat sa, pricom chlap je v ulohe zivitela rodiny, a to ze je o deti dobre postarane, je prenho asi zaklad .. neriesi to, ci by sa pripadna nevera jeho manzelke, partnerke pacila, alebo nie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

krasny harmonicky vztah moze fungovat aj vdaka tomu, ze chlap nachadza doma zazemie, peknu manzelku, poslusne deti, teplu veceru, oprate veci ... a o par blokov dalej dobry sex (dobry sex aj doma, ale uz to predsa len nie je ono, po tolkych odzitych rokoch, stale s tou istou osobou, ktora starne pred jeho ocami)

 

 

netvrdila som, že sa nestávajú aj také prípady, písala som ako to vnímam ja o svojom partnerovi, ktorému dôverujem a takýchto vzťahov je viac ...nie všetci chlapi su promiskuitní, také ľahké nevieš?:)

 

ak budeš mať odžitých so svojim partnerom toľko ako ja, potom si rada pre zmenu, prečítam ja od teba príspevok, ako je to u vás po tých x odžitých rokoch, či tvojho partnera to bude ešte s tebou baviť..:)

 

výzorovo vraj ani moc nestarnem :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nj, ved partner ktory podvadza sa predsa nepochvali svojej partnerke a neda jej najavo ze sa nieco deje

ok ok, uz som ticho :)

 

iskra, ja nehovorim o tvojom partnerovi, ale poznam mnoho muzov, zopar aj takych, o ktorych by som povedala, ze by toho neboli ani schopni, ale akonahle chlap zisti, ze mu to raz preslo a nik mu na to neprisiel, nastava casto faza, kedy sa mu to zacne pacit, je to prenho dobrodruzstvo a je tazke to zastavit (poznam dokonca jedneho, co skoncil na antidepresivach, lebo to bolo prenho psycho, ked si planoval rande s dotycnou a partnerke doma povedal, ze ide do posilovne za kamosmi)

 

nehovoria zo mna clanky z roznych casopisov, pracujem vo firme, kde je prevaha muzov, a na roznych opekackach a podobnych akciach, ked sa popije, tak z nich povylieza kopec zazitkov, nevraviac o tom, kolko z nich je schopnych pokusat co by sa mohlo stat (takych ktori len kecaju clovek lahko prekukne, ale je mnozstvo tych, ktori to myslia vazne)

desi ma to % tych, ktori by toho boli schopni :)

 

samozrejme, nemozem si robit zavery zo vzorky desiatok muzov

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nevere, a to je jedno, či u chlapov alebo u žien jednoducho nezabrániš , ak sa pre ňu už raz niekto sám rozhodol.

Je to na každom jednom z nás, či podľahneme nevere a ak áno, tak musíme byť schopní si niesť aj dôsledky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

krasny harmonicky vztah moze fungovat aj vdaka tomu, ze chlap nachadza doma zazemie, peknu manzelku, poslusne deti, teplu veceru, oprate veci ... a o par blokov dalej dobry sex (dobry sex aj doma, ale uz to predsa len nie je ono, po tolkych odzitych rokoch, stale s tou istou osobou, ktora starne pred jeho ocami)

 

Tak nejak :) ...a asi to plati pre obe pohlavia :)

 

Nuz - a to sustredovanie sa na opisovanie muzov ako jednoduchych stvoreni zatazenych len a akurat na sex, moze byt kontraproduktivne. Ak sa bude dokolecka opakovat, ze muzom ide len a hlavne o sex, blabla, sex, prsate, stihle, krasne, stavnate sexice, blabla....no ved vieme :) aky bdue vysledok?

 

- Ze muzske priority a potreby su vlastne jednoduche. A su aj jasne definovane - ved ten sex, nie? Uspokojit zenu, ktora chce partnera nie len postelne vyborneho, ale aj prijemneho, vtipneho, muzneho, nezneho, zahadneho trosku, aktivneho, pozorneho...atd,atd...je ovela tazsie, nie? Ved kym na zenskej strane su tucty poziadaviek, na muzskej vlastne len jedna. Alebo tri - troska obdivu, klud a dobry sex :)

 

Toš, tak otazka je, preco z toho potom niekto robi taky problem? Ked to tak naozaj je, ked zeny vedia, ze to tak je - tak preco sa potom nesnazia z celej sily dodat muzom to jedine, na com muzom udajne zalezi? - poskytnut im prijemne a pekne vyzerajucu sexi zensku? A namiesto toho si myslia, ze zdrbat muza za vynasanie smeti im zaruci jeho nehynucu lasku na vecne casy :)

 

Ak su muzi vazne take jednoduche zvieratka - zeny to maju bohovsky lahke. Akurat potom asi casto nechcu byt dost pekne, dost prijemne, dost sexi, nie? ...Alebo dospejeme k zaveru, ze aj napriek zdaniu, muzom predsa len nepojde len o sex. :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Krásne, fakt veľmi pekne napísané, čistá pravda :)

 

Zaujímalo by ma, čo si myslíte o tom ak jeden z manželov sa v kruhu svojich známych o svojej polovičke vyjadrí že by za ňho/ňu nedal ruku do ohňa, že bude verný/á a zasa z jeho/jej strany tu tiež nie je istota, že zostane verný/á, či "nikdy nehovor nikdy". Ešte pre informáciu, žijú spolu niekoľko rokov a vychovávajú deti. Neviem, či je poľahčujúca okolnosť to, že si to myslia jeden o druhom (vraj).

Mňa to dosť nie že šokovalo, ale zarmútilo. Keby som bola v ich koži, tak aj keď si také niečo myslím, tak sa nevyjadrím na plnú hubu... A neviem, či by som predýchala, to, keby to povedal manžel o mne (to by som musela nejakého mať :))

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zaujímalo by ma, čo si myslíte o tom ak jeden z manželov sa v kruhu svojich známych o svojej polovičke vyjadrí že by za ňho/ňu nedal ruku do ohňa, že bude verný/á a zasa z jeho/jej strany tu tiež nie je istota, že zostane verný/á, či "nikdy nehovor nikdy". Ešte pre informáciu, žijú spolu niekoľko rokov a vychovávajú deti. Neviem, či je poľahčujúca okolnosť to, že si to myslia jeden o druhom (vraj).

 

Iba ak by to bol naozaj nazor oboch - ale zaroven nazor, ze su so sebou tak spokojni, ze pripadna konkurencia velke sance nema - ak by aj vyhravala v jednej sfere, v ostatnych ten komplex tazko dozenie.

 

Znie to vari prilis cynicky? :) Ved o com sa tu pise - o tom, ze ludia su nespokojni - a preto to niekedy riesia aj bokovkou. Nuz a kto by dal ruku do ohna, ze za 10 rokov bude stastny, spokojny ako cumel, hm? Hlavne ak nema krystalovu gulu. Tamten nazor je len strucne povedane, co vsetci aj tak vieme - ze buducnost nepozname. Takze za buducnost sa zarucit nemozeme. Ani za seba.

 

Ale mozeme sa zarucit za urcite svoje preferencie, nie? Aspon tolko, ze si dospely clovek dokaze niekde v sebe zadefinovat CO je pre neho dolezite - a dokaze to partnerovi dat najavo, aby to tento (ak bude chciet) mohol splnit.

 

Cize pokial budem zvieratko zatazene na sex - a partnerka to vie - moze absolvoval liposukciu a zvacsenie/spevnenie poprsia (platim ja, ved je to v mojom zaujme), aspon sem-tam prevetrat posilovnu, vyhodi bombardaky po starej materi a zozenie si distancny kurz oralneho sexu :)

Ak su toto moje priority - je jasne co chcem. A druha strana to moze akceptovat, alebo nechat tak :)

 

Podraz je, ked ludia nie su k sebe uprimni - nepovedia, ani nenaznacia, co naozaj chcu. Alebo si nedokazu sami vyselektovat rozporuplne tuzby. Ono divoky a nezavisly motorkar bude tazko ZAROVEN aj pozorny chlap, kedykolvek po ruke a ochotny vyzehlit teplaky. To proste nejde, treba si vybrat. A ked si zena nevie vybrat ani sam av sebe, tak to aj dopadne - chce domaci model chlapa a dostane ho...a zrazu zisti, ze chce AJ uplne iny model, aspon na chvilu. Stava sa to dost casto, ale tam uz nepomoze ani voodoo :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zaujímalo by ma, čo si myslíte o tom ak jeden z manželov sa v kruhu svojich známych o svojej polovičke vyjadrí že by za ňho/ňu nedal ruku do ohňa, že bude verný/á a zasa z jeho/jej strany tu tiež nie je istota, že zostane verný/á, či "nikdy nehovor nikdy".

 

Manželia väčšinou vedia toho o sebe viac ako prezentujú na verejnosti, a tak sa občas môže stať aj taká nedomyslenosť, že sa jednému z nich "šmykne" pusa a vytiahne na verejnosť to, čo malo ostať doma "pod pokrievkou", iba medzi nimi dvoma.

 

Ako si potom doma medzi štyrmi múrmi tento "prehrešok" riešia, to sa už ale "spoločnosť" väčšinou tiež nedozvie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov