Jump to content

arwiel

Recommended Posts

Nechcem sa inscenovať do role psychológa, ale typoval by som, že príčina tvojho obžerstva je v tom, že žiješ v neustálom strese. Mnohí ťa tu považujú za lúzera, bez silnej vôle a ty si v tejto pozícii našiel útočisko. No čo už, ja zase chlascem a tiež to už neriešim. Našťastie od teba, mám už život za sebou.    

7 hours ago, Tomáš said:

O tučnote hovor keď budeš mať cez 100kg.

Toto tvrdenie nie je pravda. Skus take nieco povedat kulturistovi a zrazi ta k zemi. Je rozdiel mat 100kg a 100kg. Zalezi cim su tvorene. Nie? 

7 hours ago, Tomáš said:

Proste tuky sa ukladajú, pribratý sme moc a keď sa vidím v odraze skla, je to hrozné. Strašne som tlstý.

To nevadi, zahadna sila to vyriesi za teba ked ta vcucne do kauflandu. Staci pockat na peniaze. Cola musi byt, jedla plne cukru tiez. 

pred 9 hodinami, Tono pridal:

Akú máš výšku?

183cm 

Ja som sa tak vyžral. Neišlo to len tak z ničoho. Ja si dokonca pamätám ten legendárny deň keď som začal s fastfoodom. Nie dátumovo ale dejovo. Dovtedy som jedol iba tak bežne že čo bolo doma a pil z vodovodu. Potom som videl tie partie mladých okolo auta ako si popíjali energetické nápoje a jedli bagety. Dal som si a ja a velmi sa mi to zapáčilo, nová chuť, ktorá mi pasovala velmi. A potom ma to už stále ťahalo, chýbali mi tie chute.

Muži, čo ste sa dali na chudnutie a radi by ste mali 70 kg, či málinko cez 70 kg , koľko meriate? Ďakujem.

Ja mám 178 cm. Keď si dám do BMI kalkulačky, že koľko je teoretická horná hranica hmotnosti, kedy je to ešte "normál", to jest pod 25, tak maximum je 79 kg. 

Ale z mladosti si pamätám dve čísla, koľko som vážil - 69 kg na konci strednej školy, teda v devätnástich a 74 kg na konci vysokej, teda v 24 rokoch. Preto som si dal pred časom ten cieľ, že 74. Zo spomienky na mladosť :)   

• Upvote 3

Ja viem podla optiky že na tých fotkách kde sa bicyklujem horedeole po výletoch som mal tých 73kg a jedine vtedy som vyzeral normálne že som ešte mal krk a podobne. Každé kilo navyše ma už mení na prasa. Zmizne mi krk, mám nechutne hnusnú postavu atď.

Ani neviem kde som dnes tých 1000 krokov nabral, keďže chodím na bicykli. Mne by tiež nebol problém sj 30.000 spraviť lebo prejdem tie trasy len ja používam bicykel, tak nemám kedy kráčať. 

3 hours ago, iskra said:

Muži, čo ste sa dali na chudnutie a radi by ste mali 70 kg, či málinko cez 70 kg , koľko meriate? Ďakujem.

183 cm a chcem mat 73kg.

• Upvote 1

large.gallery_248_375_27310.jpg.b5e47f252172692ada0653e507349f79.jpg

Tu som mal presne vyššie spomenuté miery teda 183cm a 73kg a to sa velmi dlho držalo. Vždy keď som šiel na preventívku, tak som ich nadiktoval a pri vážení to tak aj bolo.

5 hours ago, irb said:

Ja mám 178 cm. Keď si dám do BMI kalkulačky, že koľko je teoretická horná hranica hmotnosti, kedy je to ešte "normál", to jest pod 25, tak maximum je 79 kg. 

Ale z mladosti si pamätám dve čísla, koľko som vážil - 69 kg na konci strednej školy, teda v devätnástich a 74 kg na konci vysokej, teda v 24 rokoch. Preto som si dal pred časom ten cieľ, že 74. Zo spomienky na mladosť :)   

2 hours ago, Proteus said:

183 cm a chcem mat 73kg.

2 hours ago, irb said:

Tak to budeš veľký fešák :smile:

:smile: Ste fešáci,  nechýba Vám odhodlanie, idete si za svojim cieľom, nielen prázdne reči, staráte sa o svoje zdravie ..:klobuk:

• Upvote 1

Au, čo s nimi? Nech ľud rozhodne. Čo sa má stať s tými pralinkami? Daruj ďalej.

• Haha 1
  • Upvote 1

pred 10 hodinami, iskra pridal:

No ja 177 cm ... 

• Upvote 1

Môžeš vážiť maximálne 77kg to je horná hnranica. Ale radšej váž 75. Je dobré keď tam je nejaká rezerva.

• Haha 3

Kokos, 119kg chlap bude rozprávať, kto má ako vypadať a koľko má vážiť. Mňa porazí. Pozri sa radšej na seba a poviem ti, radšej váž 75 ako 119. No, poďme..

• Upvote 3

Však ja aj chcem vážiť 75kg len sa k tomu nedokážem dopracovať. Ale určite by som chcel. Keby vyšiel džin z flaše že si môžem želať, tak to by bolo jedno z troch zelaní.

Aj sa vravievalo že obuvník má deravú topánku. Tak ja budem 119kg osobný tréner a výživový poradca ktorý pri slaninke a klobáse bude ostatným radiť jesť pohánkovu kašu.

• Haha 2
  • Downvote 1

Typický lúzer Tomáš, prešli ešte len štyri dni a už vymýšľa infantilné dôvody prečo sa mu schudnúť proste NEDÁ. Hejbni kostrou buřte, do mája je ďaleko.

• Thanks 1
  • Upvote 1

4 hours ago, Tomáš said:

Však ja aj chcem vážiť 75kg len sa k tomu nedokážem dopracovať. Ale určite by som chcel. Keby vyšiel džin z flaše že si môžem želať, tak to by bolo jedno z troch zelaní.

Aj sa vravievalo že obuvník má deravú topánku. Tak ja budem 119kg osobný tréner a výživový poradca ktorý pri slaninke a klobáse bude ostatným radiť jesť pohánkovu kašu.

Nebud idiot, dobre? Nie ze nedokazrs, nechces a nemas snahu. Tvoje par dnove ulety ked nemas peniaze neberiem ani vazne. Trapko. 

Osobny trener coho? Ako sa prezrat do obezity a stat sa takou sockou, ktora musi zbierat Ztka a dojeda po kolegoch? Koho budes trénovať? Bezdakov? 

• Upvote 1

Tomáš prezraď nám čo si zatiaľ spravil preto aby si začal chudnúť? Aspoň dajaký ten pohyb? Na konci mesiaca sem postnem koľko som zabehol a koľko som mal krokov. 

Som zvedavý na teba. 

• Thanks 1

Tak narobil som vela krokov keďže Z-tká mi samé nenaskáču do tašky a nemám peniaze takže nemôžem jesť.